Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletçiler tanık arıyor! (Milliyet Gazetesi 25.07.2007)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletçiler tanık arıyor! (Milliyet Gazetesi 25.07.2007)

Motosikletçiler tanık arıyor! (Milliyet Gazetesi 25.07.2007)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Motosikletçiler tanık arıyor! (Milliyet Gazetesi 25.07.2007) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Dostumuz MENDERES ÖZEL in yazdığı haber bu gün MİLLİYET gazetesinde yayınlandı.. Kendiside bir motorcu ve sitemizin üyesi olan MENDERES ÖZEL' e bu ilgisinden dolayı sonsuz teşekkürler.. Biz heryerdeyiz, birileri gazeteci, birileri doktor, birileri mühendis... Böyle durumlarda birbirimize destek olmalıyız gücümüz yettiğince sesimizi duyurmalıyız.. Bir gün Gazetedeki haberle bir gün sokaklardaki korna sesleriyle.. Biz Heryerdeyiz..

Motosikletçiler tanık arıyor!

MENDERES ÖZEL

Neredeyse her hafta ölümlü bir kaza haberi alan motosikletçiler, 21 Temmuz'da Dr. Ömer Uzma'nın İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gelmeden geçirdiği kazada ölümüyle bir kez daha sarsılmıştı. Motordelisi forumlarında "flowrider" adıyla moderatörlük yapan Uzma'nın ölümüyle sonuçlanan kazanın tanıkları aranıyor.
Kazayla ilgili bilinen tek şey Uzma'nın motosikletiyle emniyet şeridinde giderken, ticari bir araca çarpması sonucu ölümü bilgisiyle sınırlı. Aracın şoförü ifadesinde "Emniyet şeridinde dururken, motosiklet gelip bana arkadan çarptı" diyor. Ancak olay yerini inceleyen motosikletçiler, "Arkadan çarpma tezini çürütecek şekilde" aracın sağ ön tarafının, motosikletin de sol tarafının hasarlı olduğunu söylüyor. Şimdi 21 Temmuz'da 14:30 gibi TEM otoyolundan ikinci köprüye giderken, Sarıyer, Beşiktaş çıkışını köprü yönünde geçer geçmez gerçekleşen kazayı gören tanık aranıyor.

D100'de can pazarı
11 Temmuz'da da D100 karayolunda da bir dehşet yaşandı. Büyük şans eseri hayatta kalan motosikletçi Eren Başusta (24) yargıya intikal eden olayı şöyle anlatıyor: yaşadıklarını şöyle anlatıyor:
Kartal istikametine doğru ilerlerken önümdeki araç hiçbir neden olmadan aniden fren yaparak beni tehlikeye atacak şekilde yavaşladı. Aracın hizasına geldim; şoföre bakarak "Ne yapıyorsun?" dedikten sonra yoluma devam ettim. Ancak aracı 2-3 metre geçmiştim ki sağ arkadan bana vurarak, orta beton refuja sıkıştırdı, çapraz şekilde beni yaklaşık 3-4 metre sürükledi

HABERİN LİNKİ İÇİN TIKLAYIN
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.07.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hesap vermesı gerekenler mutlaka verecektır..lutfen duyarlı olalım bu bır kaza deıl cınayettır.kazayı goren arkadaslar mutlaka ırtıbata gecmelı..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten bu bir cinayet görenler cıkar inşallah doktorumuz da huzur içinde uyur
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 , hocam neden çuvaldızı kendimize batırmıyoruz biraz , neden cinayet ? Rahmetli Dr. un suçu otomobili kullananın suçundan daha büyük ki bu kadar tecrübeli bir motorcu olmasına rağmen en az 3 trafik kuralının ihlal ediyor ...

1-Emniyet şeridini ihlal etmekten
2- Araçları sağlamaktan
3- Hızının 70 km den hızlı oldugunu düşünürsek ( hız limitlerini aşmaktan )

Otomobil ise muhtemelen emniyet şeridine muhalefetten suçlu..

Her kazada neden karşı tarafı suçluyoruz ?

Başka topicte ters şerit tekteker giden dostlarımızı alkışlarken burda suçu başkasında aramanız etik bir davranışmı ? Herşeyi ciddiyetsizlikle algılamakl bizim kanımızda var ama trafik kuralları motorcular için çok can alıcıdır .

Gelelim Eren Başusta ya , bide olayı diğer taraftan dinlemek gerekir , öncelikle Eren dostumuzun Trafik kanununun en önemli maddelerinden olan takip mesafesinden haberi yok , sonra da gidip suçlu haliyle musallah oluyor şöföre, Allah bilir ne dedi söföre ki , adam sinirlenip üstüne araba kırdı .. Bir hareket yapmadan önce her zaman düşünmelidir ..

Toparlamak gerekirse , kaza olduktan sonra biz ancak böyle klavye başında yazarız , dostlar , kaza olduktan sonra dönüşü yok , lütfen dikkat . Çok sevilen Dr. a da Allahtan rahmet , ailesine başsağlığı dilerim Üzgünüm
Başa dön
TT600 Çevrimdışı TT600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazetede anlatılan gibi ise, cinayet gibi olay
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, motorcularında hataları olabilir ama arabaların bizlere çok karsı oldugunu ve hiç sevmedikerini herkes biliyor bir cok şeyide kasten yapıyorlar Erene araba kasten üstüne geliyormuş buda her motorcunun karsılastıgı olay haksızlık var tabiki Beğenmedim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşım TT600 ;

Öncelikle Vefat eden doktorumuzun nasıl kaza yaptığını gören ve ifade veren tek kişi kazaya karışan araç sürücüsü, bu olay incelemelerden sonra belli olacaktır..

Benim olayıma gelince..

Ben bunu ifademdede açıkca belirttim, şahsın sol şeritdeki ilk frenajı kazık fren ile tabir ettiğimiz tarzdandı, ve ben o frenlemeden takip mesafesi sayesinde kurtuldum, daha sonra gelişen olayda ise şahıs orta şeride geçiyor ve ben sol şeritden yoluma devam ediyorum şahsın yanına geldiğimde her insanın yapacağının aynısını yapıyorum ve normal olarak şahsı duyabileceği bir şekilde UYARIYORUM , söylediğim tek şey '' Ne Yapıyorsun? '' Aracı 2-3 metre geçiyorum ( Eğer kötü bişey söyleseydim gaz çeker kaçardım yaklaşamazdı bile ) normal hızımı koruyorum fakat şahıs orta şeritden sol şeride uçar gibi aracıyla direk benim üzerime geliyor ve sağ egsozdan bana şidetli şekilde çarpıp benim 1,5-2 metre solumdaki beton röfuja resmen beni çakıyor o şekilde birde vurduğu noktadan 3-4 metre sürüklüyor. Daha sonra yanıma gelip camını açıyor ve gayet sakin bir şekilde 2-3 saniye bana baktıkdan sonra yoluna devam ediyor..

Seni tabikide bu konuda ikna etmeme gerek yok ama daha önceki mesajlarımdada söyledim İNSAN KENDİ BAŞINA GELMEDİĞİ SÜRECE BUNU BİLEMEZ.. Allah sana göstermesin.. Fakat devam eden davaların sonuçları, deliller, görgü tanıkları olay yerini inceleyen polisin tutanakları ve inşallah kısa süre sonra mahkemenin vereceği karar senide ikna eder..

Bu arada dikkat ettiysen diğer konuda başına buna benzer olay gelen arkadaşlar var suçlu oldukları şeyleri kabul ediyorlar bundan dolayıda yasal olarak hiçbir hak talebinde bulunmamışlar, eğer bende bu şekilde suçlu olduğum bir şey olsaydı emin ol senden veya bir başkasından çekinmem paşa paşa yazardım.. Bence o çuvaldızı sen bi kendine batır, belki bize o zaman hak verirsin..

Sevgiler.

TT600 demiş ki:
10UR1 , hocam neden çuvaldızı kendimize batırmıyoruz biraz , neden cinayet ? Rahmetli Dr. un suçu otomobili kullananın suçundan daha büyük ki bu kadar tecrübeli bir motorcu olmasına rağmen en az 3 trafik kuralının ihlal ediyor ...

1-Emniyet şeridini ihlal etmekten
2- Araçları sağlamaktan
3- Hızının 70 km den hızlı oldugunu düşünürsek ( hız limitlerini aşmaktan )

Otomobil ise muhtemelen emniyet şeridine muhalefetten suçlu..

Her kazada neden karşı tarafı suçluyoruz ?

Başka topicte ters şerit tekteker giden dostlarımızı alkışlarken burda suçu başkasında aramanız etik bir davranışmı ? Herşeyi ciddiyetsizlikle algılamakl bizim kanımızda var ama trafik kuralları motorcular için çok can alıcıdır .

Gelelim Eren Başusta ya , bide olayı diğer taraftan dinlemek gerekir , öncelikle Eren dostumuzun Trafik kanununun en önemli maddelerinden olan takip mesafesinden haberi yok , sonra da gidip suçlu haliyle musallah oluyor şöföre Gülümsüyorum Allah bilir ne dedi söföre ki , adam üstüne araba kırdı .. Bir hareket yapmadan önce her zaman düşünmelidir ..
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili asfalt perisi yine üzülerek kendimize bakalım diyorum ..

http://www.youtube.com/watch?v=rhAhEtVk6pw

Bu dostlar MD den , bu dosların videoları MD de topiclerde büyük hit alıyor , herkes alkışlıyor , 100 lerce video var , resimler var bu sitede , hepsi bir yerinden Trafik kanunlarını ihlal ediyor , şimdi sen kimi koruyorsun ..

Şimdi sen videoları alkışlarken oley çekerken videonun çekildiği zaman geçen 1000 adet otomobil sürücüsü serseriler diyor ve ayrım yapmıyor , hepimiz serseriyiz onların gözünde ... Bu nedenle onların karşısında olmak çok doğal ...

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Sevgili Road Runner , bende 1 yıl once kendimi bir otomobilin kaputunda buldum , evlenmeden 3 ay öncede bu işin böyle olmayacağını , hayatın Türkiyede motor üstünde pamuk ipliğine bağlı olduğunu farkedim asfaltta motor kullanmayı bıraktım ..

Senin adına çok sevindim yaralanmadığın için ama dostum burası Türkiye herkesin ruh hali bir değil , kimseyle takışmamak lazım özeliikle motor üzerinde .. geçmiş olsun yeniden ...

En son TT600 tarafından 25.07.2007 - 09:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
TT600 Çevrimdışı TT600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahireten adam arabanın içinde rahat, motorluya çarpsa ona bişi olmaz ama motorcu....
Yoksa doğru; kurallara uymayan, hayatını riske atan birçok motorcu var ama flowrider ın bu şekilde anılması hoş değil.
Konuyu bilemiyorum ama ben videoyu seyrettiğimde, vuku bulan olayda garip bişiler olduğunu sezinledim. Sonucu ise olmayan, yüce türk adaleti verecek.
Ve bu da bize doktor olan arkadışımızı geri getirmiyecek.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 25.07.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, abi senin olayı anlamadım...adam sana vuruyor sen yerdeyken camı açıp bakıp gidiyor yanii..olay bumudur....
1..plakayı alsaydın keşke
2..ben bursada yım ama çağırman yeterli
3..ona hala dersini vermedin mi yada vermediniz mii
not:abi her topik te söylüyorum şiddetten yana değilim diye ama ..bi gün gerçekten patlıcam ve benı haberlerde görüceksiniz....tövbe tövbe
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.. Plakayı görgü tanıkları aldı, Olay savcılıkda şu anda, şahıs 11 gün sonra evinde yakalandı, ifadesi alındıkdan sonra serbest kaldı mahkeme gününü bekliyoruz.
2.. Teklifin için teşekkürler, şimdilik gerek yok
3.. Yüce yargının ona en iyi dersi vereceğine gönülden inanıyorum..

olayla ilgili link için tıklaya bilirsin.

SnoopDogg demiş ki:
Road_Roner, abi senin olayı anlamadım...adam sana vuruyor sen yerdeyken camı açıp bakıp gidiyor yanii..olay bumudur....
1..plakayı alsaydın keşke
2..ben bursada yım ama çağırman yeterli
3..ona hala dersini vermedin mi yada vermediniz mii
not:abi her topik te söylüyorum şiddetten yana değilim diye ama ..bi gün gerçekten patlıcam ve benı haberlerde görüceksiniz....tövbe tövbe
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600 demiş ki:
Sevgili asfalt perisi yine üzülerek kendimize bakalım diyorum ..

http://www.youtube.com/watch?v=rhAhEtVk6pw

Bu dostlar MD den , bu dosların videoları MD de topiclerde büyük hit alıyor , herkes alkışlıyor , 100 lerce video var , resimler var bu sitede , hepsi bir yerinden Trafik kanunlarını ihlal ediyor , şimdi sen kimi koruyorsun ..

Şimdi sen videoları alkışlarken oley çekerken videonun çekildiği zaman geçen 1000 adet otomobil sürücüsü serseriler diyor ve ayrım yapmıyor , hepimiz serseriyiz onların gözünde ... Bu nedenle onların karşısında olmak çok doğal ...

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Sevgili Road Runner , bende 1 yıl once kendimi bir otomobilin kaputunda buldum , evlenmeden 3 ay öncede bu işin böyle olmayacağını , hayatın Türkiyede motor üstünde pamuk ipliğine bağlı olduğunu farkedim asfaltta motor kullanmayı bıraktım ..

Senin adına çok sevindim yaralanmadığın için ama dostum burası Türkiye herkesin ruh hali bir değil , kimseyle takışmamak lazım özeliikle motor üzerinde .. geçmiş olsun yeniden ...

herseyi anlatmissin... bende eh sevdigim motorumu sirf bu sebeplerden kullanmayi biraktim...

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TT600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada Dr un kaza yaptıgı yerde insanlar arabadan iner bıner , muhtemelen doktorun kaza yaptıgı araçta bırını bırakmak ıcın emnıyet serıdıne gırdı tam o noktada , o saatte aynı gun orda olursanız emınım olayı gormus birilerini bulursunuz ...
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, o konuda haklısın kura uymadan hız yapıp trafikte sorun cıkaranlar yüzünden motorcuların adı cıkıyor ama bu arkadaslarımız normal seyir halinde yolda giderken baslarına geliyor o yüzden ben savunma yapıyorum haksızı neden savunum neyse düşünecmiz ortak sanırım anladım ben.
motor işi risk işi yas ilerledikçe ve aile konuya girdimi bi daha düşündürüyor bu konular bırakıp bırakmamakta kişiye kalmış bagımlılık yapıcı bi tutku.
Doktorumuzun kazasını gören tanıklar en kısa zamanda çıkar inşallah.
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.07.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600, hocam benım cınayet deyısımden kastım arac surucusunun yalan solemesındendır İyi fikir kazay haberıne tekrar tekrar goz atmanı ıstıyorum..burda suclu aramıyoruz.suc mutlaka motordada vardır..ama bende hata yok bana arkadan carptı gıbı laflar edılınce bu kazadan yırtmak anlamına gelır..kımse yaptıgıyla kalamaz...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal