Tarih: 03.08.2007 - 11:57 Mesaj konusu: Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...
Evet Arkadşlar yoğun bir şekilde mangal sesleri yükselmekteydi. Bizlerde bunu duymamazlıktan gelemezdik.
Pazar günü gezimiz belli oldu. Bayındır'a gidiyoruz.
Hem mangalımızı yapacağız hemde isteyen arkadaşlar oltasını getirip balık tutabilirler.
Ancak Balık tutmadaki beceriksizliğimizi daha önce kanıtlamış olduğumuz için mangalda tutulan balığa güvenilmeyecek ve yoldan alışveriş yapılacaktır.
Bayındır Barajı.
Bayındır Barajı, Ankara'nın 12 Km Güneydoğusundadır. Ankaralıların günübirlik olarak gidebilecekleri uzaklıktaki bir mesire yeridir. Ankara (il)'inde, Bayındır Çayı üzerinde, içme, kullanma ve sanayi suyu temini amacı ile 1962-1965 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Toprak gövde dolgu tipi olan barajın gövde hacmi 553.000 m³, akarsu yatağından yüksekliği 30,00 m'dir. Normal su kotunda göl hacmi 6,97 hm3, normal su kotunda göl alanı 0,71 km²'dir. Yılda 7 hm3 içme ve kullanma suyu sağlamaktadır.
Buluşma saati: 11:00 (geç kalan olursa 15dk beklenir, lütfen herkez buluşma saatinde dolu depo ile orada olsun)
Buluşma Yeri : ANKAMALL Otoparkı
Gidilecek Yer: Bayındır Barajı
Nerde olduğumuz ve ne yaptığımız önemli değil, Amaç aynı tutkuya sahip kişilerin bir araya gelip güzel bir gün geçirmesi bu sebepten bahaneleri bir kenara atın ve bize katılın.
* Şimdi benim motorum yok bende gelebilirmiyim diyenler olacaktır, eğer artçı alma durumumuz uygunsa tabiki gelebilirsiniz bu konuyla ilgili PM atabilirsiniz bende sizi alabilecek arkadaş varmı araştırırım.
* Benim scoter'ım var veya Cross'um var bende katılabilirmiyim diyenler olacaktır, tabiki katılabilirsiniz zaten ortalama hızımız herkeze uygun olacak şekilde buluşma yerinde belirlenecektir.
* Ben motorumu sattım veya motorum bakımda arabayla gelebilirmiyim diyenler olacaktır, tabiki gelebilirsiniz hem motoru olmayıpda gelmek isteyen arkadaşları alabilecek, hemde aldığımız eşyaları koyabileceğimiz bir dört teker aracımız olmuş olur.
* Ev taşımam gerekiyordu gibi bahanelerde kabul değildir, bigünde ev taşıma organizasyonu yaparız 2 saatte hallederiz.
Tarih: 03.08.2007 - 12:25 Mesaj konusu:
diğerlerine gelmeyip eken arkadaşlar bu gezide kaçırırsanız accayip pişman olursunuz ben devamlı gidiyom çok güzel biyer yalnız gelen arkadaşlar geç kalmamaya özen göstersinler çok kalabalık oluyo tamamen çayır çimen
bu sefer kamera getircem birzda canlı yayın yapalım
bende geliyom dememe gerek yok heralde
tuncerhan, abi hayırlısı olsun aksilikler herkezin başında inşallah gelirsin özlettin kendini
balık olayına gelince bence kendinize hiç yük yapmayın hem eğlenceden tutmaya vakit bulamazsınız bulsanız bile tutacağınızı sanmıyom pek balık yok yani
işte size mavi gölden iki resim
Shot at 2007-08-03
burdada fatihle ben
Shot with 6630 at 2007-08-03 _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
mewlut_06, fotograflar cok güzel gitmeyen kafasına vursun bende bi gelebilsem ah ah sabah evden cıkım aksam geri gelim dicem ama oda zor of of ne olacak böyle.
Tarih: 03.08.2007 - 12:45 Mesaj konusu:
birine lanet ettim gitmiyom buluşmaya falan dedim ama gidene yol yakışır diyim artık napalım.
giden gider kalan sağlar bizimdir
sizlerin yanında olup efkar dağıtmak için gelecem sanırıım
canerdemir79, gelmiyorum ama gelicem yok gelmicem anlamadım ben ya geliyormusun gelmiyormusun
abicim ari sen yapma yahu git tabiki.
ben canerdemir79, tuncerhan, ikinizide cok ii anlıyorum gidin bi kafa dagıtın bakım hadi artık bende yokum bu son günüm sizden haberde alamıcam cayır cayır çatlıcam ya
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız