Tarih: 02.01.2005 - 15:35 Mesaj konusu:
eğitimlere katılacaksın. site moderatörlerinden eralp terem eğitim veriyor. ona PM ile ulaşırsan yardımcı olur. _________________ Parmak bassam olma mı
Tarih: 02.01.2005 - 16:09 Mesaj konusu:
kalkış:
biniyon debriyajı sıkıp vitese takıyosun bu arada sol ayak yerde sağ ayak motorda. vitesi 1e taktıktan sonra yavaş yavaş debriyajı bırakırken gazı açıyosun(hani sağ elin altında oynayan şey). kalktıktan sonra sol ayağıda motora koyuyosun
duruş:
kalktıktan sonra durmak gerekirse sol elle debriyajı sıkıp sağ el ve sağ ayaktaki frenleri birlikte yavaşça sıkıyosun. durmaya yakın sol ayak tekrar yere konur.
nasıl? müthiş özetledim olayı dimi 8) _________________ Parmak bassam olma mı
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 02.01.2005 - 16:48 Mesaj konusu:
berkseremet, eğitim şart kardeşim.Zaten ehliyette alman gerekiyor.Bu nedenle ya bir kursa yazıl.Hem eğitimini al hem ehliyetini..Gerçi Eralp abi vasıtasıylada ehliyet alabilirsin... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Tarih: 02.01.2005 - 18:05 Mesaj konusu:
berque bende 15 yaşında vitesli scooter ile öğrendim. zor değil. öğrenirsin. boş bi arazi bul. giy kıyafetlerini yanında bilen biri olsun o bile öğretir. ama eğitimin yerini tutmaz _________________ Parmak bassam olma mı
berkseremet, muhtemelen bulunduğun ilde bir öğretici vardır.. umarım sağlam ellere düşersin ve bu işi iyi kıvırırsın... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız