Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27 Temmuz Cuma,İzmir MD, PUNTA da toplanıyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27 Temmuz Cuma,İzmir MD, PUNTA da toplanıyoruz.

27 Temmuz Cuma,İzmir MD, PUNTA da toplanıyoruz.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.07.2007 - 19:43    Mesaj konusu: 27 Temmuz Cuma,İzmir MD, PUNTA da toplanıyoruz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz hafta rekor bir katılımla harika geçti PUNTA buluşmamız..
Bu CUMA günüde saat 21:00 den itibaran PUNTA da toplanmaya başlıyoruz.

Punta Cafe-Bar = Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki TANSAŞ tan hemen önce..
PUNTA da herşey çok ucuz,masaların düzeni çok güzel..
İsteyen Tavla oynar,nargile içer isteyende bira içer-yemek yer..

Buna göre,
Tarih: 27 Temmuz, CUMA
Saat: 21:00
Yer: PUNTA Cafe-Bar

Motosikletlerinizi lütfen düzenli parkedin,böylelikle bizim orda oldugumuz belli olsun Bravo

En son HakanDincer tarafından 30.07.2007 - 12:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
harika olacak bu toplantı arkadaşlar.... İyi fikir Dil çıkarıyorum

Sana vadarero mu çarptı Dil çıkarıyorum
Hepinizi çok özledim ama benim gelişim hala muallakta arkadaşlar Üzgünüm Fotoğraflarla yetinmem umarım tekrar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, ben yazmadım o yazıyı, biri edit yapmış zaten iptal o yüzden sende takılma fazla boşver iptal toplantı iptal Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, Neden hala muallakta bence kaçırma.Geçen hafta bende gidemedim çok eksikliğini hissettim.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya mezaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

İptal deyip durma seni iptal edecem en sonunda.

Gerçi sen iptal dedikce dolup taşıyor cuma buluşmaları Delirdim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankaradan nası gelicem puntoya,bi tarif edermisiniz.mesela fuarın basmane kapısının önunden itibaren veya bornova tarafından gelicemize göre ona göre bi tarif
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.07.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo,Alsancak daki Meşhurrrr Sevinç Pastanesine gel.
Ve orda sor PUNTA yı.
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 23.07.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YYYAAAAHHHHHUUUUUUU

YETER ARTIK Bİ HAFTADA EĞLENMEYELİM DEĞİLMİ YAA Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

mezar, taşım biz sizin toplantıları iptal etmiyoz dimi
sen neden uğraşıyon bizim toplantılarla
kıskanıyosun dimi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.07.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah muhabbetinizi bozmasın iyi eğlenceler.
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 24.07.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam hakan başkan,inşallah bi aksilik cıkmazsa gelicem.ne demişler sora sora bağdat bulunurmuş bi puntoyumu bulamıcaz Bravo
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 24.07.2007 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, punto degil Punta Çok gülüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlille gelecegim yalnız bunu yazabilmek için kayıt oldum......
Başa dön
crazyygirll Çevrimdışı crazyygirll Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 24.07.2007 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkezi bekliyoruz punta coşmalı diyorum sizcede coşmalıyız degilmi

uzun süredir yatıyorum artık farkı kapamalıyım degilmi ?
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.07.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu cuma kesınlıkle erken orda olucam..ızdıham oluyor oturacak yer bıle kalmıyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu ne buyuk ılgıdır yarabbımmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 24.07.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu cuma yokum.

AĞAÇ DİKME KAMPANYAMIZA katkıda bulunacaklar Belial ,MehmetTAn ve HakanDinçer'e ödeme yapabilirler..

Geçen hafta okadar kalabalıktan doğru düzgün ses çıkmadı.Bu hafta umarım çıkar..

Pazar günü görüşmek üzere...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal