Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...

Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.08.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Ankara MD / 05.08.2007 Pazar / Bayındıra Gidiyoruz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadşlar yoğun bir şekilde mangal sesleri yükselmekteydi. Bizlerde bunu duymamazlıktan gelemezdik.
Pazar günü gezimiz belli oldu. Bayındır'a gidiyoruz.
Hem mangalımızı yapacağız hemde isteyen arkadaşlar oltasını getirip balık tutabilirler.
Ancak Balık tutmadaki beceriksizliğimizi daha önce kanıtlamış olduğumuz için mangalda tutulan balığa güvenilmeyecek ve yoldan alışveriş yapılacaktır.

Bayındır Barajı.
Bayındır Barajı, Ankara'nın 12 Km Güneydoğusundadır. Ankaralıların günübirlik olarak gidebilecekleri uzaklıktaki bir mesire yeridir. Ankara (il)'inde, Bayındır Çayı üzerinde, içme, kullanma ve sanayi suyu temini amacı ile 1962-1965 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Toprak gövde dolgu tipi olan barajın gövde hacmi 553.000 m³, akarsu yatağından yüksekliği 30,00 m'dir. Normal su kotunda göl hacmi 6,97 hm3, normal su kotunda göl alanı 0,71 km²'dir. Yılda 7 hm3 içme ve kullanma suyu sağlamaktadır.

Buluşma saati: 11:00 (geç kalan olursa 15dk beklenir, lütfen herkez buluşma saatinde dolu depo ile orada olsun)
Buluşma Yeri : ANKAMALL Otoparkı
Gidilecek Yer: Bayındır Barajı

Nerde olduğumuz ve ne yaptığımız önemli değil, Amaç aynı tutkuya sahip kişilerin bir araya gelip güzel bir gün geçirmesi bu sebepten bahaneleri bir kenara atın ve bize katılın.

* Şimdi benim motorum yok bende gelebilirmiyim diyenler olacaktır, eğer artçı alma durumumuz uygunsa tabiki gelebilirsiniz bu konuyla ilgili PM atabilirsiniz bende sizi alabilecek arkadaş varmı araştırırım.

* Benim scoter'ım var veya Cross'um var bende katılabilirmiyim diyenler olacaktır, tabiki katılabilirsiniz zaten ortalama hızımız herkeze uygun olacak şekilde buluşma yerinde belirlenecektir.

* Ben motorumu sattım veya motorum bakımda arabayla gelebilirmiyim diyenler olacaktır, tabiki gelebilirsiniz hem motoru olmayıpda gelmek isteyen arkadaşları alabilecek, hemde aldığımız eşyaları koyabileceğimiz bir dört teker aracımız olmuş olur.

* Ev taşımam gerekiyordu gibi bahanelerde kabul değildir, bigünde ev taşıma organizasyonu yaparız 2 saatte hallederiz. Gülümsüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, başkanım süpersin kameralarda cekecekmi bizi ? Dil çıkarıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrrrrrrrrrr herzamanki gibi ordayımmmmmm hem motor hem balık bakalım sazan varmı Gülümsüyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine güzel bi organizasyon olcak gibi...gibisi fazla angara md için...

yarın patron burda olabilir benide esir alabilir...ama gelmezse umarım katılabilirim....kesin gelcem diyince olmadık şeyler çıkıyo...
rahat bırakın zavallı balıkları yaa...
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik olmazsa gelecem ki hayatımın son 2-3 haftası aksiliklerle dolu.
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beniz, tuncerhan, inşşallah bir aksilik cıkmazda 2 nizde orda olursunuz gözlerim yollarda olacak gelenleri tek tek sayıcam puha Delirdim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi daha yeni geldiniz nereye gidiyorsunuz bi soluklanın Şok oldum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diğerlerine gelmeyip eken arkadaşlar bu gezide kaçırırsanız accayip pişman olursunuz ben devamlı gidiyom çok güzel biyer yalnız gelen arkadaşlar geç kalmamaya özen göstersinler çok kalabalık oluyo tamamen çayır çimen

bu sefer kamera getircem birzda canlı yayın yapalım Dil çıkarıyorum

bende geliyom dememe gerek yok heralde

tuncerhan, abi hayırlısı olsun aksilikler herkezin başında inşallah gelirsin özlettin kendini

balık olayına gelince bence kendinize hiç yük yapmayın hem eğlenceden tutmaya vakit bulamazsınız bulsanız bile tutacağınızı sanmıyom pek balık yok yani

işte size mavi gölden iki resim

Shot at 2007-08-03
burdada fatihle ben

Shot with 6630 at 2007-08-03
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, fotograflar cok güzel gitmeyen kafasına vursun bende bi gelebilsem ah ah sabah evden cıkım aksam geri gelim dicem ama oda zor of of ne olacak böyle.
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birine lanet ettim gitmiyom buluşmaya falan dedim ama gidene yol yakışır diyim artık napalım.
giden gider kalan sağlar bizimdir İstemiyorum
sizlerin yanında olup efkar dağıtmak için gelecem sanırıım Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, offfff diyom offffff.. offf
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 03.08.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuncerhan, benim halimi bi sen anlarsın şimdi İstemiyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, gelmiyorum ama gelicem yok gelmicem anlamadım ben ya geliyormusun gelmiyormusun
abicim ari sen yapma yahu git tabiki.
ben canerdemir79, tuncerhan, ikinizide cok ii anlıyorum gidin bi kafa dagıtın bakım hadi artık bende yokum bu son günüm sizden haberde alamıcam cayır cayır çatlıcam ya Ağlıyorum
Başa dön
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 03.08.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : ordayım kardeşim birlikte efkar dağıtalım canerim beni sen anlarsın

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, vay uzun zamandar sonra sende mi anakradasın vay be desenize efkar gecesi olacak of of
efkarı figan eyledi Ağlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal