Tarih: 22.07.2007 - 01:07 Mesaj konusu: Flowrider cenazesi 22.7.2007 pazar günü
Sevgili kardeşimiz,Flowrider Ömer UZMA nın cenazesi 22.7.2007 pazar günü Fatih cami' nde, ikindi namazında kılınacak cenaze namazı sonrası Karaahmet Mezarlığında toprağa verilecektir.
Ailenin hassasiyeti nedeniyle cenazeye Motosiklet ile katılmamanız rica olunur. _________________
En son HakanDincer tarafından 22.07.2007 - 01:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Cok üzüldüm allahtan rahmet diliyorum.....
ailesinin ve tüm dostlarının başı sağolsun..kendisini tanımıyorum fakat hakan dinçerin açıklamalarını okudum çok kötü oldum...
trafik kazasına bir kurban daha verdik maalesef... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 22.07.2007 - 03:54 Mesaj konusu:
Gerçekten çok üzücü bir durum...
Hakan beyin dediği gibi dikkatli bir sürücü olduğuna eminim... Zaten bu gune kadar verdiği cevaplardanda az çok anlaşılır...
Gerçekten örnek aldığım bir kişilikti.. Allah Rahmet eylesin.... Mekanı cennet olsun.. Biliyorumki Cennet Làyık bir kişilik ... _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
Allah rahmet eylesin _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 685 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 22.07.2007 - 09:00 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun................................................................................................... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 22.07.2007 - 09:13 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun...
alenalper senin iyi olduğuna sevindim abi geçmiş olsun _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 22.07.2007 - 10:02 Mesaj konusu:
Çok kötü bi durum dememize gerek bile yok , ölüm ne zaman iyi bi durum olmuş ... Allah öncelikle ailesine sonra yakınlarına sabır versin. mekanı cennet oLSun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız