Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Az önce motordan düstüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Az önce motordan düstüm

Az önce motordan düstüm
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Az önce motordan düstüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar aaz önce mz 251 adlı emiceoglinun motordan pisdüstüm seri uzuyodum ne oldusafren basmamla ya arabaya ya adama giricektim motoru yatırdsım biras sürüklendik kolum yerde postu soyuldu yanıyo kolanya sürdük halen yanıyo acımı paylastım saygılar Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım daha dikkatli ol ağır bişi olmaması sevindirici...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun bidaki sefere biraz daha dikkatli olursun artık,dimi.
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday, kolonya dökersen doğal olarak acın daha çok artar ama boşver acı paylaştıkça azalır Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düsmeyi bile örendik diye bilirim bidahaki sefer daka as sıyrıklarla düsüceme emin olabiliris Bravo karumalık sart sadece kaskımyetmiyo kollarım ve pantolanun resimlerini koycam ibreti alem full koruma sart sıcakdie ihma letmeyin Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday, geçmiş olsun Üzgünüm
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar sıcak olursa olsun en azından montumu giymeyi ihmal etmem kask zaten kafada ...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday, oday seni çok ii anlıyom soyulan post acaip yanıyor ben dün soydurdum ama hala yanıyor Üzgünüm çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, kolonya olmaz, kolonya olmaz, tahriş etme.Mikrop kapmasın bir sağlık kurumuna ya da nöbetçi eczaneye git. Oksijenli su sonra da tentürdiyot varsa renksiz olanından sürdür.Üzerine de pomat

En son freewing tarafından 02.08.2007 - 22:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk deil sonda olmas ispirto bastım beze pamuga sardım gazlı bezle bisi olmasda yanıyooo ahh ahh Üzgünüm Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah beterinden korusun dostum daha dikkatli lütfen Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
utinta
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Dikkatli olmak lazım. Allah daha kötüsünden korusun
Başa dön
utinta Çevrimdışı utinta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.yananı görür Allah görür inş. Gülümsüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 02.08.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum motoru yatırman iyi fikir Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, yatırmakda iyiyimde beraber yatmasak olmasmı onudaha cözemedim Çok gülüyorum Delirdim ama yinede az sıyrık cok yanık :-)hobi oldu alıskanlık yapmasa
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal