Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SUZUKİ MOTORUMDAKİ SORUNA ÇÖZÜM VE ÖNERİLERİNİZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SUZUKİ MOTORUMDAKİ SORUNA ÇÖZÜM VE ÖNERİLERİNİZ

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rews
Üye
Üye

Nereden: eskysehyr

MesajTarih: 23.07.2007 - 01:22    Mesaj konusu: SUZUKİ MOTORUMDAKİ SORUNA ÇÖZÜM VE ÖNERİLERİNİZ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar motorsiklet sevdalıları.benim motorla ilgili bir sorunum var ,eğer bana yardımcı olursanız sevinirim 600 cc motorum ilk calıştırmada motor soğukken buji oldürüyor. Motor sıcakken veya yolculuk esnasında herhangi bir şey yok herşey normal gidiyor.Bunu neden yapar bana en kısa zamanda bu işten anlayan arkadaşlar yazsın.nasıl olur,ne kadara olur.Cevapları bekliyorum.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Başa dön
rews Çevrimdışı rews Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 23.07.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rews, motor hakkında bılgı verırmısın?? modelı tipi vs... ?
o zaman yardımcı olabılırız sana??
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rews
Üye
Üye

Nereden: eskysehyr

MesajTarih: 23.07.2007 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RF 600R MOTORUM 1994 MODEL
Başa dön
rews Çevrimdışı rews Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 23.07.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun modeli 94 model olduğundan sanırım otomatik cigle değil motor soğuk iken pistonlar zengin yatık karşımı isterrr bunda bişey yok motorun ilk çalıştırıken cigleni aç 1.2 dk çalışsın yeterli sonra sorun çıkarmaz Bravo
Başa dön
GOLDBERG Çevrimdışı GOLDBERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 23.07.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

RF 600R MOTORUM 1994 MODEL

96 modeli vardı arkadaşımda GOLDBERG, in dediği doğru olabilir ama bunu senin bildiğini düşünüyorum..buji kesmesi cok sınır bozucu bir durum basıma ıkı kere geldı ordan bılıyorum..buradan tam olarak yardımcı olamayabılırız ustana danısman gerekecek...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.07.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum, karburatörlerini uzun zamandır temizletmediysen ve 94 model olduğun için de depo içindeki biriken pislikler karburatörünü yeterince tıkamıştır herhalte. okadar ki kelebekler tam kapatmıyor ve motoru stop ettiğinde akşam bıraktığında enjektör ağzına hayli bir birikme oluyor sabaha kadar. ve sen sabah marşa bastığında o birikmiş benzin birden pistona doluyor ve ya buji kesiyor ya da benzin çok fazlaysa yanmaya fırsat bulamadan ıslanıp ateşleme yapamıyor.

Benim 93 GSXR750'ye olmuştu. Karbüratörünü temizlet.
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 27.07.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim eski motorum aynı sorunu yapuıyordu, tam cikle değil de yarım cikle çalıştırırsan benzin ıslatmıyor, bu sorun daha az tekrar ediyor.
DaBiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 11, 16, 26, HH

MesajTarih: 29.07.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de motorunu çalıştırdıktan sonra mutlaka ısınana kadar bekle, ısınmadan kesinlikle stop etme.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal