Tarih: 27.07.2007 - 03:05 Mesaj konusu: MD Racing Team ın motosiklet dizaynını belirleyelim
Bildiğiniz gibi kulübümüz yarışçı lisansı vermeye başladı ve MD RACING TEAM oluşturuldu
Aramızda tasarımcı,grafiker ve modelleme yapabilen arkadaşlar vardır..
Photoshop tekniği yada herhaqngi bir programla Pilotlarımızın yarışacakları motorların dış görünüşünü dizayn edeceksiniz..
Kulübümüzün logosunu hepiniz biliyorsunuz..
Kullanıdıgımız iki logo var ..1.si zaten sitenn en yukarsında gördüğünüz M.D harflerinden oluşuyor..
Diğeride kafasında huni olan motorcu..
Motosikletin ana rengi SİYAH olacak ve bizim rengimizde Siyah agırlıklı ve beyaz-kırmızı şeritlerden oluşuyor..
Bu degerlerle bir HONDA CBR 600 RR ı dizayn edip resmini buraya eklemenizi istiyorum..
Motosiklet seçilen tasarıma göre dizayn edilecektir..
HakanDincer, Güzel abim.. Geçen gün fotoğraflarını gördüm. Race Grenajlarını takmış sanırım.. O şekilde fotoğraflarını çekip.. Onun üzerinde ciddi bir çalışmak isterim..
Tasarım olarak adımın geçmesi beni mutlu eder.. _________________
HakanDincer, Abim Bunu nasıl organize edebiliriz.. Motorun şuan Yarış Grenajları ile fotoğrafları gerekiyor.. Yarış grenajları üzerinde iken fotoğraflarını temin edebilirmisin..
Yarın, Hakan abinin savaş ile konuşmasına bağlı bir Fotoğraf çekimi yapabiliriz.. Orjinal ve gerçek motor üzerinde eminim bir çok arkadaş Düzenleme yapmak isteyecektir..
Konuyu ve gelişmeleri takip etmenizi dilerim.. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız