Tarih: 01.08.2007 - 22:13 Mesaj konusu:
yaaaaa şakaa dimi buuu gitti karizma herşey o virajlar o tek tekerler o sağ kol herşey _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Halil üzgünüm arkadaşım ama kilom kadar çuku vaad etti bu Deli Çilek ..Henüz gramını almadım ama olsun çilek sözü verdi
İyi yakalamışım ama kabul et Neyseeeeeeeeeee... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Halil admin yetkilerini kullanarak bu topici kilitleyeceğine dair tehditler savurmaktadır.Sayın site yönetimi forum kurallarını ihlal etmeyen bir başlık kilitlenemez ,öyle değil mi?
Çılgın kalabalık susturulamaz,eylemlerim devam edecektir _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
hahaha süper valla yanlız arkada hakan abininde "nerden çıktı şimdi bu oynamak, ne güzel oturuyorduk yaffff ver bir bira" gibi bir duruşu var. öldüm yaw
En son oskyy tarafından 01.08.2007 - 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hayatı seven adam. Onu bunu bilmem bu yıl ki tek favori videom Gündoğdu'da ki paletli dragtır, üzerine video tanımıyorum. Tekrar izleyeyim bari arada kopmak iyi geliyor. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız