Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI......

Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI......
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Ankara MD / 01.08.2007 / Ahlatlıbel FOTOLARI...... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir Akşamdı, Gelen herkeze teşekkür ediyorum.
Yağmurdan korkup gelmeyen su motorcularınıda esefle kınıyorum.
Başta kendimi çünkü bende arabayla gittim. Gülümsüyorum Ama ordaydım hehehhe
Gokart ve Yavaş gitme yarışmaları düzenledik.
Gecenin birincileri süpriz geldi. Biz gemboy ve Caner beklerken. Mevlüt yedi bitirdi hepsini.
Gokart 1. Grup şampiyonu son virajda ani bir atakla Deniz'i geçmeyi başaran Mevlüttür.
Gokart 2. Grup Şampiyonu Can.
Yavaş gitme yarışması şampiyonu yine Mevlüt.
Akşam saatlerinde bizi evinin terasına davet eden ve kahvelerimizi ısmarlayan Emre'ye de sonsuz teşekkürler.

Uzun lafın kısası İşte 01.08.2007 Fotoları.....

toplanma yerine gelen Deniz ve Caner. Yolda biraz viraj çalışması yapmışlar.

Deniz dikkat pozisyon ofsayt... tır çıkabülürrr

Don Alehandro Caner...

Caner bu kaçıncı gözleme len bütün akşam yedin durdun.

Denizin yeni hobisi zürafalara binmek, Deniz virajlarda nasıl iyimi bari.

Vallahi benimde ense tıraşı gelmiş, bi tıraş olayım bari.

Can ve Deniz... Biri Denizi indirsin artık.

Acım aççççççç

Fatih zaten herzaman açççççç

Salıncaklarıda dar yapmışlar yaw, sığamadım bi türlü.

Ekibin kalanıda toplanıyor yavaş yavaş.

Ve gokarta geldik, hadi gösterin bakalım hünerlerinizi.

Deniz o firkikten sonra bu öpücük, noldu len karizmana.

yaw tam da ayakkabımı bağlarken çekilmez ya, ofsayta düşmüşüz.

Ve birinci ekip yarışa hazır.

Brifing alıyorlar. Yanlız adam öyle bi anlattıki sakat kalabilirsiniz, ölebilirsiniz, bide kağıt imzalattılar...

Sıralama..1. Mevlüt, 2. Deniz, 3.Caner, 4. Fatih

2. Ekip giriyor.

Sıralama..1. Can, 2. Selim, 3. Mustafa

Haydennn biraz yayılmaya gidelim.

Ve zıldırzımba başlıyor, en son 20 sene önce oynamıştım herhalde. ama hiç tekme yemedim hehehe.

Deniz birazdan Fatihin üstüne atlayacak.

Mustafa, Can ve Ben

Bora ve Mustafa

Selim, Yiğt abi, Gürsel ve Beton

Evren

Zıldırzımbadan sonra bitap düşmüş olan ben.

Emre ve Beniz

Esin

ersin ve zevcesi

Fatih, Deniz, Caner ve Ben

Ve ben Canere sandırırken.

Beniz ve Oktay

Haydin yavaş gitme yarışması başlıyor.

Ben, Yiğit abi, kafaya almaya çalıştığımız güvenlik görevlisi, Fatih, Mevlüt, Mustafa

Esin ve Beniz

Adamlar 1000 lik motorla yavaş gitme yarışması yaptılar hahahahaha.

Birazdan kanatlanacam.

Geleceğin MD'si

Şimdi ekrana iyice yaklaşın yaklaşık olarak ekran ile aranızda 10-15 santim olsun
ve kafanızı oynatmadan aynı açıyla fotolara bakmaya devam edin.
2 foto sonra süper bişeyle karşılaşacaksınız.

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Esin ve Deniz

Geçen hafta gelmeyenlerin sonu... Dedem yokluğunu aratmıyorum merak etme.

Gürselcim iyi geceler.

Ve ElPaso'ya geçiyoruz.

Esin

Yiğit abi

Şaftı kaymış Bora

Beniz ve Emre

Ben ve Caner

Hakan Başkan T-Shirt paralarını topluyoruz. bi şapka hediye edersin artık. Gülümsüyorum

Bu ayaklar kime ayit.... ?

Haftaya görüşmek üzere HOŞÇAKALIN:::::::::
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay maşallah ne kadar çok yere geçmişsiniz öyle go-kart olsun drag olsun çayır çimen olsun efenime söleyim El paso olsun Delirdim

Fotoğraflara baka baka bitiremiyorum zaten,fotolar fazla olunca PC kasıyor o yüzden Dil çıkarıyorum

Taylan abi,Caner abiyi sonra bizim Konya'daki Volkan abiyi ve bide benim Şimşek'i doyurabilene aşk olsun zaten
Ben dedemi istiyorum,onsuz karelerin bir tadı çıkmıyor Ağlıyorum

Tayden ve Caner abiler yine çok güzel bir etkinliğie imza atmışınız elinize sağlık..

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : nedeyim abicim bizim mahalle böle güzeldir şenliklidir iiidir
eğlencenin dibine vurulmuş yine

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayyyyyyy çok güzel gecmiş cocuklar gibi eglenmişsiniz süper eglenceli olmuş hehe herkese lazım bi eglence.
deniz de bir türlü o sürahinin (zürefanın) herneyse tepesinden inememiş nerdeyse orada sabahlayıp horoz gibi ötecekmiş hehe.
fatihte anca tıkınıyor yahu
gitmeyenler utansın kacırmıslar dooobbbleeee eglenceyi:crz:
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama yatamamışsınız yaff.bak bu benim lastikler mersinden gelirkenn.

Shot with CYBERSHOT at 2007-08-02

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya napıyım dedim en yüksek yerde ben durayımda yeni gelenlere ekibi bulmak kolay olsun..malum ankara'nın çayır çimeni biraz uçsuz bucaksız..
mevlüt seni tebrik ediyorum bütün kupaları sildin süpürdün..güvenlikçiyi nasıl ablukaya almışsınız bakıp bakıp gülüyorum..adam diyo bi kurtulsam şunların ellerinden nerden düştüm ya..adama bide mazot vermeye kalktınız..helal olsun..
malumunuz ben 10 gün bodruma gidiyorum yokluğumu aratmayın..gelince ankara girişinde davullu zurnalı karşılama istiyorum..haberiniz ola... büyüklerin ellerindenh küçüklerin gözlerinden falan filan yalan dolan..hehehehe
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Caner habire yemek yeyip durmuşsun Dil çıkarıyorum çok güzel bir gece geçirmişsiniz. ellerinize sağlık. Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrsahin, yani ortak şimdi ölüyü diriyi sevdin gözünü bizemi diktin..iyi aslan motorcusun sen motorcuların kralısın en güzel sen yatıyosun sen hatta istanbuldan mersine 3,5 saate bile gidersin.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum (şaka yapıyorum ha en iyi motorcu benim hehehehe) Dil çıkarıyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 02.08.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzeldi ya çok eğlendik. niye böle oluyo neden bu kadar eğleniyoruz yaw.
umarım kazasız belasız, eğlencemiz her daim sürsün.
gelemeyenler fotolara bakıp iç geçirmekte serbest.

olm müdür herkese sarktın kızlar yetmedi beni yatırdın çayıra. bu ne enerji be Göz kırpıyorum

gemboy, sana o cam gibi asfaltta o kadar yatma dedim. Allah tan bişi olmadı.
sende baya virajcı olmuşuın ortağım. bak hemen SS çiler lastiklerinin fotosunu koymaya başlamış Göz kırpıyorum
şöle sağlam bi asfaltımız yok ki yatalım sağlamca, hem kaygan hem tümsekli yaw Üzgünüm

yağmur yağıyodu gelemedim diyenler, çok güneş vardı bayılacaktım diyenler...
inşallah kafanıza daş kadar dolu yağar, başınıza da güneş geçer ne diyim Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur çamur demeyip eğlenen angara md... çok eğlenceli bi akşamdı gerçekten...
şimdi fotolardan gördümki tayden iki adım önde ve 2 derken başlamışın koşuya...
yavaş gitme yarışmasındaki arkadaşları cidden tebrik ederim motor cambazları Alkışlıyorum
canerin gokart taki araçda kendini itekleyerek hız verme çalışmaları çok başarılıydı..
çayır çimende kene endişesiyle iyice bi yayıldık...
kısacası herşey güzeldi umarım daha da güzel olur... Bravo
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet söylemeyi unutmuşum dünün otlakçısı olarakda birinci ben geldim.
Bu yolsuz günümde idare ettiğiniz için herkeze teşekkürler.

Caner harbiden aklıma takıldı alet hızlı gitsin diye üstünde yekinip durdun işe yarıyormuydu bari. Yalnız virajlarda Caner kesinlikle birinciydi adam tekniğini kaptı vallahi, Haftaya kesin birinci gelir.

HaYaBuSa, Ahmetcim, bak olmuyor biz iki kere geldik hala sizden ses seda yok, ayın onsekizine süper bir organizasyonumuz var biraz yol yapacağız çadırlar falan, ayarlayında kendinizi gelmeye çalışın.

asfalt perisi, Gene göremedik sizi Derya hanım artık haftaya inşallah. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.08.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, maşallah herkes burada
allah neşenizi bozmasın inşallah Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eweeet sewgili ankara MD nin üyeleri.ben 2 ay sonra ankaradayım.ama motosikletim yok.sizin ortamı bilmiyorum motosikletsizlere verilen değer nasıl.burada bu sorunu aştık.artık toplantılara ve gezilere katılıyorum rahat rahat.burada artık önemli olat motorun olup olmaması değil motor sevgisinin olması.inşallah orada da öyledir.geçen sene olduğu gibi yalnız kalmam inşalla.tüm ankara Md üyelerin sevgiler...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.08.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, abi inşallah gelmeye çalışacaz..Ben severim öyle çadırlı ortamları Gülümsüyorum
cbrmusti, ulan yinemi duygu sömürüsü,sen kime çektin olum,hangimize çektin Sinirlendim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, get ulen sen niye her yerde karşıma çıkıyorsun.ne sömürüsü.ben bir sene boyunca evde oturdum boş boşproracing, abiyi bekledim o da ayrılmış ankaradan...napım ya başka...orada kaldığım sürede ankara MD toplantılarına felan giderim işte.çok konuşacağına bi motosiklet al da kendim gideyim.abiliğini yap...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal