Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - süperstock 1000,Ducati 1098

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

süperstock 1000,Ducati 1098

süperstock 1000,Ducati 1098
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:23    Mesaj konusu: süperstock 1000,Ducati 1098 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son Bruno'da yapılan süperstock yarışında yere göğe sığdırılamayan Ducati 1098 7.oldu
Standart motorların yarıştığı bu kategoride
1.GSXR1000K7
2.YZFR1
3.YZFR1
4.GSXR1000K6
5.MV AGUSTA F312R
6.MV AGUSTA F312R
7.DUCATI 1098
İtalyan Motociclismo'nun yaptığı Motoron dergisininde yayınladığı 2007 1000cc testinde Ducati 1098 1.gelmişti.Yarışta 100cc fazlası olmasına rağmen bir varlık gösteremedi nedense Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, 1. ci olan Motor, değil pilottur Bravo
Anlatım sanki ducati yi küçümser bi ifadeyle anlatılmış sanki Gülümsüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 ıkıncımı olmus Üzgünüm bır yanlıslık olmasın Gülümsüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Rossi mi Daha iyi Stoner mi Bak Ducati 1. Demek ki Motorda Çok Çok Önemli Göz kırpıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Pilotajlar benzer.Adamlar kuyruk kuyruğa gidiyor.Bu kategoride motor gücü şart.Makinaların ciğerleri satılan motorlarla aynı.
Alıntı:

Anlatım sanki ducati yi küçümser bi ifadeyle anlatılmış sanki

Ducati'yi küçümsediğimden değil.İtalyanlar Kalkıp gixxa'nın memleket Avusturalya'ya kadar gitmişlerdi.Bu testi yapmak için.Phillip İsland pistine.Bu pist biraz Ducati'ye uygun.Burada Superbike ve GP'de zafer kazanıyorlar.Anladınmı demek istediğimi Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

10UR1, Aslında 3.olacaktı.Son turda 2.giden MV Agusta pilotu düştü Gülümsüyorum Anladın Bravo
Başa dön
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MV Agusta hayellerimdeki motorlardan biri Dil çıkarıyorum çok güzel... Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merak ettim videosu olsa da izleseymisiz Bravo
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 27.07.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bence sürücüden kaynaklanıyordur
ducati güzel bir makina
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ce hersey pilot da bitiyor mesela V.rosi 2 yil önce honda pilotu idi honda kazaniyordu ama simdi yamaha.
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rayjay, YouTUBE'a yazarsan superstock diye çıkanları izlersin Bravo
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 28.07.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Re: süperstock 1000,Ducati 1098 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
Son Bruno'da yapılan süperstock yarışında yere göğe sığdırılamayan Ducati 1098 7.oldu
Standart motorların yarıştığı bu kategoride
1.GSXR1000K7
2.YZFR1
3.YZFR1
4.GSXR1000K6
5.MV AGUSTA F312R
6.MV AGUSTA F312R
7.DUCATI 1098
İtalyan Motociclismo'nun yaptığı Motoron dergisininde yayınladığı 2007 1000cc testinde Ducati 1098 1.gelmişti.Yarışta 100cc fazlası olmasına rağmen bir varlık gösteremedi nedense Gülümsüyorum

Italyanlar kendi motorlarini hic sona birakirlarmi? Göz kırpıyorum

Almanyada yapilan testte K7 birinci, R1 ikinci olmustu nedense..
Hem belki akliniza gelmedi ducati 1098 ccm oldugu icin onun airrestricterleri (hava cekim borulari) kisitli olmali....
Yoksa alt devirlerde ürettigi cok güclü tork gücü ile virajdan cikar cikmaz hemen cizgiyi birinci gecebilirdi..

Ama 2008 de ducati bu motorla süberbike'e katilacak onunda kisitlamasi var ..
Ama yine cok avantajli olacaklar.. Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.07.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SLM ARKADAŞLAR,

YAW SAKİN OLUN ...
HEPSİ KIMIL KIMIL FISTIK GİBİN MAKİNELER
MESELA BENDE K7 GSXR-1000 VAR.
AMA YANIMDA HANGİ MOTOR GEÇSE AĞZIM SULANIYO,
DİREKT BEZİ ELİME ALIP SİLESİM TEMİZLEYESİM GELİYO.
YANİ HEPSİNİ SEVİYORUM
HATTA BİZİM BENZİNLİ ÇİM BİÇME MAKİNESİ VAR ONUN PAT PAT SESİ
BİLE BENİ TAHRİK EDİYO.yAW YOKSA BEN DELİ MİYİM ?
DOKTOR YOK MU ?

HAYDİ HAYIRLI TRAŞLAR.

SAYGILAR
ERDİNÇ
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino,
Alıntı:

Aynen Dostum.
2 silindirli 1200 CC max
3 VE 4 silindir 1000CC max
2 silinirlilerin minimum ağırlığı 168 KG
4 silindirlilerin minimum ağırlığı 162 KG
Farklı bir şeyler biliyorsan mesela modifiye sınırı sende yaz dostum Bravo
Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YA arkadaslar, evet haklisiniz pilot advantaji oldugununa demekle, ama lutfen bir dusunun, bunlar dunyanin en iyi pilotlarindan birileri, sokakdan toplanmis adam degil yani, hepsi bir birinden iyi pilot.

1098 ducati fabrikadan çikma ducati, stonerin kullandigi ne alakasi var, hem zaten o 800cc lik makina.

Gsxr herhalde yeneck yani Çok gülüyorum

modifiye azdir, frenler ve sirf eksoz ve eksoza góre mapping dir sanirsam, burda óyle bilmem.

Ve gelelim Valentino'ya Çok gülüyorum kusura bakmayin ama ib... yani gerçekten ib... sirf laf degil, kiz arkadas deyil adam arkadasi ariyan ib.... neresini seviyorsunuz anliyamadim..
Gunu geçti adamin, artik yeni gençler geldi, bi dahiki sene 250ccden Lorenzo gelecek yamaha takimina ve ozaman iyice sykiscak, artik burda 15bin uye valentino rossiden baska uysername bular herhalde Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 28.07.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
sino,
Alıntı:

Aynen Dostum.
2 silindirli 1200 CC max
3 VE 4 silindir 1000CC max
2 silinirlilerin minimum ağırlığı 168 KG
4 silindirlilerin minimum ağırlığı 162 KG
Farklı bir şeyler biliyorsan mesela modifiye sınırı sende yaz dostum Bravo

Reglement süperbike 2008 de söyle>>

Motor hacmi sinirlamasi..
2-silindir: 850 cm³ ile max. 1.200 cm³ arasi
3-silindir:750 cm³ ile max. 1.000 cm³ arasi
4-silindir: 750 cm³ ile max. 1.000 cm³

Agirlik en az olma sarti..
2-silindir: 168 kg
3-silindir: 162 kg
4-silindir: 162 kg

Yaris sezonu boyu 2 silindirlilerin agirligi görevlilerin istegine göre ±3 kg adimlarla 171kg kadar cikartilabilecek.
En fazla 171kg olabilecek en az 162kg olabilecek..

Airrestrictorlar (hava borusu kisitlamasi)

2 silindirli makineler hava borulari 50mm den az olma sarti ile kisitlanabilecek.Yaris sezonu boyu 2 silindirlilerin hava girim borulari görevlilerin istegine göre ±2 mm adimlarla ayarlanabilecek.En kücük ölcü 46mm dir.Komple kaldirma bile yapabilecekler ducatide.Yani seri yapim Airrestrictor takma emiri bile alabilir ducati..

Motorgüclendirme (motortuning)

Her motor yapisi normal motor güclendirme ile güclendirilir.
Yalniz 2 silindirlilerde orijinal seri yapim piston kolu kullanma mecburiyeti var..

Homologasyon
SBK dünya yarislarina katilabilmek icin 2008 ve 2009 senelerinde üreticiler en az 1000 tane yarisa katilacak makineden üretmeleri lazim...
2010dan sonra 3000 makine üretmeleri lazim..

Troy basliss Ducati 1098 test ederken...

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal