Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda vfr 800 bursa otobanın'da...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda vfr 800 bursa otobanın'da...

honda vfr 800 bursa otobanın'da...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 21.07.2007 - 14:04    Mesaj konusu: honda vfr 800 bursa otobanın'da... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

performansını merak edenler izlesin..

Link
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bars
Üye
Üye

Nereden: Ankara/çayyolu sokaklardayım

MesajTarih: 21.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum güzel motor... o tırın yanından geçerkenki korna örnek bir davranış OK Alkışlıyorum bu arada camdaki o şey böcek leşi mi başka birşey mi (kuş şeyi fln Gülümsüyorum )
Başa dön
bars Çevrimdışı bars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 21.07.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence normal kullanmış motorun kullanıcısı kendini seviyor ;sıkıştırsa performansı daha farklı olur .
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence normal kullanmış motorun kullanıcısı kendini seviyor ;sıkıştırsa performansı daha farklı olur .

Bravo
bencede. motoru pek yormuyor....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru kullanan motor sürmeyi daha yeni öğrenmiş sanırım... Gülümsüyorum video okadarda güzel değil

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kötü vites atıyor bence..deliemin, Bravo
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
Kötü vites atıyor bence..deliemin, Bravo

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R aklıma geldii geçen bi abi aradıı maltepede bi depoyu basmışlar polis yüzlerce motor çıkmış çalıntıı ... haberin varmı ?

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, var çok teşekkür ederim ama gittim karakola dedilerki gayrettepe oto şubesine gönderdik bişey çıkarsa seni ordan ararlar..Oraya bi bakındım ama maalesef bişey çıkmadı yine Üzgünüm
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendi çektiğim bir videoyu koysam ancak bu kadar benzerdi. Aynı ben, yani sürme şekli. Kontağı açarken içinde 3,5 'u hissedenlerdenim ve bunun beni her zaman koruduğuna inanıyorum. Cahil cesaretiyle bir yerde patlamaktansa, 3,5 'umla daha uzun seneler birlikte yol yapacağım. Ama her çocuk arada yaramazlık yapar Dil çıkarıyorum Sakin kullanıyor arkadaş, bravo.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.07.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı ben Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 22.07.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:
Kötü vites atıyor bence...

kesinlikle vites atmayı bilmiyor... Beğenmedim

Yazık oldu motora Dil çıkarıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.07.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
PaRiS-Zx10R demiş ki:
Kötü vites atıyor bence...

kesinlikle vites atmayı bilmiyor... Beğenmedim

Yazık oldu motora Dil çıkarıyorum

'John2710 (1 month ago)
Dude ...learn how to change gears....poor bike'

yorumlarda da aynısını yazıyo
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 08.01.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Kendi çektiğim bir videoyu koysam ancak bu kadar benzerdi. Aynı ben, yani sürme şekli. Kontağı açarken içinde 3,5 'u hissedenlerdenim ve bunun beni her zaman koruduğuna inanıyorum. Cahil cesaretiyle bir yerde patlamaktansa, 3,5 'umla daha uzun seneler birlikte yol yapacağım. Ama her çocuk arada yaramazlık yapar Dil çıkarıyorum Sakin kullanıyor arkadaş, bravo.

katılıyorum ve korkarak motor kullanmanın başkalarını üzmemenin en geçerli yolu olduğuna inanıyorum. Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 08.01.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 125 lik kullanmalı Çok gülüyorum

ben neden bu kadar temkinli kullanamıyorum ya Üzgünüm

En son canerdemir79 tarafından 08.01.2008 - 16:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal