Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 784 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 03.08.2007 - 14:17 Mesaj konusu: 24 Ağustos'ta 3 Motor İstanbuldan Hareket İle Ege Sahilleri
Toplandık 3 kafadar ve karar verdik şöle güze bi ege turu yapmaya 24 ağustos için izinlerimizi ayarladık ve cuma akşamı 18:30 feribotuna yetişebilirsek yenikapıdan bandırmaya geçeceğiz..
kendimize bandırmadan sonra ufak bi yol haritası çizdik..
önce bir bakın bakalım sonra anlatmaya devam edeyim..
neyse efenim haritamız bu.. ilk defa bu kadar uzun yol deneyimi yapacağız öncelikle bilirkiilerden tavsiyeler alabiliriz..
3 motor olarak yola çıkıcaz.. motorlarımız.. er6n, daelim maxi scooter, dl600
geçicemiz istikametlerde md üyeleri varsa kendileri ile tanışmak buluşmak bizi çok mutlu edecek bunuda sölemeden edemeyeceğim.. mutlaka buradan haberleşelim isterim..
gezimiz tamamen kamp amaçlı betondan uzak durmak istiyoruz çadırımız matımız uyku tulumumuz yanımızda olucak tabikii..
bunun dışında dediğim gibi bilirkişiler sizce napalım ?
harita belli yollar belli .. yol üzerinde öneriniz olan yerler varsa mutlaka uğrayın dediğiniz mesela nereler ? hadi bakalım buyrun burdan yakın
hadi md destek istioruss heytttt _________________
Tarih: 03.08.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
Şimdidien kazasız belasız sürüşler diliyorum..
İzmire geldiğinizde görüşürüz umarım.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Güzergah cok gusel seçilmiş..keyifli bir gezi oalcağa benziyor..kazasız belasız bir gezi olması dileğiyle _________________ Gözler kapalıyken yaşamak kolaydır!!!!
Tarih: 03.08.2007 - 15:00 Mesaj konusu:
HakanDincer, İzmir'e yaklaştığımızda sizleri haberdar edip görüşmek isteriz biz de..
--eXtreme--, şimdi şu 3 hafta nasıl geççek ???
daha çok var, sabredebilcem mi bilmiyorum walla _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Güzel bi güzergah, umarım keyifli geçer, keşke müsait olsam da ben de İzmir den size katılıp çeşme kuşadası bodrum marmaris gezebilsem.
Kuşadasına gelmişken Şirince ye bir uğramanızı şarap almanızı (yolda içmemek kaydıyla ), ortaklar tarafında çöp şiş yemenizi, Çeşme de mutlaka kumru yemenizi (bir kumru manyağı olarak) tavsiye ederim.
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 784 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 03.08.2007 - 16:26 Mesaj konusu:
titi nerde çokluk ordaaaaa (...) bu arada 3 motor 3 kişi deil
samiakkin, marmaris konusu tartışılır.. yani zaman yetecekmi bilmiyorum oraya geçmemize isnimiz 1 hafta ama marmaristen datçaya geçermiyiz gelirsek onuda bilemiyorum.. ama yinede gitmeden kesinleşir ise kesin haber vericez _________________
torbada blue dolphın hotel&restaurant tel: 0252 367 10 49-367 10 50-367 17 36 salaş bir yer denizi süper pansiyon şeklinde yeri var ayrıca 1 veya 2 yıldız ayarında hotel odasıda var yeşillikler içinde ağaçlık istersen arkası orman beleş kamp da kura bilirsiniz.tavsiye ederim. her bodruma git tiğimizde muhakkak orda denize girmeye gideriz.bodrumun içinde kaldığımızda bile. gezi rotanız çok güzel kazasız sürüşler bol bol foto bekliyoruz.Sizinle gitmek isterdim.Görüşmek üzere _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız