Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )

İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: İzmir MD 27 Temmuz Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her hafta cuma günü olduğu gibi Punta Cafe doldu taştı Bravo

Aramızda yeni üyelerimizde vardı.Yine bol sohbetli keyif dolu bir akşam oldu Göz kırpıyorum

Punta Cafe sonrası Go_kart ordanda inciraltı Turkuaz'da canlı müzik keyfi yaşadık...

Her zamanki gibi İzmir MD yine harikaydı sıcak kanlı insanlar,gerçek dostluklar ve en önemlisi biz bir aileyiz iyi ki varsınız sizleri çok seviyorum Motordelileri Göz kırpıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

yeni üyelerimiz

yeni üyemiz

Go_kart'a geçtik

İnciraltı Turkuaz'a geçtik

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GoKart da kim 1. oldu..
Barış TOK bana söz vermişti 1. olacagım diye.. İyi fikir

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılımında yoğun olduğu keyifli bir akşamdı.

Go-kart ta ki na maluplüğüm hala devam ediyor.

Biri beni geçsin artık Dil çıkarıyorum En sonunda dayanamayıp yüklü bir ödeme karşılığında BARIŞ TOK u getirenler olmuş ama o da bir işe yaramadı.Ben ROSSİ yada SCHUCMACHER i istiyorum Şok oldum Çok gülüyorum

Gokart sonrası Turkuaz eğlencesi güzeldi.O fıskiyeler neydi öle yaaa.Pıısssttt diye havadan Çok gülüyorum

Nurcum ellerine sağlık ama.Ben pek beğenmedim fotoları çok amatörce çekmişsin Dil çıkarıyorum Delirdim Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eleman yok akşamları çıkamıyorum gelemiyorum Üzgünüm Ben varken hep ooze a gidersiniz, ben gelmedim bak açık havada ne güzel yere gitmişsiniz. Resimler süper Nur ellerine sağlık, neler yaptığınızı hissettim Alkışlıyorum
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egerkagan, gankaaa kıskanma gel senide aramıza alırız Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dun gece superdı katılan tum dostlara tesekkurler..nurcum harıka kareler elıne sagık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Annem annem kalabalığa bakınız.. Şok oldum

Deli Çilek saçların yakışmış bebem Göz kırpıyorum

Nur aşkolsun Hakan'ın neden tek bir pozu var?Neden?? İstemiyorum

BarışTok var dendi lakin fotoğraflar öyle demiyor ,neden? İstemiyorum

Rabbit'i de göremedim,neden? İstemiyorum

Dil çıkarıyorum

Yarın görüşürüz Delirdim Delirdim
Neden? Çünkü Tekne gezisi vaaaar Delirdim Delirdim Delirdim
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, sen fotojenik değilsen ben ne yapayım Çok gülüyorum

Angeldevil, cnm sanırım barış'ta birinci geldi Gülümsüyorum

egerkagan, geç satte gelirmiydin ? bilseydim arardım seni Gülümsüyorum neyse haftaya kısmertse görüşürüz Göz kırpıyorum

ArapKadri,uyuyan güzeller sizi Çoook seviyorum

10UR1, teşekkür ederim arkadaşım Göz kırpıyorum

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu seferki toplantı baya renkli geçmişe benziyor, izmirin insanı eğlenmesini biliyor helal size Alkışlıyorum

HalilRR, Go-kart ta bende iddialıyımdır inşallah izmire geldiğimde bi kalkış yaparıs senle Bravo

KaRRdelen, fotolar için teşekkürler baya bi emek harcamışssın ellerine sağlık Bravo
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur fotolar için sağ ol annem ... Çoook seviyorum

Harika geçmişe benzer.. Eğlenceniz daim olsun .. Bravo
Biz de uğrayacaktık günleri şaşırmışız ... Üzgünüm

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Arsummm Hakan abi'nin tek fotosunumu çekmişim Şok oldum inan farkında değilim cnm ama söz tekne gezisinde bol bol çekicem ikinizi birden hemde Gülümsüyorum

Barış Tok foto çekilmeye karşı allerjisi olduğu için çektirmedi Öfkeliyim

Yarın sabah geç kalma şeker özledim seni Göz kırpıyorum

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR eger YARIN teknede yapacagımız en güzel ORYANTEL yapan erkek yarışmasındada 1. olursan PES diyecem..

GoKart da 1. sin ama ORYENTEL zordur Çok gülüyorum
Oradada kesin Mehmet TAN 1. olur.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok keyifli bir akşamdı,katılan dostlarımıza teşekkürler.
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.07.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, abla fotolar için ellerine sağlık. Yine mükemmel kareler yakalamışsın.
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.07.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Angeldevil, sana söz verdiğini bilseydim geçmezdim canım ya sevgilini Çok gülüyorum

kaRRdelen, Elin titriyo artık foto çekerken yaşlılıktan ondan kötü çıkıyo Şok oldum Çok gülüyorum

eko_r1, Tamam beklerim herzaman Göz kırpıyorum

HakanDincer, Mehmet abi en iyi dalma yarışında birinci olur bence Çok gülüyorum
En iyi oryantal kim olur kim oluuurrrrrrr İyi fikir Heh buldum yapraksız Adem baba olur Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal