Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nasıl öğrenecem (YBR125 i ilk defa kullanmak hakkında)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nasıl öğrenecem (YBR125 i ilk defa kullanmak hakkında)

nasıl öğrenecem (YBR125 i ilk defa kullanmak hakkında)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
berkseremet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 15:23    Mesaj konusu: nasıl öğrenecem (YBR125 i ilk defa kullanmak hakkında) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben mobilet kullanıyorum ybr125 almayı düşünüyorum nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum Ağlıyorum biraz bilgi verirseniz sevinirim

(Lütfen konu başlıklarını içeriği anlatır şekilde seçelim..Başlık editlendi..Wishne)
Başa dön
berkseremet Çevrimdışı berkseremet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 02.01.2005 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes sen al gerisi gelir Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.01.2005 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğitimlere katılacaksın. site moderatörlerinden eralp terem eğitim veriyor. ona PM ile ulaşırsan yardımcı olur. Dil çıkarıyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2005 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben scooter kullanmayı bilmiyorum teorik olarak biliyorum hafiften ozet anlatsanız Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalkış:
biniyon debriyajı sıkıp vitese takıyosun bu arada sol ayak yerde sağ ayak motorda. vitesi 1e taktıktan sonra yavaş yavaş debriyajı bırakırken gazı açıyosun(hani sağ elin altında oynayan şey). kalktıktan sonra sol ayağıda motora koyuyosun
duruş:
kalktıktan sonra durmak gerekirse sol elle debriyajı sıkıp sağ el ve sağ ayaktaki frenleri birlikte yavaşça sıkıyosun. durmaya yakın sol ayak tekrar yere konur.

nasıl? müthiş özetledim olayı dimi 8)
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 02.01.2005 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler kendi kendinizede ögrenirsiniz ama nereye kadar ? :!:
Bence egitim almal1s1n1z arkadas1m... Egitim sart... ilerde makine yi büyüttügünde anlars1n neden sart oldugunu... Dil çıkarıyorum
Bence egitim isini bi düsün...
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 02.01.2005 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berkseremet, eğitim şart kardeşim.Zaten ehliyette alman gerekiyor.Bu nedenle ya bir kursa yazıl.Hem eğitimini al hem ehliyetini..Gerçi Eralp abi vasıtasıylada ehliyet alabilirsin...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2005 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte ben scooter vitessiz ehliyet yok 99cc Çok gülüyorum
yaş 14

hayırlısı ile 17 olunca eralp abi bekle beni geliom
Başa dön
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berque bende 15 yaşında vitesli scooter ile öğrendim. zor değil. öğrenirsin. boş bi arazi bul. giy kıyafetlerini yanında bilen biri olsun o bile öğretir. ama eğitimin yerini tutmaz
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2005 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum egitim sora alıcam ben otomatikden başlim bap boşver
Başa dön
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 02.01.2005 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Berque ye ben ööreticem... Egitim de ne gördüysem... Sonra pro. egitim ald1racag1z ona... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2005 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum bi scooterı cozem
hergun ruyamda 1 motor kullanıom artık pro olmusumdur ruyalar aleminde Çok gülüyorum
Başa dön
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berkseremet, muhtemelen bulunduğun ilde bir öğretici vardır.. umarım sağlam ellere düşersin ve bu işi iyi kıvırırsın...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 03.01.2005 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@delijapon harbiden delisin,cok güzel özetledin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 03.01.2005 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çık ustune ya bismillah deya oğrenırsın yada tobe edersin. Bravo Çok gülüyorum
ama eğitim şart. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Beyto Çevrimdışı Beyto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal