malesef 29.temmuz gecesi 34 dp 6961 plakalı, 2005 model, mavi-gri hayabusam park ettiğim evimin önünden çalındı.
bu durumu sizlerle paylaşarak camiamızda karşılaşabileceğiniz çalıntı motor satın alma riskinden uzak durmanızı sağlamak istedim.
jantları orjinalinin dışında (orjinali siyah) gri olan, çift akropovic egzostlu, topuzlu, xenon farlı 4.000 kmde ki motoru hafızanıza almayı umud ediyorum.
göztepedeki evimin önünden çalındığı için büyük ihtimalle avrupa yakasında görülebilinir.
her ne kadar kaskolu olsada çalanların altına patlamasını niyaz ediyorum......
Ellerinde patlar umarim ve bu yaptiklarini cok aci bi sekilde oderler. Bence boyle bir motoru kullanabilecek kapasitede olmadiklarini tahmin ediyorum. Umarim gebertirler kendilerini. _________________ Plaka takmiyorum, takmayacagim da.. Benim degil gercek suclularin pesinden kosun..!!!!!!!
Tarih: 30.07.2007 - 13:33 Mesaj konusu:
geçmiş olsun arkadaş..bence onu kullanmayı bilmiyorlardır inşallah bulunur...kaskolu olmasına sevindim...
çalana bişey söylemeye gerek yok allah cezasını verir inşallah.. _________________ senin etiket olduğun yerde fiyatı ben koyarım...
umarım en kısa zamanda bulunur çok kötü ya çıldırmamak elde değil benim başıma geldiğini düşünüyorumda onları elime geciririm param parça ederim ne demek ya benim motorumu askımı calıyorlar.
hayabusa servislerine felan haber bırak bence
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 30.07.2007 - 14:07 Mesaj konusu:
Bu nasıl bir iştir. Adamlar geliyor ellerini kollarını sallayarak motoru alıp gidiyorlar. Allah belalarını versin. Böyle ş.......... asacaksın sorgusuz sualsiz. BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 30.07.2007 - 14:19 Mesaj konusu:
34uc5622,
Geçmiş olsun hocam,
inşallah bulunmaz bulunursa zarar vermişlerdir sen artık gitti gözü ila bak alırsın yenısını kaskodan aldıgın para ıle uzulme.
Çalanlar insan değil yazık çok yazık _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 30.07.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
kivanckaplan: dikkatine tesekkurker.uye adım olan plaka nosu ilk motorumdu.onu da sattıgım arkadasım caldırmıstı.bu hayabusamı alalı 1 sene olmamıstı henuz.
arkadaslar; her aldıgımız parcanın, aksesuarın faturalı olduguna dıkkat edelım, sonucta bır kayıt atılmıyorsa alısverıslere bu mallar baskasından calınan seyler olabılır.
bir pazar sabahı kalktıgınızda elınızde kaskınız ; motorunuzun yerinde olmadıgını gormek, inanın sevgilinizin bırakıp gittiğini gormek kadar kotu bir sey:(
ben egzostunun çizilmesine kıyamazken şimdi bu insanlar motoru coktan parcalara ayırmıs, satısa hazır hale getirmişlerdir.... _________________ YILDIZINIZ PARLASIN!!!
Tarih: 30.07.2007 - 15:54 Mesaj konusu:
haydaaaa...bu ne yahu...3 günde 3.çalıntı motor haberi... alllah bunları bildiği gibi yapsın... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız