Tarih: 22.07.2007 - 11:25 Mesaj konusu: Başlangıç için 3000 Ytl. civarı motosiklet tavsiyesi ?
ıyı gunler beyler sıteye yenı uye oldum ben racıng hastasıyım ama kullanmayı fazla bılmedıgımde sımdı 3000 ytl ye kadar vıteslı bır motor almak ıstıyorum sız ne tavsıye edersınız ılerde buyuk makıneye gecıcem tesekkurler ıyı gunlr
Konu başlığı içerik hakkında bilgi verici olmalıdır, değiştirdim. Ayrıca arama butonunu kullanmanız, aradığınız soruların cevaplarını bulmanıza fazlasıyla yardımcı olacaktır.Esenlikler. Freewing
musclebats mademki racing hastasısın sıfır motor alma derim ben hele helede 125 lilkerle hiç vakit kaybetme 2. el hyusung gtr250 3-4 bin km takıl , hala sağlamsan bi 600 lüğe geç 8-10 bin km sonra ölmezde sağ kalırsan Litrelik makina alma vakti gelmiştir ama sakın zx10 yada gsx-r i1000 ile başlama önce daha sakin olan RR 1000 al 20-25 bin km arası hala sağsan gücü hissetmek için kawa ve suzikinin litreliklerini deneyebilirsin
senin tanımak güzeldi dostum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 23.07.2007 - 11:23 Mesaj konusu:
deliemin abi 3000 ytl ye hyosung nasıl alsın hem yazmışsın ya hala sağsan felan diyosun adamı soğutacan motordan kardeşim sen al bi ybr125 takıl bi 5000 km.Sonra çak bi 600 cc devam edersin işte.
honda hayat onda dostum al sen cbr 125 bak keyfine hem satması kolay geçerkende zorlanmassın sen yinede bu arama motoru var bak yukarıda ordan da araya bilirsin
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 1345 Nereden: istanbul/Maltepe/cadde
Tarih: 24.07.2007 - 04:59 Mesaj konusu:
ydanis, ya ett dostum bende merak ediyom su apache yi güzel göründügü kadar kalitelimi bide titreme varmıs hemde cbr ybr den daha cok motora dokunmadan kaldırımda dikilirken bile titresimi hissediyomsuun öle mi acep _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız