Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ

ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:32    Mesaj konusu: ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUSUNUZ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : evet arkadaşlar araba kullanırken motorda yaptığınız bazı hareketleri yapıyormusunuz elinizle direksiyon simidini çevirerek gaz vermek, dönüşlerde bedeninizi yana yatırmak gibi vs

ilk örneği ben vereyim

ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum Bravo

Link

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım

En son ali_yildiz tarafından 31.07.2007 - 18:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum

Dostum aman dikkatttt. Bu iş sıkıntı yaratır trafik ışıklarında Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sen virajlara allah bilir direksyonda yatarsında Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben virajlarda kontra yapıyorum sağa donuceksem dıreksıyonu sola kırıyorum Delirdim
Üye
Üye

Nereden: Marmara Bölg.

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O diil de ben yürürken ciddi ciddi bazen yan ayna arıorum ...Gülümsüyorum

Başa dön
Racer50 Çevrimdışı Racer50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Re: ARABA KULLANIRKEN MOTOR KULLANIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORMUS Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote=

ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum Bravo[/quote]

süpersin Çok gülüyorum ben öyle bişey denemedim ama..
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : şükürler olsun yalnız değilmişim

Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide bide arabada bayan varsa arka koltuga geçmesini ve belime sarılmasını istiyorum sıkıcıca alışkanlık işte
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ali yıldız : evet arkadaşlar araba kullanırken motorda yaptığınız bazı hareketleri yapıyormusunuz elinizle direksiyon simidini çevirerek gaz vermek, dönüşlerde bedeninizi yana yatırmak gibi vs

ilk örneği ben vereyim

ışıklarda durduğum zaman kapıyı açıp sol ayağımı yere koyuyorum

VALENTİNO ROSSİNİN ARABA REKLAMI VARDI...BÖYLE BİRŞEY...

Başa dön
ltf_by507 Çevrimdışı ltf_by507 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

abi gecen bi kız gördüm durakta bekliyor bende o istikamette yürüyorum kız bana bakıyor ben kıza ben gülümsedim hafiften oda gülümsedi nese bi kargaşa oldu orda sonra tam geçtim kızı sol aynayı arıyorum bakıyormu arkamdan diye bakıcam Delirdim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ali_yildiz, ABİ arabadan inince yan sehpayı arıyormusun peki Delirdim Delirdim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bi ara bazen dalıyorum.(genelde sabahları dükkana giderken oluyor)gazı veriyorum tek tekere kalkmaya çalışıyorum arabayla.ama sonradan araba olduğunu anlıyorum..

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.07.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisiklet kullanırken debriyaj diye ön freni sıkınca düşüyordum.

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbi ya geçenlerde bi scooter sürdüm debriyaj diye frene bi asıldım. Arkamdan giriyorlardı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikeresinde kendimi okadar kaptırmışımki,
sola virajda kafamı cama vurmuştum Şok oldum Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur demiş ki:

ali_yildiz, ABİ arabadan inince yan sehpayı arıyormusun peki Delirdim Delirdim

yok abicim onu aramıyorum niyeyse Gülümsüyorum

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.07.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana neden boyle seyler olmuyo yahuu Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal