bence normal kullanmış motorun kullanıcısı kendini seviyor ;sıkıştırsa performansı daha farklı olur . _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
motoru kullanan motor sürmeyi daha yeni öğrenmiş sanırım... video okadarda güzel değil _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
PaRiS-Zx10R aklıma geldii geçen bi abi aradıı maltepede bi depoyu basmışlar polis yüzlerce motor çıkmış çalıntıı ... haberin varmı _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 21.07.2007 - 16:04 Mesaj konusu:
deliemin, var çok teşekkür ederim ama gittim karakola dedilerki gayrettepe oto şubesine gönderdik bişey çıkarsa seni ordan ararlar..Oraya bi bakındım ama maalesef bişey çıkmadı yine _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Kendi çektiğim bir videoyu koysam ancak bu kadar benzerdi. Aynı ben, yani sürme şekli. Kontağı açarken içinde 3,5 'u hissedenlerdenim ve bunun beni her zaman koruduğuna inanıyorum. Cahil cesaretiyle bir yerde patlamaktansa, 3,5 'umla daha uzun seneler birlikte yol yapacağım. Ama her çocuk arada yaramazlık yapar Sakin kullanıyor arkadaş, bravo. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 22.07.2007 - 09:45 Mesaj konusu:
KaraRR demiş ki:
PaRiS-Zx10R demiş ki:
Kötü vites atıyor bence...
kesinlikle vites atmayı bilmiyor...
Yazık oldu motora
'John2710 (1 month ago)
Dude ...learn how to change gears....poor bike'
yorumlarda da aynısını yazıyo _________________ yamaha xtz 660 ténéré - artık yok :'(
Asker yolcusu.Dönünce BMW ile yola devam.
Traktör kullanmak bir ayrıcalıktır 0 rh+
Kendi çektiğim bir videoyu koysam ancak bu kadar benzerdi. Aynı ben, yani sürme şekli. Kontağı açarken içinde 3,5 'u hissedenlerdenim ve bunun beni her zaman koruduğuna inanıyorum. Cahil cesaretiyle bir yerde patlamaktansa, 3,5 'umla daha uzun seneler birlikte yol yapacağım. Ama her çocuk arada yaramazlık yapar Sakin kullanıyor arkadaş, bravo.
katılıyorum ve korkarak motor kullanmanın başkalarını üzmemenin en geçerli yolu olduğuna inanıyorum. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız