Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HAYABUSA'M ÇALINDI!!!!!!! DİKKATİNİZE ARKADAŞLAR.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HAYABUSA'M ÇALINDI!!!!!!! DİKKATİNİZE ARKADAŞLAR.

HAYABUSA'M ÇALINDI!!!!!!! DİKKATİNİZE ARKADAŞLAR.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
34uc5622
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:18    Mesaj konusu: HAYABUSA'M ÇALINDI!!!!!!! DİKKATİNİZE ARKADAŞLAR. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef 29.temmuz gecesi 34 dp 6961 plakalı, 2005 model, mavi-gri hayabusam park ettiğim evimin önünden çalındı.
bu durumu sizlerle paylaşarak camiamızda karşılaşabileceğiniz çalıntı motor satın alma riskinden uzak durmanızı sağlamak istedim.
jantları orjinalinin dışında (orjinali siyah) gri olan, çift akropovic egzostlu, topuzlu, xenon farlı 4.000 kmde ki motoru hafızanıza almayı umud ediyorum.
göztepedeki evimin önünden çalındığı için büyük ihtimalle avrupa yakasında görülebilinir.
her ne kadar kaskolu olsada çalanların altına patlamasını niyaz ediyorum......

tesekkurler
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım, neyseki kaskoluymuş...
Çalanların boyu devrilsin ne diyelim Sinirlendim

Son Mesajdan 25 saniye:

Geçmiş olsun arkadaşım, neyseki kaskoluymuş...
Çalanların boyu devrilsin ne diyelim Sinirlendim

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinde patlar umarim ve bu yaptiklarini cok aci bi sekilde oderler. Bence boyle bir motoru kullanabilecek kapasitede olmadiklarini tahmin ediyorum. Umarim gebertirler kendilerini.
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaş..bence onu kullanmayı bilmiyorlardır inşallah bulunur...kaskolu olmasına sevindim...
çalana bişey söylemeye gerek yok allah cezasını verir inşallah..
A_C_M_1979
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah hayabusanın beygir sayısı kadar beygirin altında kalırlar..
Başa dön
A_C_M_1979 Çevrimdışı A_C_M_1979 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slmtrk
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun hayabusa kadar başlarına taş düşsün inşallah Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

inşallah bulunur
Başa dön
slmtrk Çevrimdışı slmtrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım en kısa zamanda bulunur çok kötü ya çıldırmamak elde değil benim başıma geldiğini düşünüyorumda onları elime geciririm param parça ederim ne demek ya benim motorumu askımı calıyorlar.
hayabusa servislerine felan haber bırak bence
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur..İnşallah çalan adamların hepsinin ağzını burnunu dağıcatak bir fırsat geçer eline İstemiyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.07.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34uc5622, geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda bulunur. Çalıntı motor yerine kimse Yedek parça(çıkma) olandan almasın arkadaşlar.

Bu arada merak ettim, verdiğin plaka ile nikindeki plaka farklı. Başka motorun/aracın da mı var, onun plakası mı?

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.07.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nasıl bir iştir. Adamlar geliyor ellerini kollarını sallayarak motoru alıp gidiyorlar. Allah belalarını versin. Böyle ş.......... asacaksın sorgusuz sualsiz. BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 30.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

34uc5622,
Geçmiş olsun hocam,
inşallah bulunmaz bulunursa zarar vermişlerdir sen artık gitti gözü ila bak alırsın yenısını kaskodan aldıgın para ıle uzulme.
Çalanlar insan değil yazık çok yazık Beğenmedim Beğenmedim
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. umarım motosikletin bulunur
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
34uc5622
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan: dikkatine tesekkurker.uye adım olan plaka nosu ilk motorumdu.onu da sattıgım arkadasım caldırmıstı.bu hayabusamı alalı 1 sene olmamıstı henuz.

arkadaslar; her aldıgımız parcanın, aksesuarın faturalı olduguna dıkkat edelım, sonucta bır kayıt atılmıyorsa alısverıslere bu mallar baskasından calınan seyler olabılır.

bir pazar sabahı kalktıgınızda elınızde kaskınız ; motorunuzun yerinde olmadıgını gormek, inanın sevgilinizin bırakıp gittiğini gormek kadar kotu bir sey:(

ben egzostunun çizilmesine kıyamazken şimdi bu insanlar motoru coktan parcalara ayırmıs, satısa hazır hale getirmişlerdir....Üzgünüm
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 30.07.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun inş bulursun motorunu hırsızların üstünden dünyada ne kadar hayabusa varsa gecsin Sinirlendim
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.07.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydaaaa...bu ne yahu...3 günde 3.çalıntı motor haberi... Üzgünüm alllah bunları bildiği gibi yapsın... Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal