Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 24 Ağustos'ta 3 Motor İstanbuldan Hareket İle Ege Sahilleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

24 Ağustos'ta 3 Motor İstanbuldan Hareket İle Ege Sahilleri

24 Ağustos'ta 3 Motor İstanbuldan Hareket İle Ege Sahilleri
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Acibadem / Istanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:17    Mesaj konusu: 24 Ağustos'ta 3 Motor İstanbuldan Hareket İle Ege Sahilleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toplandık 3 kafadar ve karar verdik şöle güze bi ege turu yapmaya 24 ağustos için izinlerimizi ayarladık ve cuma akşamı 18:30 feribotuna yetişebilirsek yenikapıdan bandırmaya geçeceğiz..

kendimize bandırmadan sonra ufak bi yol haritası çizdik..

önce bir bakın bakalım sonra anlatmaya devam edeyim..

Güzergah şöle şimdilik:

Bandırma, altınoluk, akçay, ayvalik, çeşme, kuşadası, bodrum, marmaris

neyse efenim haritamız bu.. ilk defa bu kadar uzun yol deneyimi yapacağız öncelikle bilirkiilerden tavsiyeler alabiliriz..

3 motor olarak yola çıkıcaz.. motorlarımız.. er6n, daelim maxi scooter, dl600

geçicemiz istikametlerde md üyeleri varsa kendileri ile tanışmak buluşmak bizi çok mutlu edecek bunuda sölemeden edemeyeceğim.. mutlaka buradan haberleşelim isterim..

gezimiz tamamen kamp amaçlı betondan uzak durmak istiyoruz çadırımız matımız uyku tulumumuz yanımızda olucak tabikii..

bunun dışında dediğim gibi bilirkişiler sizce napalım ?

harita belli yollar belli .. yol üzerinde öneriniz olan yerler varsa mutlaka uğrayın dediğiniz mesela nereler ? hadi bakalım buyrun burdan yakın Gülümsüyorum

hadi md destek istioruss heytttt Gülümsüyorum

2006 Daelim s2 250 Free Wing
http://www.airbrushistanbul.com
Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdidien kazasız belasız sürüşler diliyorum..
İzmire geldiğinizde görüşürüz umarım..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı geziler akçay'da ikamet ediyorum bende Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzergah cok gusel seçilmiş..keyifli bir gezi oalcağa benziyor..kazasız belasız bir gezi olması dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, işallah bizde görüşmek isteriz çok,, temenniniz için teşekkür ederiz.

Black_Night, akçaya gelince o zaman artık gezdirirsin bize oraları Gülümsüyorum

Başa dön
--eXtreme-- Çevrimdışı --eXtreme-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi karar arkadaşım kazasız bi gezi olması dileğimle

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, İzmir'e yaklaştığımızda sizleri haberdar edip görüşmek isteriz biz de..
--eXtreme--, şimdi şu 3 hafta nasıl geççek ???
daha çok var, sabredebilcem mi bilmiyorum walla Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi süper..
3 haftaya motorum olursa ben de katılırım aranıza Dil çıkarıyorum

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi güzergah, umarım keyifli geçer, keşke müsait olsam da ben de İzmir den size katılıp çeşme kuşadası bodrum marmaris gezebilsem.

Kuşadasına gelmişken Şirince ye bir uğramanızı şarap almanızı (yolda içmemek kaydıyla ), ortaklar tarafında çöp şiş yemenizi, Çeşme de mutlaka kumru yemenizi (bir kumru manyağı olarak) tavsiye ederim.

Kazasız belasız yolculuklar...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egerkagan, güzel tavsiyelerin için teşekkürler.. kesinlikle deniycez dediğin şeyleri Gülümsüyorum zaten amaç neki yeni yerler yeni şeyler..

bu arada aramıza katılmak istersen haber ver Gülümsüyorum

strider, az kaldı az .. sabret biraz Gülümsüyorum bende sabredemiorum ama çaktırma :P

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.08.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden kazasız belasız gidin gelin hayırlı yolculuklar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 03.08.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmaristen datçaya uğrayabilirsiniz marmok un yapıldığı yer ordanda bodruma feribotla gitmeniz mümkündür gelecek olursanız haber bekliyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

marmaris datça arası 70 km datça bodrum feribot süresi 2 saat
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 kişi az okey bile oynayamazsınız 4.yok Gülümsüyorum Şimdiden kazasız,problemsiz, keyifli sürüşler Bravo
--eXtreme--
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi nerde çokluk ordaaaaa (...) bu arada 3 motor 3 kişi deil Gülümsüyorum

samiakkin, marmaris konusu tartışılır.. yani zaman yetecekmi bilmiyorum oraya geçmemize isnimiz 1 hafta ama marmaristen datçaya geçermiyiz gelirsek onuda bilemiyorum.. ama yinede gitmeden kesinleşir ise kesin haber vericez Gülümsüyorum

Başa dön
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 03.08.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

torbada blue dolphın hotel&restaurant tel: 0252 367 10 49-367 10 50-367 17 36 salaş bir yer denizi süper pansiyon şeklinde yeri var ayrıca 1 veya 2 yıldız ayarında hotel odasıda var yeşillikler içinde ağaçlık istersen arkası orman beleş kamp da kura bilirsiniz.tavsiye ederim. her bodruma git tiğimizde muhakkak orda denize girmeye gideriz.bodrumun içinde kaldığımızda bile. gezi rotanız çok güzel kazasız sürüşler bol bol foto bekliyoruz.Sizinle gitmek isterdim.Görüşmek üzere
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal