Tarih: 02.01.2005 - 15:53 Mesaj konusu: Md-Taşfırınları 1-1-2005 te buluştu
Arkadaşlar "Md-Taşfırın Aktif Biniciler Gezisi - cumartesi 19:00" topiğinde belirttiğimiz gibi saat 19:00 civararında opette buluştuk. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanıştıktan sonra, son kararımızı yererek yağan yağmura aldırış etmeden , kısa bir yolculuk programı yapıp şile'ye gitmek üzere yola çıktık.
Aşağıdaki resimler Altunizade opette çekilmiştir.
Aramıza yeni katılan altı arkadaşımız, bizleri çok mutlu etti , sayımızın dahada çoğalacağını ümit ederek herkese mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
yolculuğumuz 10 motorla (13 kişi) başladı.
yağmuru, görüş mesafesinin düşüklüğünü, buğulanan vizörlerimizi , yoldan geçen arabaların sıçrattığı çamurları saymazsak yolculuğumuz oldukça iyi geçti.
Yolculuğumuz arasında uğradığımız mekanda ısındık , karnımızı doyurduk ve aramızda birazdaha kaynaştık.
içeri girdiğimiz anda dostlarımız hemen sobanın başına üşüştü.
ben mekanın gözdesi gözlemeleri yerken .....
badi arkadaşımızın çalıştığı pastahaneden getirdiği - baklava burma ve kadayıflar - tam ağzımıza layıktı.
değişik açılardan bizler.........
saat 24:00 olmadan hazırlanmaya başladık...
mekan kapısının önü.....
Dönüşümüzde durduğumuz benzincide nili1509 gözlüklerini bizde vizörlerimizi temizledik
beşiktaşlılar için beşiktaş tesislerinde bir resim .....
gecenin ilerleyen saatlerini fenerbahçede cafede çay içerek muhabbetle geçirdik.
artık pazar sabahı ve acıkan dostlarımız için altunizade fatsodayız
saatler 04:30 dediğinde son pozumuzu capitolün önünde verip evlerimizin yolunu tuttuk.
şimdi geceye katılarak bizlere destek olan arkadaşlarımızın nicklerini ve isimlerini belirtelim ......: coconut - The_unforgiven - back_rider - ayla - adnan - badi - nili1509 - tolga - abdülkadir(kanuni düşmanı) - vetmemo - vetmemoshe - delimengi - ve kuzey
Kuzey dostum yine çok eğlenmişsiniz,
katılımda çok güzel keşke yeni katılan arkadaşları tanıtsaydın bizlere sadece niclerini yazmışsın _________________ ?N TEKERYN NEREYE GYDERSE,
ARKA TEKERYNDE ORAYA GYDER.....
CBR 600 RR
happyman_13@hotmail.com
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 02.01.2005 - 16:35 Mesaj konusu:
Ewet süper bir buluşmaydı...Yeni tanıştığımız dostlarımızla birlikte çok eğlendik.
kuzey'in anlatımına eklemek istediğim bir kaç şey var :arrow:
Yol üzerinde uğrayıp gözleme yediğimiz yer hakkında biraz bilgi vermek istiyorum....
Ömerliden ileride Şileye 20 km uzaklıkta, Hayrettin abinin işlettiği güzel bir yer.Bu mekanın bir diğer özelliğide bir çok motor kulübünün buraya sık sık uğraması..(Hatta sezonda rallicilerinde gözde mekanı.)
Özellikle WR grubu kapıya stcikerlarını bile yapıştırmışlar... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 02.01.2005 - 17:16 Mesaj konusu:
arkadaşlar herkeze çok teşekkükür ederim aramız da yeni dostlar görmekten çok mutlu olduğumu da söylemeyelim umarım hergün yeni dostlar aktif binecelir gurubumuza eklenecek ve daha kalabalık bir aile olarak çıkacağız yollara
burdan başka bir topikte beni kızdırıp telefon numaramı yayınlamama sebep olan arkadaşlara teşekkür ederim çünki :!:
nili 1509 ve vetmemo arkadaşlarımız o telefonla bana ulaşıp gezimize katıldılar
geziden önce birifing vermeye gerek kalmadı
her biri farklı motorlarda ayrı sürüş karekterlerinde arkadaşlarla aramızda deneyim farkı olsa da amaç ve bilinç aynıydı geziye başlama ve devam edip noktalama herkezin ortak beklentileri ve kararıyla alındı ve yolculuğumuz kazasız ve aksiliksiz sağlıklı bir şekilde bitti
:md: kuzey abi elli kere geldin öğrenemedin adını fatso değil patso kardeşim
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 02.01.2005 - 17:32 Mesaj konusu:
eskiköye yeni adet ha dağdan gelip bağdakini kovmak öylemi
çok merak ettim acaba benim motor senin motora çarpınca abdulkadirinkinden nekadar daha fazla hasar verir
geceye katılan tüm dostlarımıza bu güzel resimler için kendi adıma teşekkür ederim :alkış ben hala takipteyim chooper _________________ S.F.E.N.K.S/stranger
A RH (+) / istanbul/üsküdar
**.................................**
mükemmel bi gezi oldu hava şartlarina göre mükemmel bi yolculluk cikart dik tabiki herkesin harci degildir bu yağmurda yolculuk yapmak gerci motorculuk bu bence donüş de mükemmeldi fener bahçede çay icmek en son patso da yemek yemek yani bu gezi dört dört lük bi geziydi butun arkadaş lara teşekkürler ,,,, kuzey kasko ya gittinmi
Arkadaslar bulusma süper olmus ...Ben tr ye gelsem artik sadece bu gruba katilirim!! Alkolsüz masalari görmek ne hos... :!: _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız