DoGaN_FaLcOn, video da ya bir sorun var yada benım pc de sorun war izleyemedim tekrar bakarmısın _________________ RR ym RR ym RR ym Seni Herhalde Sorarym Gündüz Gecelerde Sewgilim Nerde
Tarih: 30.07.2007 - 23:24 Mesaj konusu:
bence videoda sorun var _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 01.08.2007 - 10:04 Mesaj konusu:
Dialoglar süper "goruyonmu bizim kötü İsmayili " elinize sağlık kask hakkında yorum yapmayın demişsin es geçiyorum _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
ısmayıl bence mz kullanıcısı kotu bı de mzın kanunı olusu dıkkat cekıci cunku benım oldugum yerde kara jawalar 91 mz 251 e kafa tutamıyoalrr _________________ motor ne mi?!!
mesela kyrmyzy y?ykta byle hep en onde duran aractyr mesela desem.
deli_cevat1988, kanuni ile mz sadece surucuye bağlı benım ıcın ben hangısınde olursam o gecer mz i suren arkadasım burak jawayı surense benım. ismail kamerayı ceken uyanık arkadasımız oluyor burda _________________ nUmbEr One My R1
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız