Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "21 Temmuz MD KERPE Gezisi Fotoğrafları"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"21 Temmuz MD KERPE Gezisi Fotoğrafları"

"21 Temmuz MD KERPE Gezisi Fotoğrafları"
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 21.07.2007 - 22:31    Mesaj konusu: "21 Temmuz MD KERPE Gezisi Fotoğrafları" Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir kerpe gezisini sağ salim bitirdik.. malesef geç kalktığım için gidişte 2 kişi olarak gittik.. ve tabiki kahvaltı sefasını falan kaçırdık ama oraya aşağı yukarı aynı zamanda vardık.. işte benim makineme takılan bazı fotoğraflar.. geriside eklenecektir sanırım.. Gülümsüyorum

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 21.07.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD Kerpe gezimiz kazasız belasız başarıyla gerçekleşmiştir.
katılan tüm dostlara teşekkürler.

EDİT:MEZAR sayfa yapısını bozdugu için resimleri düzelttim

En son MrEnduro tarafından 21.07.2007 - 23:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 21.07.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi emeğinize sağlık Göz kırpıyorum Alkışlıyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.07.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de diyorum bu kadar az fotoğrafla gezi biter mi:) Hani gezelim,görelim,öğrenelim tarzı tanıtım yazılar da yok Gülümsüyorum

Olsun gece vakti özlediğim arkadaşlarımın fotoğraflarını görmüş oldum.Selcanım bebem ve damadım çok güzel çıkmışlar Delirdim

Eline sağlık keşke sende kahvaltıya yetişseydin
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seçimler öncesinde güzel bir gezi olmuş..
Onur sakalları koyvermiş..
YARIN kime oy atacagı belli Çok gülüyorum
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 21.07.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--eXtreme--, ellerine ve oblektifine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MrEnduro, mikro ölçülerde fotoğrafları görünce şok oldum iyimi Şok oldum
mikro ölçülerde olmasına rağmen güzel kareleri yakalamışsınız OK
ellerinize ve objektifinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

HakanDincer, demişki

Onur sakalları koyvermiş..
YARIN kime oy atacagı belli Çok gülüyorum

İyi fikir vercek herhalde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HakanDincer, yarıldım be gülmekten Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.07.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

--eXtreme--, paylaşım için teşekkürler güzel kareler
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 22.07.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş, galiba su soğuktu,bir kişi hariç kimsenin denizde fotosu yok (O da Volkan galiba,o zaten Alaska'da bile girer suya) Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 22.07.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi , kaliteli fotoğraflar. Keşke biraz anlatımla süslenseydi sanırım aceleye geLmiş... Devamını beklioruz Gülümsüyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla arkadaslar ben oraya kadar sızlerle geldım sonra bı tel aldım acıl ıstanbula dondum yoklugumu hıssetmemıssınzdır zaten..
sızlerle wedalasamadım kusura bakmayın hepınız plajlara ınnmıstınız zaten
teskkurler..
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkan abim bu güzel gezi için sana birkez daha teşekkürler,her zaman ki gibi fotoğraf çalışmaların çok güzel(benim gibi sakallı bi adamı bile sempatik gösterdiğin için) OK

arap kadricim,mustafam seni çok seviyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hakancım yıllardır oyumuzun rengi belli,hep kaybediyorus Dil çıkarıyorum

geziye katılan tüm arkadaşlara sorunsuz bir yolculuğa imza attıkları için teşekkürler(gerçi ressam Ömer biraz acemiydi ama O na bile teşekkürler:) Gülümsüyorum Gülümsüyorum )

aramıza yeni katılan ve bu keyifli yolculukda da emeği geçen yeni MD li arkadaşlara teşekkürler(sizlerle Artvin e bile giderim)

bu güzel gezide bizimle yol yapan kerpe ye kadar bize eşlik eden,grup sürüşü sırasında bizi rahatsız etmemek adına, grubun en arkasında sürüş yapan CustomMotoRiders'lı benim gibi cruiser kullanan dostlara da sonsuz teşekkürler OK Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir hafta sonu olmuş allah içinize sindirsin......
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş,

MrEnduro yu tebrik ediyorum bugüne kadar gördüğüm en sanatsal gezi fotografları, sanki eğitim alınmış gibi çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaaaa Ağlıyorum yine çok eğlenmişiniz. İşte bu yüzden cumartesileri çalışıyor olmaktan nefret ediyorum. Haftaya cumartesi off'um, bi yerlere gitmezsek başınızın etini yerim valla.

Ama daha çok resim görmek istiyorum, hadi bakalım, kimde ne varsa döksün eteğindekileri. Delirdim
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kerpe gezisinden döndük. Haşatımız çıkmış vaziyette. Ama herşey MD için diyerek, fotoları aşağıda yayınlıyorum. Hiç foto ayıklamadan, çektiğim her kareyi paylaşıyorum. Buyrun burdan yakın.

Sabah Mecidiyeköyde Başak/Umut ve Barış ile buluşup hareket noktasına doğru ilerliyoruz.

Buluşma noktasından kareler

Yola çıktık

Veee videolar
http://rapidshare.com/files/44334076/P7210403.MOV.html
http://rapidshare.com/files/44336588/P7210429.MOV.html

Misafir olarak gezimize katılan Custom Moto Riders cılar

Kahvaltı için Hereke'de durduk, işte bizim kızlar

Kahvaltımız, biraz eziyet şeklinde gerçekleşti ama karınlarımız doydu sonunda.

Kahvaltı bitti, Herekeden çıkış

Otobana giriş ve istikamet Kerpe

Yolda bir yabancı grup jeeplerle ilerlerken, Japon kız Helicopter'e vuruldu. Sürekli bizi fotoğrafladı.

ARaba ile gezimize katılan arkadaşlarımız

Bunlar, kerpeye kadar olan resimler. Devaımı daha sonra yükleyeceğim. Şimdi dışarı çıkmam lazım. Gülümsüyorum

En son gevezehanim tarafından 22.07.2007 - 13:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal