Tarih: 31.07.2007 - 16:32 Mesaj konusu: ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ
ali yıldız : evet arkadaşlar araba kullanırken motorda yaptığınız bazı hareketleri yapıyormusunuz elinizle direksiyon simidini çevirerek gaz vermek, dönüşlerde bedeninizi yana yatırmak gibi vs
ilk örneği ben vereyim
ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum
Tarih: 31.07.2007 - 16:42 Mesaj konusu:
O diil de ben yürürken ciddi ciddi bazen yan ayna arıorum ... _________________ Motosiklet kullanıyorum çünkü sadece onunla iken sağ bileğim adrenalin seviyemi ayarlayabiliyor.
ali yıldız : evet arkadaşlar araba kullanırken motorda yaptığınız bazı hareketleri yapıyormusunuz elinizle direksiyon simidini çevirerek gaz vermek, dönüşlerde bedeninizi yana yatırmak gibi vs
ilk örneği ben vereyim
ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 31.07.2007 - 16:44 Mesaj konusu:
abi gecen bi kız gördüm durakta bekliyor bende o istikamette yürüyorum kız bana bakıyor ben kıza ben gülümsedim hafiften oda gülümsedi nese bi kargaşa oldu orda sonra tam geçtim kızı sol aynayı arıyorum bakıyormu arkamdan diye bakıcam
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ali_yildiz, ABİ arabadan inince yan sehpayı arıyormusun peki _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 556 Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::
Tarih: 31.07.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
bende bi ara bazen dalıyorum.(genelde sabahları dükkana giderken oluyor)gazı veriyorum tek tekere kalkmaya çalışıyorum arabayla.ama sonradan araba olduğunu anlıyorum.. _________________
cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız