Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Racing Team ın motosiklet dizaynını belirleyelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Racing Team ın motosiklet dizaynını belirleyelim

MD Racing Team ın motosiklet dizaynını belirleyelim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.07.2007 - 03:05    Mesaj konusu: MD Racing Team ın motosiklet dizaynını belirleyelim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğiniz gibi kulübümüz yarışçı lisansı vermeye başladı ve MD RACING TEAM oluşturuldu
Aramızda tasarımcı,grafiker ve modelleme yapabilen arkadaşlar vardır..
Photoshop tekniği yada herhaqngi bir programla Pilotlarımızın yarışacakları motorların dış görünüşünü dizayn edeceksiniz..
Kulübümüzün logosunu hepiniz biliyorsunuz..
Kullanıdıgımız iki logo var ..1.si zaten sitenn en yukarsında gördüğünüz M.D harflerinden oluşuyor..
Diğeride kafasında huni olan motorcu..
Motosikletin ana rengi SİYAH olacak ve bizim rengimizde Siyah agırlıklı ve beyaz-kırmızı şeritlerden oluşuyor..

Bu degerlerle bir HONDA CBR 600 RR ı dizayn edip resmini buraya eklemenizi istiyorum..
Motosiklet seçilen tasarıma göre dizayn edilecektir..

aşagıdaki motosiklet üzerinde çalışabilirsiniz

Buda temzilenmiş astarlı hali Çok gülüyorum

MD nin vektörel logosunu ise aşagıdaki adresten indirebilirsiniz.
http://www.motordelisi.com/mdlogo.zip

En son HakanDincer tarafından 06.09.2007 - 16:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 27.07.2007 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım ben bunun için biraz zaman isteyicem bir çalışma hazırlarım.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.07.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, baskanım motorda deılde savasta oynama yapsak nasıl olur hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sırtına kocaman md logosu basınada bırtane hunı hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum savas benı oldurecek hehee Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 27.07.2007 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1,
Alıntı:

HakanDincer, baskanım motorda deılde savasta oynama yapsak nasıl olur hehehe sırtına kocaman md logosu basınada bırtane hunı hehehe savas benı oldurecek hehee

Vallahi bunları yaparsak tam deli oduğumuzu anlarlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 27.07.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz zaman maşkanım
Alıntı:

HakanDincer, baskanım motorda deılde savasta oynama yapsak nasıl olur hehehe sırtına kocaman md logosu basınada bırtane hunı hehehe savas benı oldurecek hehee

Vallahi bunları yaparsak tam deli oduğumuzu anlarlar

zaten artık anlamayan kalmamıştırki
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Güzel abim.. Geçen gün fotoğraflarını gördüm. Race Grenajlarını takmış sanırım.. O şekilde fotoğraflarını çekip.. Onun üzerinde ciddi bir çalışmak isterim..

Tasarım olarak adımın geçmesi beni mutlu eder..
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.07.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, senin iyi biriş çıkaracagına eminim.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Abim Bunu nasıl organize edebiliriz.. Motorun şuan Yarış Grenajları ile fotoğrafları gerekiyor.. Yarış grenajları üzerinde iken fotoğraflarını temin edebilirmisin..

Aşağıdakiler gibi..

Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.07.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buakşam SAVAŞ la konuşalım yarın gündüz bu açılardan motorun fotograflarını çekelim..
Güzel olacagına eminim.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Tamam abim akşam konuşalım..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 27.07.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro bende yardımcı olurum elimden geldiğince Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night, el atarız sanal modifiye üstadım.. Umarım çok güzel olacak ve Savaş altındaki bu gücü, desteği en iyi şekilde değerlendirecek..

Hep destek, Tam destek... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 27.07.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 demiş ki:
HakanDincer, baskanım motorda deılde savasta oynama yapsak nasıl olur hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sırtına kocaman md logosu basınada bırtane hunı hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum savas benı oldurecek hehee Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başkanım onur'a katılıyorum bende motora sanal modifiyedense savaş'a yapmayı tercih ederim sizinde izniniz olursa.Bende ham halleri mevcut. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 27.07.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nacizene bir çalışma yaptım hiç olmazsa fikir edinebiliriz diye...

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın, Hakan abinin savaş ile konuşmasına bağlı bir Fotoğraf çekimi yapabiliriz.. Orjinal ve gerçek motor üzerinde eminim bir çok arkadaş Düzenleme yapmak isteyecektir..

Konuyu ve gelişmeleri takip etmenizi dilerim.. Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal