Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - herkesin ehliyeti var mı??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

herkesin ehliyeti var mı??

herkesin ehliyeti var mı??
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
comersale
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 26.07.2007 - 10:57    Mesaj konusu: herkesin ehliyeti var mı?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese slm benim bir sorum olacak.. acaba motordelisi üyelerinin kaçında A2 ehliyet var.. kayseri'de ehliyet almak için kursa yazılmaya gittim.. ama kurslar aralarında anlaşmışlar ve yalnızca kurs ücreti 350 ytl ... bana ehliyet tamamıyla yaklaşık 500 ytl ye malolacak.. ehliyetsiz kullananlar var mı? ehliyetsiz yakalanma riskimiz ne kadar?? yoksa hepiniz ehliyetli mi kullanıyorsunuz.. bu forum aracılıgıyla görüşleriniz almak istedim..
Başa dön
comersale Çevrimdışı comersale Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herseyden önce kaza yapsan ehlıyetın olmadımı haklıda olsan otomatıkman suclusun bu yuzden hemen al ehlıyyetını , polıs cevırdımı hem motorun bağlanıur hemde 600- 700 ytl ceza ödersın korkulu ruya görmektense bır an önce al ehlıyetını kardesım rahat rahat gez korkusuz
Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ehliyet yok niye diye sorarsan yaşım tutmuyor 16 yaşındayım. Ama seneye 17 yaşına girer girmez A2 ehliyetini alacağım 350ytl bana da biraz fazla gibi geldi ama sen yinede ehliyetini al. Polise ehliyetsiz yakalandığın zaman çok sıkıntı yaşarsın. duyduğuma göre 600 YTL cezası var. 200 YTL motoru kullanana 200 YTL ruhsat sahibine birde hapis cezası var onuda 200 YTL olarak paraya çeviriyolar
Başa dön
oguz_92 Çevrimdışı oguz_92 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

comersale, ehlıyet sart kardesım neyın nezaman basımıza gelebılecegını bılemeyız.

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SEAPORT
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu almadan önce ehliyetimi aldım ama çevremde kullanan biçok insan ehliyete luzüm görmüyo.istanbulda kurs ücretleri 150,00 ytl B ehliyetin varsa şayet 350 çokmuş sahiden bindirmişler fiyatları
Başa dön
SEAPORT Çevrimdışı SEAPORT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mrb kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin...Ehliyetsiz kesinlikle trafiğe çıkmaman gerekli...çünki allah korusun ölümlü bi kaza geçirdiğin takdirde carptıgın kişi ölür ise cinayet gibi ağır bi şekilde yargılanıyorsun...HAKLI OLSAN BİLE...burada bu kadar insanın tavsiyelerini uy ve ehliyetini almadan trafige çıkma...insanın başına heran herşey gelebiliyor...Ehliyetsiz trafiğe çıkmaman ve daima korumaların ile motor kullanman(ehliyetini aldıktan sonra)Dileğimle...
Saygılar..

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
comersale
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte sorumluluk budur sagolun arkadaşlar Alkışlıyorum şu 5 cevabı okuduktan sonra aklımdaki alsam mı almasam mı şüphelerim tamamen kalktı.. 1 agustosta başlayan kursa yetişiyorumm.. saygılar
Başa dön
comersale Çevrimdışı comersale Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_MetallicMan_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçeşehir/İstanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyet almanın sürüş tekniğine ve güvenliğine hiçbirşey katmamasına karşın selym arkadaşmızında dediği gibi Allah korusun bir insana çarpp onu öldürürsen haklı dahi olsan suçlu senin olman..o yüzden ehliyeti aldıktan sonra trafiğe çıkmanı öneririm
red_line23
Üye
Üye

Nereden: elazığ

MesajTarih: 26.07.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ehliyetini al bak benim motorum olmamasına rağmen bende bile a2 ehliyeti var kurs ücretide fazla ben 100 ytlye yazıdım.
Başa dön
red_line23 Çevrimdışı red_line23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

red_line23, senin B sınıfı ehliyetin var diye 100 ytl olabilir.Arkadaş ikisini birden alacak anladığım kadarıyla.comersale, ehliyetsiz sürmenin tehlikesi diğer arkadaşlarında söylediği gibi,allah korusun kaza olursa direk sen suçlu olursun.İstediğin kadar haklı ol.Yoksa polise yakalanıp yakalanmamak ikinci sorun.
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım benim de tavsiyem bir an önce ehliyetini alman derim...bişi olmaz yakalanmam ben bile desen dedikleri gibi allah koruusun bi kazaya karışsan suçsuz olsan bile suçlu olu verirsin..ilerde pişmanlık duymamak için yazıl bir an önce kursa
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum mutlaka al ehliyetini bugün 500 ytl sana çok geliyor olabilir ama 2 gün sonra haklı olduğun halde bile milyarlar ödemek zorunda kalabilirsin OK bence eşşeği baştan sağlam kazığa bağlamakta yarar var Delirdim Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyet şart...
Ben askerden izne gelmiştim 10 günlüğüne. motor sefası yaparken ansızın polis amcalar arkamda bitiverdi (sanki üzrimde ehliyeti yok yazıo) durduruldum ve karakola götürüldüm,tam savcılığa sevk edilirken tanıdık bi polis girdi içeri ve kurtardı beni ALLAH razı olsun. sonra askere döndüm ve bitirir bitirmez alcam ehliyeti diye şartladım kendimi Bravo sonuç olarak askerlik bitti ve ben eve geldiğimin ertesi günü soluğu kursta aldım. şimdi 9 aydır A2 ehliyetim var ve polis amcalar bi kez olsun yüzüme bakmadılar Çok gülüyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bartende_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

comersale, ehliyetsiz kaza diyince ben ordayım polisler tutuyor vergi dairesindeki dinazor memurlar yaglıyor savcıda sokuyo abi o kadar diyim sana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yok ama bende yazıldım kayserinin neresinden
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal