Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - saglam kaza!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

saglam kaza!!!!!!!!!

saglam kaza!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bmwci
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:17    Mesaj konusu: saglam kaza!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar mereba bugun otobusle yeşilyurt civarında giderken onumuzde giden bmw f 650 gs yi kullanan surucu bir arabayı sıkıstırmaya calıstı yanımdakı bayan butun motorcular manyak dedi bende teyze herkez bunlar gibi değil merak etme diyebildim fakat motorcu cezasını buldu ve ford focusun altında kaldı oldumu bilmiyorum ama artistlik cezasını buldu motorun plakayı gorsem sıze haber verırdım fakat goremedim butun motorcular bir olalım boylelerini trafikten kaldırmak lazım herkez kendine iyi baksın byeeeeee Dil çıkarıyorum
Başa dön
bmwci Çevrimdışı bmwci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabii Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al iste ya buyrun boyle insanlar yusunden tum motorcular zedeleniyor bu bizim her rock metal dinleyip sacını uzatan siyah giyen satanısttır olayına dondu
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşaallah bir şey olmamıştır ama ders almıştır.Tabii bizde başkalarının hatalarından ders almalıyız.Sevgiler.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bmwci
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
bmwci Çevrimdışı bmwci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hoja
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Sakarya

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle katılıyorum size..Ben bir öğretmen olarak motora binerken tuhaf bakışlarla karşılaşıyorum..Motorcu serseri olur anlayışını değiştirmemiz gerekli..Bu yüzden her türlü kurala uymalıyız diyorum..Umarım o motorcu ölmemiştir ve bu hareketinden ders çıkarır kendine..
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2005 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"oh olsun" "cezasını buldu" gibi mesajlar ATMAYALIM dostlarım.

Ben çok üzüldüm. Arkadaşımızın eşi dostu da çok üzülmüşlerdir. Kendisine acil şifalar diliyorum.
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 02.01.2005 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

oh olsun" "cezasını buldu" gibi mesajlar ATMAYALIM dostlarım.

Ben çok üzüldüm. Arkadaşımızın eşi dostu da çok üzülmüşlerdir. Kendisine acil şifalar diliyorum.

polat+1
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.01.2005 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat, +100
inşallah durumunda bir şey yoktur ve dersini çıkartır..
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet izleyen ve paylasanlar olarak ders cikartalim ama kotu duygularla kendimizi besleyip, dileklerda bulunmayalim. :-|
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öldüyse Allah rahmet eylesin...
Yaşıyorsa acil şifalar...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İnşaallah bir şey olmamıştır ama ders almıştır

+1
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.01.2005 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"oh olsun" "cezasını buldu" gibi mesajlar ATMAYALIM dostlarım.

Dil çıkarıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.01.2005 - 03:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arabaları sıkıştıran motorcuları,motorları sıkıştıran arabalarla karşılaştırırsak aksine motorcuların daha fazla tacize ugradıgını görürüz...
Bence bunun motorcu yada arabacı omakla alakası yok..Bunun insan olmakla ve kişinin ruh haliyle alaksı var..
Ne demek bir aracı sıkıştırıp tehlikeye atmak..Hayat bu kadar ucuzmu ya!!! ?
Ben evime ailemle akşam yemegi yemeye giderken birisi beni sıkıştıracak,ben kaza yapıcam ve ölücem..
Kim bir yaşama son verme riski olan hareketleri yapma hakkına sahiptir..
Ben böyle adamların"Adam öldürmeye teşebbüs" suçuyla yargılanmasından yanayım...
Yargılanması için illa ölmekmi lazım..Ben öldükten sonra adamı assalar ne olur,kesseler ne olur?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.01.2005 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir motor, otomobili nasıl sıkıştırabilir ki? Hangi motorcu canına susayabilir böyle? Ve, bir insan, karşısındakinin suçu ne olursa olsun, nasıl onun ölümüne sevinebilir? Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal