Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kalitesiz Benzin istasyonlari... "bilgilenmemiz acisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kalitesiz Benzin istasyonlari... "bilgilenmemiz acisi

Kalitesiz Benzin istasyonlari... "bilgilenmemiz acisi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 29.07.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Kalitesiz Benzin istasyonlari... "bilgilenmemiz acisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar 2 hafta once aywaliktan benzin aldik 2 motor
sonra yola ciktik...
bende gsxr 600 war we performansini biliorum motorun ama zorlanio acaip sesler cikarmaya basladi
balikesire dogru yola ciktigimizda ise yokuslarda acaip bi guc kaybi...
diger motor ise Dragstar 250 o da yokuslari zor zor ckti motor cekmio diye soylendi ilk mola werdigimizde

bu yaziyi yazmamin sebebi birbirimize sahip cikip kotu benzinlikleri belirlemek

kotu amacla yazmayalim bildigimiz yerleri amacim karalamak degil istasyonlari ama

bile bile lades olmayalim

AYVALIK Marina nin yanindaki OPET'te kalitesiz benzin satilmaktadir...
yolunuz duserse dikkat edin tesekkurler
Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

" bildiginiz bole yerler warsa belirtsek sorun olmaz sanirim"
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 29.07.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet çok haklısın güzel fikir Bravo
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 29.07.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : adana mersin yolundaki eski po ve shell benzinlikleri

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 29.07.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep aynı 2 yerden benzin alırım,istanbuldaki arkadaşlar için bostancı-küçükyalı istikametinde lunaparka gelmeden önceki shell ve bağdat caddesi kızıltoprak bp sorunsuz Gülümsüyorum
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.07.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir topik Bravo
Benim dikkatimi başka bişey çekiyor. Sheldeki pompacılar daha bir dikkatli sanki. Yani Po ve diğer istasyonlarda pompayı sokuyo adam bırakıyo deponun üstüne sonra ben tutuyorum. Shelldekiler öyle değil daha bir dikkatliler damlatmıyolar bile benzini... o yüzden hep shell den alıyorum..
Kötü benzinde çok sakıncalıymış motor için. Tamirci bir abinin anlattığına göre honda crv jip alıyor bir şahıs (ankarada sanırım) galerinin yanındaki benzinciden depoyu dolduruyor 2 gün sonra arabanın motoru pert... devamlı arıza çıkartıyor. Galerici benzin istasyonun sahibini tanıyormuş anlaşıyolar zararı karşılıyor benzinci..
Ama bizim kötü benzinden dolayı oluşucak zararlarımız kimse karşılamıycağına göre benzini ,bilinci olarak güvenilir yerlerden almamızda büyük fayda var.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 29.07.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmaris ten datça yolu çıkışındaki petrol ofisi geçenlerde renault megane 2004 ışık yanmamıştı daha 20 ytldaha BENZİN ALDIM İNANIN DATÇAYA ZORT GELDİM 70 YOLU
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.07.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakin ne diyecegim Ozellikle scootr sahipleri de seye dikka etsin
gecen istanbul Fulya total den ben motora benzin alirken bi kiz geldi piaggio sanirim fildisi renkli bi motordu kiz free shop a gitti "markete"
O sirada 5 dk gecmedi..
Fisssssssss die bi sessss bi de baktim ki kizin motoruna benzin koyan pompaci her yeri benzin yapti motoru resmen yikadi

hemen pompaciyi uyarim silin orayi kiz duser bakin dedim motoru bile cilaladilar inanin Çok gülüyorum
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 30.07.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darkman-K3, çok güzel ve çok yararlı bi topic olmuş eline sağlık Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 30.07.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4-5 sene önce carrefourdan bostancı köprüsüne doğru giderken sap taraftaki yanyoldaki shell benzinliğinden benzin almak için yanaştım. Adam durup duruken o zamanın parasıyla 3 milyon liralık koydum abi dedi, ben sana bişey dedim mi dedim, pompacı 3 kağıt yaptı ama ben orada kıyameti kopardım, rezil ettim herifi verdim o 3 milyonu da o gün bugündür bir daha ordan benzin almam.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi arkadaşımız burada benzinle hava bastıklarını anlatmıştı.
benzinlik değil karbürator.. Gülümsüyorum
aslında bunların bir denetlemesi yokmu yahu ? bunları denetlemiyorlar mı
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.07.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darkman-K3, coook dogru bi tpiç kime güvenecezzz yaaaa

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-spawn-, petrol ofisi yeni bir uygulama başlattı ama ne kadar doğru, sadece reklam amaçlı mı bilemiyorum..
her bir pompası uydu aracılığı ile kontrol ediliyor. yani hangi bölgeden, hangi yakıtı alırsanız alın kalitesi standart olsun diye böyle bir uygulama yapılmış..
ama dediğim gibi, burası Türkiye, gerçekte olabilir, ya da sadece "Biz, sizi önemsiyoruz" u göstermek için reklam da..
Göztepe BP, bence yakıtı gerçekten çok çok iyi.. Yolum o tarafa düştükçe hep depoyu doldururum.. Tavsiye ederim..
Gsm : 0532 7373698

En son strider tarafından 31.07.2007 - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEYLİKDÜZÜ-BEYKENT BP diyorum bende sakın ordan almayın. su oranı fazla olduğu için arabamın depoyu komple indirdirler 4 gün arabam serviste yattı,şikayet ettim merkezden gelip incelediler ben haklıydım dava etmemem için masrafı karşıladılar,o istasyonda 2 hafta kapalı kaldı,düzeldimi düzelmedimi bilmiyorum ama huylu huyundan vazgeçermi bilinmez!!!

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darkman öncelikle tebrikler bu konuyu açtığın için Alkışlıyorum
Alıntı:

gecen istanbul Fulya total den ben motora benzin alirken bi kiz geldi piaggio sanirim fildisi renkli bi motordu kiz free shop a gitti "markete"
O sirada 5 dk gecmedi..
Fisssssssss die bi sessss bi de baktim ki kizin motoruna benzin koyan pompaci her yeri benzin yapti motoru resmen yikadi

hemen pompaciyi uyarim silin orayi kiz duser bakin dedim motoru bile cilaladilar inanin

fulyadaki o totalden dikkat ederek ve deneyerek 3 defa test ederek benzin aldım en son 6 ay önce ve fark ettimki oranın benzininde sürekli motor ya stop ediyor yada rampa çıkarken çok gaz açmak gerekiyor.o yüzden hemen onun yanındaki bp veya karşısındaki shell istasyonunu tercih ediyorum.
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelikle herkese tesekkur ederim duyarli olursak daha az zarar goruruz arkadaslar yani ya bu bizim cilemiz NEDIR

TRAFIK POLISI cile 1

TRAFIKTEKI MAGANDALAR cile 2

BENZIN ISTASYONLARI cile 3

KARAYOLLARInin PATATES TARLASI GIBI yollari cile 4
motorcu demek turkiyede rezil olmak demek sanirim// Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

tuttifrutti, ewt sanirim ayni yerlerden benzin aliyoruz
kesinlikle fulya shell gayet duzgun total den aliyorum ara sira!!! ama bole dedin ya almam artik..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal