Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3 Agustos Cuma,İzmir MD PUNTA da buluşacak..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3 Agustos Cuma,İzmir MD PUNTA da buluşacak..

3 Agustos Cuma,İzmir MD PUNTA da buluşacak..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:55    Mesaj konusu: 3 Agustos Cuma,İzmir MD PUNTA da buluşacak.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu CUMA günüde saat 21:00 den itibaran PUNTA da toplanmaya başlıyoruz.

Punta Cafe-Bar = Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki TANSAŞ tan hemen önce..
PUNTA da herşey çok ucuz,masaların düzeni çok güzel..
İsteyen Tavla oynar,nargile içer isteyende bira içer-yemek yer..

Buna göre,
Tarih: 3 Agustos, CUMA
Saat: 21:00
Yer: PUNTA Cafe-Bar

Motosikletlerinizi lütfen düzenli parkedin,böylelikle bizim orda oldugumuz belli olsun Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 07.08.2007 - 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki Yeni sevgilim ile oradayım.. Çoook seviyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.07.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, kim o yahu?
Abinin haberi yok..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 30.07.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heralde Galiba Sanırsam Bende Orada Olacağım Alkışlıyorum Bravo Çok gülüyorum
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.07.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım ben bu cuma sabahı ankara'dan bodruma tatil için yola çıkacağım..eğer izmir md çok ısrar edip beni karşılama zahmetinede katlanırsa Dil çıkarıyorum cuma gecesini sizinle geçirip ctesi sabah bodruma hareket etme gibi bi düşüncem var..hem sizlerle tanışmak hemde ankara md yi izmire de taşımak istiyorum..
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta ben gelemıyecem Üzgünüm Malum düğün falan.Ama gecenın ilerleyen saatlerinde belkı kaçabılırım.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmeye çalışacağım.. Bravo
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, hayırlısı olsun demek eskisini değiştin bence iyi yapmışsın Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

mArGaRiTa, çalışma gel bence Gülümsüyorum belki sana bir süprizim olabilir Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 45 saniye:

bu arada bende ordayım bensiz olmaz Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 30.07.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa demiş ki:
gelmeye çalışacağım.. Bravo

mArGaRiTa,Goncacım bence mutlaka gel canım.Hem bak kutlama yapcez daha.Sensiz olmaz Göz kırpıyorum

Sanırım geleceğim belli oldu şuanda dimi Dil çıkarıyorum
MetinR6
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.07.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan başkan bir aksılık olmasa bende ordayım punta güzel yer OK OK OK
Başa dön
MetinR6 Çevrimdışı MetinR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 30.07.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee tabiki oradayız hepimiz.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SerkanCiftci
Üye
Üye

Nereden: sen nereden olmasını istersen

MesajTarih: 30.07.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende orada olucam Bravo herkesı beklıyoruz Çoook seviyorum her an bır suprız olabılır Delirdim
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 30.07.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelebilir miyim Dil çıkarıyorum
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 30.07.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende fidan listemle beraber orda olucam. Göz kırpıyorum
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 30.07.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackcatr6, süprizleri sadece ben yaparım sen otur oturduğun yerde Göz kırpıyorum hem anladım ben onu Çoook seviyorum neysee neysee neysee sonra konuşuruz bu konuyu Gülümsüyorum

kaptanonadin, tabikide gel artık istersen 8 ay olmuştur sen gelmeyeli Gülümsüyorum hem bütün arkadaşların özlemiştir seni gelde yüzünü görelim yoksa unutucaz bak Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal