Arkadaslar 2 hafta once aywaliktan benzin aldik 2 motor
sonra yola ciktik...
bende gsxr 600 war we performansini biliorum motorun ama zorlanio acaip sesler cikarmaya basladi
balikesire dogru yola ciktigimizda ise yokuslarda acaip bi guc kaybi...
diger motor ise Dragstar 250 o da yokuslari zor zor ckti motor cekmio diye soylendi ilk mola werdigimizde
bu yaziyi yazmamin sebebi birbirimize sahip cikip kotu benzinlikleri belirlemek
kotu amacla yazmayalim bildigimiz yerleri amacim karalamak degil istasyonlari ama
bile bile lades olmayalim
AYVALIK Marina nin yanindaki OPET'te kalitesiz benzin satilmaktadir...
yolunuz duserse dikkat edin tesekkurler
" bildiginiz bole yerler warsa belirtsek sorun olmaz sanirim"
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 29.07.2007 - 13:18 Mesaj konusu:
hep aynı 2 yerden benzin alırım,istanbuldaki arkadaşlar için bostancı-küçükyalı istikametinde lunaparka gelmeden önceki shell ve bağdat caddesi kızıltoprak bp sorunsuz _________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
Tarih: 29.07.2007 - 14:14 Mesaj konusu:
Çok güzel bir topik
Benim dikkatimi başka bişey çekiyor. Sheldeki pompacılar daha bir dikkatli sanki. Yani Po ve diğer istasyonlarda pompayı sokuyo adam bırakıyo deponun üstüne sonra ben tutuyorum. Shelldekiler öyle değil daha bir dikkatliler damlatmıyolar bile benzini... o yüzden hep shell den alıyorum..
Kötü benzinde çok sakıncalıymış motor için. Tamirci bir abinin anlattığına göre honda crv jip alıyor bir şahıs (ankarada sanırım) galerinin yanındaki benzinciden depoyu dolduruyor 2 gün sonra arabanın motoru pert... devamlı arıza çıkartıyor. Galerici benzin istasyonun sahibini tanıyormuş anlaşıyolar zararı karşılıyor benzinci..
Ama bizim kötü benzinden dolayı oluşucak zararlarımız kimse karşılamıycağına göre benzini ,bilinci olarak güvenilir yerlerden almamızda büyük fayda var. _________________
Bakin ne diyecegim Ozellikle scootr sahipleri de seye dikka etsin
gecen istanbul Fulya total den ben motora benzin alirken bi kiz geldi piaggio sanirim fildisi renkli bi motordu kiz free shop a gitti "markete"
O sirada 5 dk gecmedi..
Fisssssssss die bi sessss bi de baktim ki kizin motoruna benzin koyan pompaci her yeri benzin yapti motoru resmen yikadi
hemen pompaciyi uyarim silin orayi kiz duser bakin dedim motoru bile cilaladilar inanin
Tarih: 30.07.2007 - 23:41 Mesaj konusu:
4-5 sene önce carrefourdan bostancı köprüsüne doğru giderken sap taraftaki yanyoldaki shell benzinliğinden benzin almak için yanaştım. Adam durup duruken o zamanın parasıyla 3 milyon liralık koydum abi dedi, ben sana bişey dedim mi dedim, pompacı 3 kağıt yaptı ama ben orada kıyameti kopardım, rezil ettim herifi verdim o 3 milyonu da o gün bugündür bir daha ordan benzin almam.
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 30.07.2007 - 23:47 Mesaj konusu:
bi arkadaşımız burada benzinle hava bastıklarını anlatmıştı.
benzinlik değil karbürator..
aslında bunların bir denetlemesi yokmu yahu ? bunları denetlemiyorlar mı _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Tarih: 31.07.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
-spawn-, petrol ofisi yeni bir uygulama başlattı ama ne kadar doğru, sadece reklam amaçlı mı bilemiyorum..
her bir pompası uydu aracılığı ile kontrol ediliyor. yani hangi bölgeden, hangi yakıtı alırsanız alın kalitesi standart olsun diye böyle bir uygulama yapılmış..
ama dediğim gibi, burası Türkiye, gerçekte olabilir, ya da sadece "Biz, sizi önemsiyoruz" u göstermek için reklam da..
Göztepe BP, bence yakıtı gerçekten çok çok iyi.. Yolum o tarafa düştükçe hep depoyu doldururum.. Tavsiye ederim.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
En son strider tarafından 31.07.2007 - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 31.07.2007 - 10:15 Mesaj konusu:
BEYLİKDÜZÜ-BEYKENT BP diyorum bende sakın ordan almayın. su oranı fazla olduğu için arabamın depoyu komple indirdirler 4 gün arabam serviste yattı,şikayet ettim merkezden gelip incelediler ben haklıydım dava etmemem için masrafı karşıladılar,o istasyonda 2 hafta kapalı kaldı,düzeldimi düzelmedimi bilmiyorum ama huylu huyundan vazgeçermi bilinmez!!! _________________
Tarih: 31.07.2007 - 10:22 Mesaj konusu:
darkman öncelikle tebrikler bu konuyu açtığın için
Alıntı:
gecen istanbul Fulya total den ben motora benzin alirken bi kiz geldi piaggio sanirim fildisi renkli bi motordu kiz free shop a gitti "markete"
O sirada 5 dk gecmedi..
Fisssssssss die bi sessss bi de baktim ki kizin motoruna benzin koyan pompaci her yeri benzin yapti motoru resmen yikadi
hemen pompaciyi uyarim silin orayi kiz duser bakin dedim motoru bile cilaladilar inanin
fulyadaki o totalden dikkat ederek ve deneyerek 3 defa test ederek benzin aldım en son 6 ay önce ve fark ettimki oranın benzininde sürekli motor ya stop ediyor yada rampa çıkarken çok gaz açmak gerekiyor.o yüzden hemen onun yanındaki bp veya karşısındaki shell istasyonunu tercih ediyorum. _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
oncelikle herkese tesekkur ederim duyarli olursak daha az zarar goruruz arkadaslar yani ya bu bizim cilemiz NEDIR
TRAFIK POLISI cile 1
TRAFIKTEKI MAGANDALAR cile 2
BENZIN ISTASYONLARI cile 3
KARAYOLLARInin PATATES TARLASI GIBI yollari cile 4
motorcu demek turkiyede rezil olmak demek sanirim//
tuttifrutti, ewt sanirim ayni yerlerden benzin aliyoruz
kesinlikle fulya shell gayet duzgun total den aliyorum ara sira!!! ama bole dedin ya almam artik..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız