Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz

AnGara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 31.07.2007 - 14:36    Mesaj konusu: AnGara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD olarak sıcak havalardan bıkanlar serinlemek isteyenler için bir sürprizimiz var.
bu hafta çayır çimen yapıyoruz arkadaşlar. herhangi bir toplanma noktası belirlemeye gerek duymadık.
işi biten gelir düşüncesiyle akşam 19:30 dan sonra Ahlatlıbel Spor Tesislerinde buluşuyoruz.

Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: Ahlatlıbel Spor Tesisleri
Önemli NOT: Motosikletlerden park ücreti alınmamaktadır. Nizamiyeden içeri girin direk otoparka çekin.

mekanı bilmeyenler için bir google earth haritası hazırladım. umarım yardımcı olur.
çankayadan gelecekler direk turan güneş bulvarından hiç konya yoluna inmeden devam edip ahlatlıbele ulaşabilirler.
konya yolundan gelecekler ise tam tepeye yaklaşınca sağa yanaşsınlar ki incek ayrımı için cepe girebilesiniz.
incek veya ümitköy tarafından gelecekler ise ters istikametten mekana ulaşabilirler.

NOT:Şu anda bildiğim kadarıyla MD T-Shirt veya Ürünlerinden sadece 3 veya 4 kişide mevcut ve almak isteyen ama zaman bulamayan veya uğraşamayan arkadaşlarımızın olduğunu da biliyorum. Sonuç olarak bu işi sizin adınıza bizim yapmamız gerektiğini düşündük ve bu konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Bu çarşamba yapılacak olan buluşmaya istediğiniz ürüne ve bedene karar vermiş ve cebinize paranızı koymuş bir şekilde gelirseniz bizlerde ürünlerin getirtilmesi konusunda size yardımcı olamaya çalışacağız. Yok ben size güvenmem kendi ürünümü kendim alırım diyen arkadaşlar olursa MehmetTan, ın bu konuyla ilgili açmış olduğu bir topic mevcuttur http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49728 burdan bilgi edinebilirler.

Ürün Bilgileri (MehmetTan'dan alıntıdır.)......

KISA KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 15 YTL

UZUN KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 20 YTL

BAF (BOYUNLUK) 15 YTL

ŞAPKA 15 YTL

KOLYE UCU BÜYÜK 20 YTL

KOLYE UCU ORTA 15 YTL

KOLYE UCU KÜÇÜK 10 YTL

BEL CANTASI 20 YTL

MOTOSHOW DVD Sİ 10 YTL

YİNE MUTHİŞ BİR ÇARŞAMBA BULUŞMASI İÇİN PROGRAMINIZI ŞİMDİDEN AYARLAYIN SONRA PİŞMAN OLMAYIN Delirdim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh eve yakın Gülümsüyorum gelirim ben
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerim haritayı geniş tutsaydında eşsiz göl manzarasıda belli olsaydı Delirdim
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çayır çimen geze geze oooo oooo oldum ben bir geveze,
Neyse size iyi eğlenceler Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın akşam orada olmaya çalışacağım.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara m.d'ye iyi eğlenceler Alkışlıyorum Çoook seviyorum
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : valla benim evin yanı gelmek çok kolay olurdu ama kahretsinki başka şehirdeyim size ii eğlenceler

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyyyyyy sizde attınız kendini dısarlara iyi olmuş ya elpasoda da hem sıgmıyor hemde boguluyordunuz hadi iyi eglenceler düşmanlar çatlasın
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.07.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim umarım geçen haftaki gibi herkez orda olur mekan süperrrrrrr Delirdim

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

bu tişörtlerin xxxxxxxxl olanları yokmu Çok gülüyorum hiç beni düşünmemişler İstemiyorum

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

rejim yapıyorum sığabilmek için Göz kırpıyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar aranıza benide alın lütfen.
Ben ve Arda isimli bir arkadşım bizde katılmak istiyoruz.
Bizi alacak kişinin 3 kişiinin gidebileceği şekilde dizayn edilmiş bir motoru olması lazım.
Ayrıca ben 1000 lik makineden aşağısına binmem.
Önemli Soru : Mazot varmı mazot ?
Bu şartlarım kabul ise gelirim yoksa gelmem. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

TABİKİ ORDAYIMMMMMMMMMMMMMMMM. Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi demiş ki:
vayyyyyyy sizde attınız kendini dısarlara iyi olmuş ya elpasoda da hem sıgmıyor hemde boguluyordunuz hadi iyi eglenceler düşmanlar çatlasın

walla doğru sölüyon

bu seferde dışarda olalım paso el pasoya gidiyoz insanın içi kararıyo hem sığmıyozda
bu fikri kim düşündüyse allah razı olsun
hadi herkezi bekliyoruz beypazarını kaçırdınız bunu bari kaçırmayın

tabiki kambersiz düğün nasıl olmuyosa bensizde md buluşması olmaz bende orda olacam inşallah
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlüt fikir benim fikrim mazot diyince bilirsin tüm istasyonlar benden sorulur...bu arad biz gazcı team bu aksam bolu yapıp geliyoruz haberiniz olsun saat 19.da bulusup vereces coskuyu..bakalım baskan hala kaybedecek bisey olmayan gibimi sürüyoo heheheheh
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bolunun mazotu meşhurmuş yarın akşama bekliyoruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gursel
Üye
Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum (Acaba benim scooter oralara kadar gidermiki? O gitse ben götürebilirmiyimki? Ben götürsem o geri gelebilirmiki? Gelse ben getirebilirmiyimki? )

Abi bi terslik olmazsa bende katılmayı çok isterim.
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sağolsunlar gazlamaya benide çağırdılar, abi gel bi bolu yapalım gelelim dediler ama kıyamadım karizmalarına.
Ben dönüş yolundayken, onlar yeni varıyor olurlardı herhalde. Yalanmı deyom Ankara MD Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal