Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Turkiye deki yarislara katilmak icin ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Turkiye deki yarislara katilmak icin ?

Turkiye deki yarislara katilmak icin ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 04.01.2005 - 00:42    Mesaj konusu: Turkiye deki yarislara katilmak icin ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar Turkiye deki pist yarislarina katilmak icin nasil bir yol izlemeliyiz/m ?
yapilmasi gereknler maddi ve manevi nelerdir Gülümsüyorum

saygilar
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 04.01.2005 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bol para ve kabiliyet bu isi cözer!! Göz kırpıyorum
Lazim olanlar cok ... Minibüs yada romörk motoru tasimak icin,Yaris motoru ,yedek lastikler,benzin bidonlari,aletler tamir icin,full korumali yarismontu ,cizme, kask,eldiven,sirt koruma,Motosiklet aksesuarlari amörtesör sistemi,degisik frenler,lastik isitma seti,laptimer v.s v.s su saniyede aklima gelenler sadece...
Ama sana muhakkak orange kardesimiz yardim eder bu konuda :!: :!:
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.01.2005 - 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be sino desene çook zor Gülümsüyorum
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabusun demiş ki:
vay be sino desene çook zor Gülümsüyorum

Zor söyle>>> Paran varsa kabiliyet olmayabilir>> kabiliyet varsa paran olmayabilir..Ama ikiside varsa ne mutlu sana.... Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orange
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 04.01.2005 - 05:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mrhb Fun-K,
(sagol sino) ben biraz anlatayim eksikleri sen tamamlarsin...
TOK13 den de yardim isteyelim bu arada eger topigi okursa...

Valla once motor, klasmanini sececeksin, 600 mu 1000 mi? gecen yil 1000 superbike yoktu 3 class 600 supersport var idi.

Diyelim motoru aldin, motorda grenajlari atiyorsun, ve yaris grenajlari dokturuyosun , eger bulabilirsen 2.ci el 2 set almaya calis , yeni baslayacagin icin yararini gorursun...

Sonra motor aksami, egsoz (paran yeterse full titanyum sistem, yoksa benim gibi ogrenene kadar slip-on ile idare edeceksin), direksiyon amortisoru, yaris fren balatalari, yedek zincir ve on arka disli kombinezonlari, ( on 1 kucuk, arka 2 buyuk, arka 4 buyuk vs)

Motor arka ve on sehpalar, bunlar lastik takip sokmede cok yararli ve lastigin dengesinin kaymamasi icin onemli, olmassa olmaz lardan. En azinda arka sehpa mutlaka.

Motoru piste gidip gelirken, ya panelvan minibus yada arac arkasina takabilicegin trailer. (yada arkadaslarindan destek isteyeceksin)

Benzin bidonu yada daha saglam container, benzin aktarma icin pompali hortum, (bazen benzini bosaltmak zorunda kaliyorsun), hava olcme aleti, ve pompa yada kompresor, alet edavat ve takim taklavat....

Yaninda mutlaka seni golgede tutacak, buyuk semsiye ve dinlenebilecegin, sandalye , sezlong, vb, masa, uyku tulumu, piknik catal bicagi, igne, iplik.. gulmeyin gercekten lazim oluyor... Gülümsüyorum

Yedek motor yagi, fren hidroligi, yakit katkisi, kask temizleyici sprey, motor fren disk ve balata temizleyici, motor temizleyici.. vs...

KUllancagin ve sececegin tipte lastik, (Pirelli super corsa ve metzeler rennsport ve en son cikan racetech, serisi kullanilan tipler)
Not: en az 2 on ve 2 arka lastik ile yarisa gelmelisin

EGER BENIM GIBI TEKNIK BILGIN ZAYIF ISE VE TAKIP SOKME VE ONARMA ISINDE PRATIK DEGILSEN, SERVISIN KIM ISE ONU DA MASRAFINI USTLENIP YANINDA GETIRMELISIN. CUNKU SURUSUN ILERLEDIKCE VE ZAMANLARIN DUZELDIKCE MOTORDA DEGISTIRILMESI GEREKEN SEYLER VAR, AYARLAR VS... ben bu sezon her yarisa mekanigimle geldim, sagolsun hicbir ucret talep etmeden benimle geldi, cunku o da bir motor delisi ve gelecek yil insallah onuda benle beraber pistte gorecegiz....

selamlar
umarim anlattiklarim yararli olur...

ahmet selim
orange Çevrimdışı orange Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ orange dostum,

Ellerinize sağlık.
Biraz da lisans ve yarış bürokrasisi konularında aydınlatabilir misiniz bizleri?
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 04.01.2005 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz da lisans ve yarış bürokrasisi konularında aydınlatabilir misiniz bizleri?

arkadaşlar bulunduğunuz ilde ki kulüp bu konuda size yardımcı olur
mesela ben izmirli olarak İOK lisanslı PİLOT um geçen sene başladım bu iş e ama sağlam arkadaşlarım var. Burak ALBAYRAK Can AKKUŞ Eray ÜRKMEZ Barış TOK Tolga UPRAK Ziyaettin GÖKTEPE Bu arkadaşlarla da irtibata geçebilirseniz size ön ayak olurlar. Sezonda pistte görüşmek üzere diyelim..
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
orange
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam cem

forumda oldugunu bilmiyordum, gelecek yilda varsin umarim, ayni motorla mi devam edeceksin yoksa, degistirecek misin...

selamlar
ahmet selim
orange Çevrimdışı orange Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değiştireceğim ama
ne alayım kararsızım
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
orange
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde kafam iyice karisti,

honda istiyordum ama yeni r6 126BG olarak ilan edildi, honda 118bg 8 beygir bizim seride buyuk fark...
Üzgünüm
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle zaten pist te seri hızlanma önemli
son hız değil
www.cem73.com
Başa dön
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fun-k, abıcım kabılıyetten once para lazım... para varsa gerısı gelır.yukardakı yarıscı arkadaslar aynı sorunları paylasıyorlar sponsor bulabılıyorsan sorun yok.Ilk once bır sponsor bul kendıne daha sonra yarısmayı dusun yada kendı kendının sponsoru ol.Eger pıstte olursan basarılar. Dil çıkarıyorum
Bızım IZMIRLILER varken 1.lık veya 2.lık bekleme :-D :-D
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ejder demiş ki:
kesinlikle zaten pist te seri hızlanma önemli
son hız değil

Tabiki piste göre degisir!! Düz yolu cok olan hizli motorla avantajlidir!!
En iyisi hem seri hem hizli ona görede disliyi ayarlamada bir sanattir!! Şok oldum ;-)
orange
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

disli oranlari cok cok onemli , o yuzden farkli dislileri bulundurmak ve ve degisik kombinezonlari denemek de fayda var. Dil çıkarıyorum
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 05.01.2005 - 03:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabıleyet cokda elımızden tutan yok Gülümsüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal