Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 27.07.2007 - 20:12 Mesaj konusu: Adanalı SS ci KEMAL'imin Varoluş Hikayesi...
Sizlerle paylaşmak istediğim bir yaşam öyküsü var...Benimle paylaşacağınızı bu kardeşimize manevi desteklerinizi esirgemeyeceğinizi inanıyorum...Olay Mart 2007 de oldu...zamanın çözemediği hiç bir sorun yok...Kemal yılmadı...dimdik ayakta...
Mete Handro....
Alıntı...
[QUOTE=Makine;604255]Merhaba
Bu sabah saat 07:50 civarlarında Mustafa Kemal Çelikkol (mkcelikkol) adlı arkadaşımız kaza yaptı. Kendisini yaptığı gezilerden de hatırlarsınız. Yüksek süratle giderken şerit değiştiren bir araca sağ arka taraftan çarpmış. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ancak ortopedik olarak ayak kısımlarında ciddi yaralanma söz konusu. Şu an Balcalı hastanesinde yatmakta.
[COLOR="DarkRed"]
Son Gelişmeler: Arkadaşımız sağ ayağını kaybetti. Sol diz kapağından ameliyatta girmişti. Ameliyattan çıktı ancak çok fazla bir değişiklik yok. Sanırım bir dizi operasyondan geçicek. Bu arada iki kolunun kırık olduğunu öğrendik. Ayrıca ellerinden de ciddi oranda yaralanma var. El tendonlarında hasar olduğu ve elini kullanamama durumununda söz konusu olduğunu öğrendim. [/COLOR]
Umarım iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır.
Arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun. Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.
Kemal arkadaşımız motoruyla.
Kazaya karışan araç.
Kemal'in motorundan geriye kalanlar.
Görüşmek üzere.[/QUOTE]
Alıntı...
[QUOTE=mkcelikkol;743599]… ve tekrar ayaktayım.
Gerçi bir manga adam yardımıyla bu fotoğrafı çektirmiş olsam da yine de bilmem kaç gün sonra sol ayağım üzerinde durabilmek çok güzeldi…
Hepimiz, kimi zamanlar aldığımız hatalı kararların sonuçlarına bir şekilde katlanma mecburiyeti içerisindeyiz. Kimi zaman bir şirketi zarar ettirir bu kararlar kimi zaman ise, benim durumum gibi, kendimizi ve birçok başka insanı üzen olaylara sebebiyet verir. Ama şu bir gerçektir, ne zarar eden bir şirket nede bendeniz için yaşam sona ermiş değildir. Son nefesimizi verene kadar hayat devam ediyor. Her zaman inişler ve çıkışlar var hayatta (evet biliyorum hep y=2x olsun istiyoruz hayat – ama maalesef y=cos(x) tir hayat).
İşte bugün atılan bu küçük adım, artık yavaş yavaş inişin tamamlandığını ve hatta yükselişe geçildiğinin bir göstergesi. Atılan bu küçük adım büyük bir gelişmenin işareti. Sizlerin müthiş desteğinin bir eseri…
Zor günlerin geri de kaldığı, her yeni günün bir öncekinden daha iyi olduğu bu günler hızla geçiyor. Ameliyat yaralarımın iyileşmesi ve eski gücümü tekrar kazanmak için yapılan çalışmaların ardından 6 Ağustos’ da Ankara’ ya protez imalatı için gidip bir sonraki fotoğrafta iki ayağım yerde poz verecem sizlere.
Sizlere bunca zamandır esirgemediğiniz desteğiniz için teşekkür ediyor ve sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum – yanlış olduğunu bildiğimiz olayların başımıza getireceği zararların gerçekleşme ihtimalinin sıfırdan büyük olduğunu unutmayarak ve bunları ciddiye alarak atalım adımlarımızı.
Saygılar
M.Kemal[/QUOTE]
Hayat çok zor arkadaşlar...motor sevdamız devam ediyor...kolay kolayda hiç birimiz vazgeçemeyiz...
Kendisine bu linki ulaştıracağım...destek mesajlarınızı görmek isteyecektir...tanıdığım en güclu insan...
Mete Handro... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 27.07.2007 - 20:44 Mesaj konusu:
cok geçmiş olsun cok üzüldüm inanın kendimde bazı şeyleri sorguladım şimdi yorumları okuyunca, dilerim hep güçlü,azimli ve mutlu olursunuz hoşca-kalın her daim _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
gecmis olsun arkadasim bir birimizi tanimasakta gönlümüz bir.
inan cok üzüldüm ama simdi ise dirayetine hayran kaldim güclü yürekli bir insanmissin helalolsun
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 27.07.2007 - 21:40 Mesaj konusu:
off o motor nasıl olmuş öyle, Allah korumuş valla ama genede şükür etmek gerek bu aralar gelen ölüm haberlerini düşününce insan sabır etmeli ve düşünmeli ben neden yaşıyorum diye ve cevap kesınlıkle; Ailem için, kendim için yaşamak için yaşıyorum olmalı. Ailem benden güç alıyor ve bana başkalarınında ihitiyacı var demeli
ama gerçekten yaşamaktan zevk alan biri, fotodan belli
Yaşamı, insanları sevmek ve inanmak insanı böyle hayata bağlıyormuş en önemliside heralde bizler mdleriz _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Güneşin olsun gönlünde
Kar bile yağsa, ya da fırtına olsa
Gök bulutlarla ve dünya kavgayla dolsa
Güneşin olsun gönlünde
O zaman gelsin ne gelirse
Doldurur ışıklarla en karanlık gününü
Bir şarkın olsun dudaklarında
Sevinçli ezgilerle
Seni günlük tasalar bunalıma boğsa bile
Bir şarkın olsun dudaklarında
O zaman gelsin ne gelirse
Yardım eder savuşturmaya en yalnız gününü
Başkaları için de bir diyeceğin olsun
Tasada ve bunalımda
Ve kendi ruhunu şenlendirecek her şeyi
Söyle onlara da,bir şarkın olsun dudaklarında
Yitirme sakın yürekliliğini
Güneşin olsun gönlünde
Ve her şey iyi olacak
(*Casar Flaischlen)
topragım adanalılar güclü insanlardır. _________________ sercan-1982
honda activa- mersin
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 27.07.2007 - 22:11 Mesaj konusu:
Yazacak birşey bulmakta gerçekten zorlanıyorum...Sadece Büyük geçmiş olsun demekten başka hiç birşeyimin olmayışı üzüyor beni...Dostum Allah acil şifalar versin...ben iyi bilenlerdenim senin çektiklerini... _________________ AB (rh) +
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız