Merhaba,
Üniversiteden mezun olduğum ve İstanbuldan ayrılacağım için çok sevdiğim scooterımı satmak zorundayım. Motorda alarm mevcuttur ve anahtarlıktan (uzaktan) çalıştırılabilmektedir.
Ayrıntılar:
Motorun özellikleri: Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Sıfır fiyatını görebilirsiniz. Zaten ben de motoru feyizoğlundan aldım.
Model: 2005 (Mart ayında ben bu motoru alırken 2007 modeller henuz piyasaya girmemişti. 2006 modellerde ise MAT SİYAH rengi hiçbir bayide bulamadım. En son feyizoğlunda 2005 model buldum. Zaten 2006 ile arasında herhangi bir fark bulunmamakta.)
KM: 1332 (21 temmuz itibariyle)
Motorlu Taşıt Vergisi: 2007 her iki dönem de ödendi.
Trafik Muayenesi: Yaptırıldı. 2010 a kadar muayene gerekmemekte
Bakımları: Yetkili servis olan Maslak Bilge Motorda yaptırıldı.
Satış nedenim: Yurt dışına çıkma planları
Kullanım amacı: Okul - ev arası ulaşım (iki kişi kullanılmadı)
Motorda sorun var mı?: Motorun resimlerinden de görebileceğiniz gibi herhangi bir sorunu yoktur. Sadece Ön granajda ufak bir çatlak söz konusu. Kullanıma bağlı hafif çizikler var. Estetik olarak sorun yaratacak şeyler değil.
Fiyat: Scooter + TNT marka kask (yenisi 65 YTL), + Luma marka zincir (yenisi 50 YTL) + Held marka branda (Yenisi 50 YTL) 1600 YTL istiyorum. Ayrıca dizlik hediyem de olacak.
Motor Beşiktaştadır. Bir hafta boyunca isteyen herkes görebilir.
Acil satmam gerekiyor. Evimi boşaltıp şehir dışına çıkacağım. Aksesuarları almak istemeyen olursa fiyat ona göre esnetilebilir.
Eser 05552041922 (Lütfen gizli numaradan aramayın)
msn: darkrocq [at] hotmail
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız