10UR1, onur hem kamyoncunun a.q hemde o kavşağı o şekilde dizayn eden belediye çevre düzenlemesi ve trafik işleri sorumlusunun kavşaktan başka herşeye benziyo _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
offff şoka girdim falla one ya nebiçim olmuş korkunç bi kaza kamyoncu orda mal gibi duruyor alalh rahmet eylesin ailesine sabır versin _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 3872 Nereden: Manisa Merkez 05546228531
Tarih: 24.07.2007 - 13:44 Mesaj konusu:
10UR1, gemboy, sizlere yakıştıramadım lütfen burada 45bin kişinin üye olduğunu unutmayalım öyle cevaplar yazalım. Arkadaş aslında orada motordan atlayabilirdi Allah Sevenlerine İyilik versin...
Şu gazete habercilerinin bilmeden sallamaları beni uyuz ediyor yahu. KM göstegesi 125 te takılı kalmışmış.. Hay ben senin yalanına Fotograflardan görüldüğü kadarı ile motor 2004-2006 arası R1 R1 de dijital Km var nasıl takılı kalsın ibre..
Ölen kişiye Allah'tan rahmet diliyorum..
Ben 18 yıldır Motosiklet kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır da forumlardayım
2007 sezonu kadar bol kazalı kayıplı bir sezon hatırlamıyorum.. Kimin nazarı değiyor bize? _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Allah rahmet eylesin, böyle kamyon süren adamın taaaaa Haberi yazan dallama gazetecide nerden görmüş kilometrenin takılı olduğunu, dijital kilometre nasıl takılı kalıyormuş anlamadım. Neyse arkadaşlar herkez dikkatli olsun 2007 pek hayırlı geçmiyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız