Arkadaşlar mereba bugun otobusle yeşilyurt civarında giderken onumuzde giden bmw f 650 gs yi kullanan surucu bir arabayı sıkıstırmaya calıstı yanımdakı bayan butun motorcular manyak dedi bende teyze herkez bunlar gibi değil merak etme diyebildim fakat motorcu cezasını buldu ve ford focusun altında kaldı oldumu bilmiyorum ama artistlik cezasını buldu motorun plakayı gorsem sıze haber verırdım fakat goremedim butun motorcular bir olalım boylelerini trafikten kaldırmak lazım herkez kendine iyi baksın byeeeeee
Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 02.01.2005 - 21:21 Mesaj konusu:
al iste ya buyrun boyle insanlar yusunden tum motorcular zedeleniyor bu bizim her rock metal dinleyip sacını uzatan siyah giyen satanısttır olayına dondu _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
İnşaallah bir şey olmamıştır ama ders almıştır.Tabii bizde başkalarının hatalarından ders almalıyız.Sevgiler. _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
kesinlikle katılıyorum size..Ben bir öğretmen olarak motora binerken tuhaf bakışlarla karşılaşıyorum..Motorcu serseri olur anlayışını değiştirmemiz gerekli..Bu yüzden her türlü kurala uymalıyız diyorum..Umarım o motorcu ölmemiştir ve bu hareketinden ders çıkarır kendine.. _________________ Dü?ünceler Dü?lere Dönü?ür ya Bazen..Y?te O Zaman Tehlikelidir Ya?amak..!
polat, +100
inşallah durumunda bir şey yoktur ve dersini çıkartır.. _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Tarih: 03.01.2005 - 03:45 Mesaj konusu:
Arabaları sıkıştıran motorcuları,motorları sıkıştıran arabalarla karşılaştırırsak aksine motorcuların daha fazla tacize ugradıgını görürüz...
Bence bunun motorcu yada arabacı omakla alakası yok..Bunun insan olmakla ve kişinin ruh haliyle alaksı var..
Ne demek bir aracı sıkıştırıp tehlikeye atmak..Hayat bu kadar ucuzmu ya!!! ?
Ben evime ailemle akşam yemegi yemeye giderken birisi beni sıkıştıracak,ben kaza yapıcam ve ölücem..
Kim bir yaşama son verme riski olan hareketleri yapma hakkına sahiptir..
Ben böyle adamların"Adam öldürmeye teşebbüs" suçuyla yargılanmasından yanayım...
Yargılanması için illa ölmekmi lazım..Ben öldükten sonra adamı assalar ne olur,kesseler ne olur? _________________
Tarih: 03.01.2005 - 04:05 Mesaj konusu:
Bir motor, otomobili nasıl sıkıştırabilir ki? Hangi motorcu canına susayabilir böyle? Ve, bir insan, karşısındakinin suçu ne olursa olsun, nasıl onun ölümüne sevinebilir?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız