İzmir'li Motordelileri 20 Temmuz 2007 akşamı Kıbrıs Şehitleri /Alsancak'ta Punta Park'ta (Cafe) keyifli bir akşam geçirdi..Keyifliydi,kalabalıktı,eğlenceliydi
ŞOK ŞOKŞOKHalilRR Hayranlarına Acı Haber:
Halili yeni aşkıyla görüntüledik
AZ SONRAAAAA İLERLEYEN FOTOĞRAFLARDA GÖRECEKSİNİZ...
İzmir MD Kumruları
ŞOK ŞOK ŞOKHalilRR Hayranlarına Acı Haber. Halili yeni aşkıyla görüntüledik
Dostlar
Doğum günü çocuğumuzda vardı..Pelline nam-ı diğer Yumurcak Yumi..Kimseye doğum günü olduğunu haber vermediği için hediyesiz kaldı.Ayrıca Diloş,Emir,Ece,Tuğba,Yasemin,Mehmettan doğum günü pastasını mundar ettiler
Ve Siyahla beyazı ayıran çizgii
veeee
Motordelileri İzmir'in kalbinde eğlendi..Benim makinamın kadrajına girebilenler bunlar,giremeyen çekemediğim daha bir sürü arkadaşım var.Umarım Nur'un kadrajına takılmıştır.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 21.07.2007 - 15:37 Mesaj konusu:
Rabbit, kaRRdelen, üşenmeyip bu kadar fotografı eklediginiz için ve bizi eğlenceli toplantılarınızdan mahrum etmediğiniz için teşekkürler.. eee bide o badilerden bende istiyorum
bu arada kızlar çok üzülücek ama.. sanırım hiç şanslarıda yok halilrr'ın yeni kız arkadaşı çok güzel _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 21.07.2007 - 16:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çekmesi kolay bu kareleri ama ölçülerini ayarlayıp herbirini yerleştirmek hatta üstlerinde rütuşlar yapmak ..... Teşekkürler dostlar güzel bir geceyi ölümsüzleştirdiniz _________________
insan bazen soruyor neden ben orda yokum diye ama şu aralar bi cevap bulamıyorum allah mutluluğunuzu bozmasın Rabbit, kaRRdelen, güzel kareler için teşekkürler
Volkan abi ne yaptın sen öle ya sanırım aynı kilodayız hızla diyet yapıp seni geçmem lazım _________________ en büyük delikanlılık;efendiliktir..
Banane ya ben oynamıyorum.Herkesi çektim ama kimse bana güzel olmuş demedi ben oynamıyorum yaaa.. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Banane ya ben oynamıyorum.Herkesi çektim ama kimse bana güzel olmuş demedi ben oynamıyorum yaaa..
Belial,canım benim seninde ellerine sağlık.Senin de çektiğin resimler vardı sanırım dimi başka pozların olduğu? _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız