Yarın ikindi namazında bağcılarda cenazesi kalkıcaktır, son yolculuğunda yalnız bırakmayalım _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Tarih: 21.07.2007 - 18:56 Mesaj konusu:
bigunde iki tane acı haber.. yetmez mi artık bu kadar Allah rahmet eylesin..Allah geride kalanlarına sabır versin.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 21.07.2007 - 19:03 Mesaj konusu:
bigunde iki tane acı haber.. yetmez mi artık bu kadar lütfen dikkatli olalım Allah rahmet eylesin..Allah geride kalanlarına sabır versin.. cenaze hangi camide
insanları yanlış yönlendirmemek için tüm detayları öğrenip buraya yazıcam akşam, olay daha çok yeni oldu bikaç saat bile olmadı şimdi aramak istemiyorum... _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Tarih: 21.07.2007 - 19:09 Mesaj konusu:
kendisine allahtan rahmet sevenlerine sabır diliyorum _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 21.07.2007 - 19:13 Mesaj konusu:
VAH VAH VAHHHHHHHH yazıkkkkkkkkkk cok yazıkkkk Allah rahmet eylesın kadıncaza ya _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 21.07.2007 - 19:13 Mesaj konusu:
Bir günde iki tane acı haber almak gerçekten çok zor. Allah rahmet eylesin demekten başka bir çaremiz yok galiba. Şu anda yapabileceğimiz tek şey sadece ve sadece DUA etmek. Allah geride kalanlarına sabırlar versin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız