Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yurtdisindan 2005 yaz iznini 26.06 dan itibaren türkiye

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yurtdisindan 2005 yaz iznini 26.06 dan itibaren türkiye

Yurtdisindan 2005 yaz iznini 26.06 dan itibaren türkiye

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 02.01.2005 - 20:10    Mesaj konusu: Yurtdisindan 2005 yaz iznini 26.06 dan itibaren türkiye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum 2005 yaz iznini 26.06 dan itibaren yurdisinda ikamet eden arkadaslar. beraber türkiyeye karadan italya>>Yunanistan (gemi) türkiyeye yaz iznini gecirmek istiyoruz .katilmak isteyen varsa.seviniriz. Dil çıkarıyorum
Haya

En son haya tarafından 14.01.2005 - 08:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.01.2005 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayati yarama tuz basmaaaa Üzgünüm :evil: Ben gelemiyorum Üzgünüm Üzgünüm
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.01.2005 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazın olursa kesin gelirim. ama yazın stajım var. haftasonu olması lasım ya da ağustosta
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6aydan 9 ay arasinda düsünmustuk Dil çıkarıyorum
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 02.01.2005 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayati avatarin NTTGEO ya ait !! Hususi onun icin eklemistim avatari ...sahibi olan avatar anliyacagin !!
NTTGEO'nun hosuna gitmiyecektir.. Şok oldum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baska avatara bakiyim Ağlıyorum
Haya

En son haya tarafından 14.01.2005 - 08:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 02.01.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon,
Rasim haya yurtdışındakilerden bahsediyor.İstanbul Avrupa yakası değil... Dil çıkarıyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
haya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven, istanbuldada bulubiliriz eger kismetse sag saglim edirne kapikule sini gecincek telofonlasiriz. yeterki saglik olsun
Haya
Başa dön
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.01.2005 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

delijapon,
Rasim haya yurtdışındakilerden bahsediyor.İstanbul Avrupa yakası değil...

:-D ben istanbul avrupa yakası sanmıştım. olsun onlar istanbula gelince buluşuru.napalım.
hay Allah yaa. akşam akşam amma güldüm kendi halime he :-D :-D
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 02.01.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon, onlar gelir senide alır ve avrupaya geri dönerler Çok gülüyorum .
Aralarında kaynaşır gidersin Çok gülüyorum ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e türkiyeye geldiklerinde tatile gidecekler hep beraber olabiliriz... bi düşünmekte fayda var...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
haruhutr
Üye
Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KIsmet needen olmasın bende İst dan Batı Karadeniz baölgesi için düşünüyorum haberleşiriz...
Başa dön
haruhutr Çevrimdışı haruhutr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal