Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'li MD'nin Punta Akşamı Fotoğrafları(20.07.07)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'li MD'nin Punta Akşamı Fotoğrafları(20.07.07)

İzmir'li MD'nin Punta Akşamı Fotoğrafları(20.07.07)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:23    Mesaj konusu: İzmir'li MD'nin Punta Akşamı Fotoğrafları(20.07.07) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir'li Motordelileri 20 Temmuz 2007 akşamı Kıbrıs Şehitleri /Alsancak'ta Punta Park'ta (Cafe) keyifli bir akşam geçirdi..Keyifliydi,kalabalıktı,eğlenceliydi Delirdim

ŞOK ŞOK ŞOK HalilRR Hayranlarına Acı Haber:
Halili yeni aşkıyla görüntüledik Bravo

AZ SONRAAAAA Delirdim İLERLEYEN FOTOĞRAFLARDA GÖRECEKSİNİZ...

İzmir MD Kumruları Çoook seviyorum

ŞOK ŞOK ŞOK HalilRR Hayranlarına Acı Haber. Halili yeni aşkıyla görüntüledik Dil çıkarıyorum

Dostlar Delirdim

Doğum günü çocuğumuzda vardı..Pelline nam-ı diğer Yumurcak Yumi..Kimseye doğum günü olduğunu haber vermediği için hediyesiz kaldı.Ayrıca Diloş,Emir,Ece,Tuğba,Yasemin,Mehmettan doğum günü pastasını mundar ettiler Delirdim

Ve Siyahla beyazı ayıran çizgii Delirdim

veeee

Motordelileri İzmir'in kalbinde eğlendi..Benim makinamın kadrajına girebilenler bunlar,giremeyen çekemediğim daha bir sürü arkadaşım var.Umarım Nur'un kadrajına takılmıştır..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her hafta cuma günü olduğu gibi bu haftada Punta Cafe doldu taştı Gülümsüyorum

Çok keyifli ve sohbet dolu bir akşamdı katılan herkese teşekkür ederim.En kötü günümüz hep böyle olsun MD ailesi Çoook seviyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel geçmiş Alkışlıyorum bende istiorum Üzgünüm Delirdim
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, kaRRdelen, üşenmeyip bu kadar fotografı eklediginiz için ve bizi eğlenceli toplantılarınızdan mahrum etmediğiniz için teşekkürler.. eee bide o badilerden bende istiyorum Gülümsüyorum
bu arada kızlar çok üzülücek ama.. sanırım hiç şanslarıda yok halilrr'ın yeni kız arkadaşı çok güzel Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 21.07.2007 - 16:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper resimler allah neşemizi daim etsin...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler yakalamışsınız. Rabbit ve Karrdelen ellerinize sağlık fotoğraflar süper.
içinizin güzellliği dışınıza yansımış Çok gülüyorum
Allah bozmasın Alkışlıyorum
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çekmesi kolay bu kareleri ama ölçülerini ayarlayıp herbirini yerleştirmek hatta üstlerinde rütuşlar yapmak ..... Teşekkürler dostlar güzel bir geceyi ölümsüzleştirdiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dikkatinizi çekerim..
Yeni ürünler:

AMA BENDE DAHA VAHŞİ DURMUŞ DİMİ?

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmirliler herzamanki gibi gene 10 numarasınıss Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir akşamdı.Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

Rabbit,kaRRdelen,fotolar çok güzel.Emeğinize sağlık Alkışlıyorum

En son DeM@NDe tarafından 21.07.2007 - 15:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, gene konuşturmuşsun objektifini Gülümsüyorum

amaaaa DİLOŞumda konuşturdu o objektifi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kaRRdelen, foto konusunda bir klasik işte benim CİCİŞim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

üçünüzünde ellerine yüreklerinize sağlık hepinizi Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HakanDincer, REKLAMLARI İZLEDİNİZ TEŞEKKÜRLER Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokalq
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.07.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan bazen soruyor neden ben orda yokum diye İstemiyorum ama şu aralar bi cevap bulamıyorum allah mutluluğunuzu bozmasın Rabbit, kaRRdelen, güzel kareler için teşekkürler

Volkan abi ne yaptın sen öle ya sanırım aynı kilodayız hızla diyet yapıp seni geçmem lazım Dil çıkarıyorum

Başa dön
gokalq Çevrimdışı gokalq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acuze_seda
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, kaRRdelen, teşekkürler arkadaşlarım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

güzel eğlendik

egerkagan ağzın kulaklarının arkasında çıkmışsın acaba neden ?

acaba bu durum DEMET yüzünden olmasın ? Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
acuze_seda Çevrimdışı acuze_seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Banane ya ben oynamıyorum.Herkesi çektim ama kimse bana güzel olmuş demedi ben oynamıyorum yaaa.. Ağlıyorum
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL demiş ki:
Banane ya ben oynamıyorum.Herkesi çektim ama kimse bana güzel olmuş demedi ben oynamıyorum yaaa.. Ağlıyorum

Belial,canım benim seninde ellerine sağlık.Senin de çektiğin resimler vardı sanırım dimi başka pozların olduğu?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal