Ankara MD olarak sıcak havalardan bıkanlar serinlemek isteyenler için bir sürprizimiz var.
bu hafta çayır çimen yapıyoruz arkadaşlar. herhangi bir toplanma noktası belirlemeye gerek duymadık.
işi biten gelir düşüncesiyle akşam 19:30 dan sonra Ahlatlıbel Spor Tesislerinde buluşuyoruz.
Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: Ahlatlıbel Spor Tesisleri
Önemli NOT: Motosikletlerden park ücreti alınmamaktadır. Nizamiyeden içeri girin direk otoparka çekin.
mekanı bilmeyenler için bir google earth haritası hazırladım. umarım yardımcı olur.
çankayadan gelecekler direk turan güneş bulvarından hiç konya yoluna inmeden devam edip ahlatlıbele ulaşabilirler.
konya yolundan gelecekler ise tam tepeye yaklaşınca sağa yanaşsınlar ki incek ayrımı için cepe girebilesiniz.
incek veya ümitköy tarafından gelecekler ise ters istikametten mekana ulaşabilirler.
NOT:Şu anda bildiğim kadarıyla MD T-Shirt veya Ürünlerinden sadece 3 veya 4 kişide mevcut ve almak isteyen ama zaman bulamayan veya uğraşamayan arkadaşlarımızın olduğunu da biliyorum. Sonuç olarak bu işi sizin adınıza bizim yapmamız gerektiğini düşündük ve bu konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Bu çarşamba yapılacak olan buluşmaya istediğiniz ürüne ve bedene karar vermiş ve cebinize paranızı koymuş bir şekilde gelirseniz bizlerde ürünlerin getirtilmesi konusunda size yardımcı olamaya çalışacağız. Yok ben size güvenmem kendi ürünümü kendim alırım diyen arkadaşlar olursa MehmetTan, ın bu konuyla ilgili açmış olduğu bir topic mevcuttur http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49728 burdan bilgi edinebilirler.
Ürün Bilgileri (MehmetTan'dan alıntıdır.)......
KISA KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 15 YTL
UZUN KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 20 YTL
BAF (BOYUNLUK) 15 YTL
ŞAPKA 15 YTL
KOLYE UCU BÜYÜK 20 YTL
KOLYE UCU ORTA 15 YTL
KOLYE UCU KÜÇÜK 10 YTL
BEL CANTASI 20 YTL
MOTOSHOW DVD Sİ 10 YTL
YİNE MUTHİŞ BİR ÇARŞAMBA BULUŞMASI İÇİN PROGRAMINIZI ŞİMDİDEN AYARLAYIN SONRA PİŞMAN OLMAYIN
Yarın akşam orada olmaya çalışacağım. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 31.07.2007 - 15:57 Mesaj konusu:
ali yıldız : valla benim evin yanı gelmek çok kolay olurdu ama kahretsinki başka şehirdeyim size ii eğlenceler _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Tarih: 31.07.2007 - 16:37 Mesaj konusu:
Arkadaşlar aranıza benide alın lütfen.
Ben ve Arda isimli bir arkadşım bizde katılmak istiyoruz.
Bizi alacak kişinin 3 kişiinin gidebileceği şekilde dizayn edilmiş bir motoru olması lazım.
Ayrıca ben 1000 lik makineden aşağısına binmem.
Önemli Soru : Mazot varmı mazot
Bu şartlarım kabul ise gelirim yoksa gelmem.
Tarih: 31.07.2007 - 16:57 Mesaj konusu:
asfalt perisi demiş ki:
vayyyyyyy sizde attınız kendini dısarlara iyi olmuş ya elpasoda da hem sıgmıyor hemde boguluyordunuz hadi iyi eglenceler düşmanlar çatlasın
walla doğru sölüyon
bu seferde dışarda olalım paso el pasoya gidiyoz insanın içi kararıyo hem sığmıyozda
bu fikri kim düşündüyse allah razı olsun
hadi herkezi bekliyoruz beypazarını kaçırdınız bunu bari kaçırmayın
tabiki kambersiz düğün nasıl olmuyosa bensizde md buluşması olmaz bende orda olacam inşallah _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
mewlüt fikir benim fikrim mazot diyince bilirsin tüm istasyonlar benden sorulur...bu arad biz gazcı team bu aksam bolu yapıp geliyoruz haberiniz olsun saat 19.da bulusup vereces coskuyu..bakalım baskan hala kaybedecek bisey olmayan gibimi sürüyoo heheheheh _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
Tarih: 31.07.2007 - 17:35 Mesaj konusu:
Arkadaşlar sağolsunlar gazlamaya benide çağırdılar, abi gel bi bolu yapalım gelelim dediler ama kıyamadım karizmalarına.
Ben dönüş yolundayken, onlar yeni varıyor olurlardı herhalde. Yalanmı deyom Ankara MD
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız