Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 46Falcon ve Rocco46 İstanbulda MD'leri Bekliyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

46Falcon ve Rocco46 İstanbulda MD'leri Bekliyor

46Falcon ve Rocco46 İstanbulda MD'leri Bekliyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.01.2005 - 18:55    Mesaj konusu: 46Falcon ve Rocco46 İstanbulda MD'leri Bekliyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu anda 46 falcon ve rocco46 ile beraber tranvay abimizin nişantaşındaki yerindeyiz.. Almanyadan gelen bu arkadaşlarımıza MD konukseverliğini biz gösteriyoruz.. Diğer MD arkadaşlarıda yanımıza bekliyoruz.. Saat 20:00'da taksim anıtının altında bekliyoruz...

Gelmek isteyen arkadaşlar için telefon numaram 0532 416 69 70

Kontörü olmayanlar ödemeli arayabilirler.... 8)

Sevgiler...
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 02.01.2005 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze selam Dil çıkarıyorum
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.01.2005 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hadi sahin iyisin gez tr de !! Dil çıkarıyorum Ne balli adamsin yaaa senede 5 kere türkiyedesin yaa..Beni evlatlik alsana sahin yaaaa :!: ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bulusmaniz icin size zevkli sohbetler dilerim !! Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muraton
Üye
Üye

Nereden: bakyrköy-istabul

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

semuteyo, beyoğlunda Ağacami çıkışında yatsıdan sonra
Başa dön
muraton Çevrimdışı muraton Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fabrizio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.01.2005 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz rahatsızım semuteyo.

iyileşir gibi olursam akşamın ilerleyen saatlerinde ( 22:00 gibi ) size katılmayı düşünüyorum.

hadi eyvallah...
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay pazar geceseymiş heralde kaçırdık Üzgünüm
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 04.01.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzey, pazar değil - pazartesi akşamıydı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

motorize
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.01.2005 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Şu anda 46 falcon ve rocco46 ile beraber tranvay abimizin nişantaşındaki yerindeyiz

Naıl yaaa!! Şahin abi Türkiye demi?*
ALACAGIN OLSUN BAŞKAN,İNSAN GELDİĞİNİ HABER VERMEZMİ?
neyse sanırım İzmir'e ugrarsın!!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 05.01.2005 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, Sen kesinlikle topiklerde yazılanlara yetişemiyorsun demekki . Bu kadar kişi bu kadar şey yazıncada normal tabiki. Birkaç topikte açıkça davet ettik Falcon46 yı ve oda gelecek olduğu tarihi yazdı ben telefonlarımı verdim. Şahin gelir gelmez beni telefonla aradı pazar günü daha sonra semuteyo (Kemal) ile buluştular. Tranway abinin iş yerine gittiler ve son olarakta dün akşam bizlerle (MD-Taş-Fırınlar la) beraberdi. Bugün için Ankara da. Sanırım yarın dönecek. Dün akşamki buluşma ve resimler için daha sonra bir topik açılacak.

Saygılar.

motorize
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2005 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tranvay demiş ki:
Şahin kardeşimiz zaman,zaman İstanbula geliyor, bu seferde yeğeni rocco46 ile ,ani bir pike yaptı, tavsiye ederim, çok iyi kulak pası alıyor, Nişantaşında, Tranvay roof ta verdiği, mini konser, dinlemeye değerdi,dinlemek herkese nasip olur inşallah.

abi sen nerelerdesin maclar bitti diye gorusemiyormuyuz yoksa
slmlar...

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.01.2005 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tranvay, gerçekten nerelerdesin.. Siteye seyrek yazıyorsun belki o sebeple yoklugunu hissediyoruz...

Alıntı:

Hakan_R1, Sen kesinlikle topiklerde yazılanlara yetişemiyorsun demekki

Haklısn dostum Üzgünüm
Ama Şahin abi daha önceleri TR ye geldiğinde forumlardan degilde Telefon açarak haber verirdi,şaşkınlıgım o yüzden..
Neyse 2 gündür beni arıyor.. ve diyorki
"Alo,Hakan ben şu an ANKARA dayım,yanımda Knight var"
"Alo Hakan ben İstanbuldayım,WR lerin toplantısındayım"
Mübarek evliya çelebi.. Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.01.2005 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

_Git görmezsen söyleki gelsin.
_Gittim görmedim söyledim gelecek.
_Geldiki gelmedi gelmeseydi gelecekti

yaw Tranvay,şu senin imzadaki yazıyı bir çözebilsem rahatlıyacam..Beyin salatası oldum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 07.01.2005 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şahin abi ve kuzenleri 10 Numara biz tanıştık.Herkese tavsiye ederim....
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2005 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven,
Alıntı:

Şahin abi ve kuzenleri 10 Numara biz tanıştık.Herkese tavsiye ederim....

+ 10 + 10 + 10...................+n
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 07.01.2005 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

imzayı anlamaya çalışan ilk sen oldun

tranvay, ben aylardır merak ediyorum ve çözmeye çalışıyorum! sormaya cesaret edememiştim. Hakan abi önce davranmış Çok gülüyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal