Bu CUMA günüde saat 21:00 den itibaran PUNTA da toplanmaya başlıyoruz.
Punta Cafe-Bar = Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki TANSAŞ tan hemen önce..
PUNTA da herşey çok ucuz,masaların düzeni çok güzel..
İsteyen Tavla oynar,nargile içer isteyende bira içer-yemek yer..
Buna göre,
Tarih: 3 Agustos, CUMA
Saat: 21:00
Yer: PUNTA Cafe-Bar
Motosikletlerinizi lütfen düzenli parkedin,böylelikle bizim orda oldugumuz belli olsun _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 07.08.2007 - 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
başkanım ben bu cuma sabahı ankara'dan bodruma tatil için yola çıkacağım..eğer izmir md çok ısrar edip beni karşılama zahmetinede katlanırsa cuma gecesini sizinle geçirip ctesi sabah bodruma hareket etme gibi bi düşüncem var..hem sizlerle tanışmak hemde ankara md yi izmire de taşımak istiyorum.. _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
Bende fidan listemle beraber orda olucam. _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
blackcatr6, süprizleri sadece ben yaparım sen otur oturduğun yerde hem anladım ben onu neysee neysee neysee sonra konuşuruz bu konuyu
kaptanonadin, tabikide gel artık istersen 8 ay olmuştur sen gelmeyeli hem bütün arkadaşların özlemiştir seni gelde yüzünü görelim yoksa unutucaz bak _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız