Tarih: 28.07.2007 - 16:02 Mesaj konusu: İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )
Her hafta cuma günü olduğu gibi Punta Cafe doldu taştı
Aramızda yeni üyelerimizde vardı.Yine bol sohbetli keyif dolu bir akşam oldu
Punta Cafe sonrası Go_kart ordanda inciraltı Turkuaz'da canlı müzik keyfi yaşadık...
Her zamanki gibi İzmir MD yine harikaydı sıcak kanlı insanlar,gerçek dostluklar ve en önemlisi biz bir aileyiz iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum Motordelileri
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.07.2007 - 16:15 Mesaj konusu:
Katılımında yoğun olduğu keyifli bir akşamdı.
Go-kart ta ki na maluplüğüm hala devam ediyor.
Biri beni geçsin artık En sonunda dayanamayıp yüklü bir ödeme karşılığında BARIŞ TOK u getirenler olmuş ama o da bir işe yaramadı.Ben ROSSİ yada SCHUCMACHER i istiyorum
Gokart sonrası Turkuaz eğlencesi güzeldi.O fıskiyeler neydi öle yaaa.Pıısssttt diye havadan
Nurcum ellerine sağlık ama.Ben pek beğenmedim fotoları çok amatörce çekmişsin _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Eleman yok akşamları çıkamıyorum gelemiyorum Ben varken hep ooze a gidersiniz, ben gelmedim bak açık havada ne güzel yere gitmişsiniz. Resimler süper Nur ellerine sağlık, neler yaptığınızı hissettim
Nur aşkolsun Hakan'ın neden tek bir pozu var?Neden??
BarışTok var dendi lakin fotoğraflar öyle demiyor ,neden?
Rabbit'i de göremedim,neden?
Yarın görüşürüz
Neden? Çünkü Tekne gezisi vaaaar _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.07.2007 - 17:01 Mesaj konusu:
Angeldevil, sana söz verdiğini bilseydim geçmezdim canım ya sevgilini
kaRRdelen, Elin titriyo artık foto çekerken yaşlılıktan ondan kötü çıkıyo
eko_r1, Tamam beklerim herzaman
HakanDincer, Mehmet abi en iyi dalma yarışında birinci olur bence
En iyi oryantal kim olur kim oluuurrrrrrr Heh buldum yapraksız Adem baba olur _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız