Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çerkezköyde ölümlü kaza..lütfen diikkat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çerkezköyde ölümlü kaza..lütfen diikkat

Çerkezköyde ölümlü kaza..lütfen diikkat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a g kamyoncusu Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok korkunç ürkütücü Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok kötü olmus ya allah kimsenin başına vermesin Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-51178.html
burda konusuluyor bu kaza burdan bir arkkadasımızın komsusu allah rahmet eylesin

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok korkunc bi kaza olmus Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır wersin

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 demiş ki:
a g kamyoncusu Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
aynen katılıyorum onur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, onur hem kamyoncunun a.q hemde o kavşağı o şekilde dizayn eden belediye çevre düzenlemesi ve trafik işleri sorumlusunun kavşaktan başka herşeye benziyo
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

funky_boy_10 demiş ki:
Delirdim Delirdim Delirdim

neye sevindigini anlayamadım
kazanın olmasına mı ?
motorcunun ölmesine mi ?
kamyoncunun sok gecirmesine mi ?

cok korkunc bir kaza

En son honda_sercan tarafından 24.07.2007 - 13:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff şoka girdim Üzgünüm İstemiyorum Ağlıyorum falla one ya nebiçim olmuş korkunç bi kaza Üzgünüm kamyoncu orda mal gibi duruyor Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim alalh rahmet eylesin ailesine sabır versin Ağlıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, gemboy, sizlere yakıştıramadım lütfen burada 45bin kişinin üye olduğunu unutmayalım öyle cevaplar yazalım. Arkadaş aslında orada motordan atlayabilirdi Üzgünüm Allah Sevenlerine İyilik versin...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

allah rahmet eylesin çok ürkütücü Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

funky_boy_10 demiş ki:

ne bu şimdi Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 24.07.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu gazete habercilerinin bilmeden sallamaları beni uyuz ediyor yahu. KM göstegesi 125 te takılı kalmışmış.. Hay ben senin yalanına Öfkeliyim Fotograflardan görüldüğü kadarı ile motor 2004-2006 arası R1 R1 de dijital Km var nasıl takılı kalsın ibre..

Ölen kişiye Allah'tan rahmet diliyorum..

Ben 18 yıldır Motosiklet kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır da forumlardayım

2007 sezonu kadar bol kazalı kayıplı bir sezon hatırlamıyorum.. Kimin nazarı değiyor bize?

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
atilimbaris48
Üye
Üye

Nereden: MU?LA

MesajTarih: 24.07.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, böyle kamyon süren adamın taaaaa Sinirlendim Haberi yazan dallama gazetecide nerden görmüş kilometrenin takılı olduğunu, dijital kilometre nasıl takılı kalıyormuş anlamadım. Neyse arkadaşlar herkez dikkatli olsun 2007 pek hayırlı geçmiyor İstemiyorum
Başa dön
atilimbaris48 Çevrimdışı atilimbaris48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 24.07.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

funky_boy_10 demiş ki:

adam yeni üye uçmuş galiba neye seviniyor anlayamadım

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal