Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 879 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 22.07.2007 - 08:00 Mesaj konusu:
FIM Releases Provisional, 18-race 2008 MotoGP Schedule
Jul 21, 2007
From a press release issued by FIM:
FIM Road Racing World Championship Grand Prix
2008 provisional calendar
The 2008 provisional calendar of the FIM Road Racing World Championship Grand Prix is the following:
Dates Grand Prix Circuit
March 9 Losail, Qatar
March 30 Jerez, Spain
April 20 Estoril, Portugal
May 4 Shanghai, China
May 18 Le Mans, France
June 1 Mugello, Italy
June 8 Catalunya, Spain
June 22 Donington Park, England
June 28 Assen, Netherlands **
July 13 Sachsenring, Germany
July 20 Mazda Raceway Laguna Seca, USA *
August 17 Brno, Czech Republic
August 31 Misano, San Marino
September 14 Indianapolis Motor Speedway, USA
September 28 Phillip Island, Australia
October 5 Motegi Twin-Ring, Japan
October 19 Sepang, Malaysia
November 2 Valencia, Spain
*: Only MotoGP class
**: Saturday race
bende simdi bunu yazacaktim, gecen hafta "Road Racing World" dergisinde okumustum (supermarkette ayak ustu domates almaya gittigimde) neyse Istanbul Park ile ilgili bunun yaninda Istanbul Park yarisinin iptal olabilecegini bunun nedeninin ise pistin cok riskli ve hizli olmasi ve (tabi gercek sebep bu buyuk bir ihtimalle) Amerikada daha fazla seyirci cekmek icin 2. bir yarisi takvime koymak oldugu yolunda idi, gozlerime inanamadim , tabiki bu islerdede politika donuyordur eminim..... umarim F1 in canina okumazlar..... yazik cok yazik, Turkiyedeki yaris sever arkadaslarim adina cok uzgunum _________________ www.thecyclepro.com
gitmediğiniz yarış sizin yarışınız degildir... bunların hepsi parayla oluyor ...
seyirci gitmez ise reklam da alınamıyor bütce ters dönüyor...tabiki yarış
talebi bile yapmak lüx oluyor...ne için yarış yapsınlar...
bu seneki MotoGP'yi gördükten sonra... Kesinlikle haklısın... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 23.07.2007 - 18:59 Mesaj konusu:
3 yıldır yırttık kendimizi..
Ama koca bir balon oldu MotoGP İstanbul ayagı..
Burda suçlu ararsak çok var..
Ama bkatıgımız zaman İstanbul da oturupda hiçbir mazereti olmadan yarışlara gitmeyen 1000 lerce motorcu var..
Dünya nın en büyük motosiklet organizasyonu ayagına gelecek sen gitmeyeceksin sonra aglıyacaksın...
MotoGP nin organizatör firması DORNA nın en önem verdiği şey bu yarışın KALİTESİ dir..Adamlar bunun için 10 yıllar harcamışken bomboş tribünleri görünce gerekeni yaptılar..
İnanın bana parayla alakası yok
DORNA MotoGP nin kalitesini düşündü..Tüm DÜNYA da Formulaya rakip olan bir organizasyonun bomboş tribün görüntüsüne fazla katlanamadılar..
Burda çok suçlu var,bunlardan en önemlisi bu etkinliği bildiği halde gitmeyen Türk Motosiklet binicisi..
Yahu ben gittim utandım..aAdamlar Yunanistan dan ,İtalya dan,Bulgaristan dan heryerden gelmişler İstanbul a ama bizim motorcu evde TV den seyrediyor..Al işte ömür boyu TV den seyredersin artık..
Bakın MOTOGP ye 3 yıldır gitmeyenler bu topicde sakın sallamasınlar ,önce kendilerini sorgulasınlar.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 487 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 23.07.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
yazık ya biz insan kalabalığı olsun diye akşamları bile eve geri gitmemiştik istanbul da pistte yatıp kalkmıştık yazık oldu gerçekten çok üzgünüm şu anda bu haberi alınca morallerim bozuldu yıkıldım ya
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 879 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 25.07.2007 - 04:33 Mesaj konusu:
En son buradaki yarisi seyrettigimde Tv de dedilerki "120000" yuzyirmibin kisi gelmis seyretmeye, bunun getirdigi geliri dusunemiyorum, tabiki bunun uzerine Amerikada 2. pistide moto GP ye acarlar..... ama gercekten uzgunum, Turkiye yarislarinin iptal olduguna..... _________________ www.thecyclepro.com
Moto GP burada çok farklı bir şeyin /düşüncenin simgesidir. Bunu AKP'ye oy verenler anlayamaz
Alıntı:
En son buradaki yarisi seyrettigimde Tv de dedilerki "120000" yuzyirmibin kisi gelmis seyretmeye, bunun getirdigi geliri dusunemiyorum, tabiki bunun uzerine Amerikada 2. pistide moto GP ye acarlar..... ama gercekten uzgunum, Turkiye yarislarinin iptal olduguna.....
Son Moto GP rezaletti. Önce pahalı bilet fiyatlarıyla milleti gelmekten caydırdılar sonra da kim gelmişse bilet milet sormadan içeri aldılar.
Olay mantalite olayı. Bu ülkedeki "bişey olmaz" mantığı ve hiçbirşeye sahip çıkamayışımız. Buna cumhuriyetimizin olduğu gibi motor yarışımız da, Kenan'ımz da herşeyimiz dahil. Küçük düşünüyoruz büyük resmi göremiyoruz. Ne vardı 70 milyon insandan 1 milyonu bari motor sever olsun, bunun 1/4'ü bile gelemiyor mu?
Bugün moto gp de gider, yarın formula da, öbür gün bu cumhuriyet de. Iran'da olan, Mısır'da eli kulağında olan, ve Türkiye'de de olmakta olan şeyler hep aynı. SAHİP ÇIKMAK İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNE KAFAMIZ BASMIYO!!! _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
KIZGINJAPON, Bak kardeş önce konuşmalarına dikkat ediceksin akıllı olucaksın...
Ben değil ama benim tanıdığım ailemden insanlarda akp ye oy verdi..
AKP ile MotoGP nin ne alakası var allah aşkına sapıttınız iyice oruç başınızamı vurdu ne anlamıyorum...
KIZGINJAPON demiş ki:
Moto GP burada çok farklı bir şeyin /düşüncenin simgesidir. Bunu AKP'ye oy verenler anlayamaz
Ne bu şimdi neyi anlamıyomuşlar anlatsana madem sen çok biliyosan görelim ne bok bildiğinizi..
KIZGINJAPON demiş ki:
SAHİP ÇIKMAK İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNE KAFAMIZ BASMIYO!!!
Bu lafıda neye göre uyduruyosan ona göre dallandırırım adamı dinden imandan getirmeyin artık yazdıklarınızı bi kere daha okuduktan sonra yollayın..
Çok bi bok biliyosanız gidin siz yönetin ülkeyi be herkes kafasına göre sallıyo bişeyler burda moto gp yide akp ye bağladınız ya vallahi mükemmelsiniz ya.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız