Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 1345 Nereden: istanbul/Maltepe/cadde
Tarih: 02.08.2007 - 22:20 Mesaj konusu: Az önce motordan düstüm
arkadaslar aaz önce mz 251 adlı emiceoglinun motordan pisdüstüm seri uzuyodum ne oldusafren basmamla ya arabaya ya adama giricektim motoru yatırdsım biras sürüklendik kolum yerde postu soyuldu yanıyo kolanya sürdük halen yanıyo acımı paylastım saygılar _________________
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 02.08.2007 - 22:27 Mesaj konusu:
oday, kolonya dökersen doğal olarak acın daha çok artar ama boşver acı paylaştıkça azalır _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 02.08.2007 - 22:29 Mesaj konusu:
düsmeyi bile örendik diye bilirim bidahaki sefer daka as sıyrıklarla düsüceme emin olabiliris karumalık sart sadece kaskımyetmiyo kollarım ve pantolanun resimlerini koycam ibreti alem full koruma sart sıcakdie ihma letmeyin _________________
oday, oday seni çok ii anlıyom soyulan post acaip yanıyor ben dün soydurdum ama hala yanıyor çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Geçmiş olsun, kolonya olmaz, kolonya olmaz, tahriş etme.Mikrop kapmasın bir sağlık kurumuna ya da nöbetçi eczaneye git. Oksijenli su sonra da tentürdiyot varsa renksiz olanından sürdür.Üzerine de pomat _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 02.08.2007 - 22:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 02.08.2007 - 23:07 Mesaj konusu:
gecmiş olsun motoru yatırman iyi fikir _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 02.08.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
aspuzlu, yatırmakda iyiyimde beraber yatmasak olmasmı onudaha cözemedim ama yinede az sıyrık cok yanık :-)hobi oldu alıskanlık yapmasa _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız