Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 03.08.2007 - 15:41 Mesaj konusu: MUTLULUKTAN UÇMAK BU OLSA GEREK
Arkadaşlar 18 yıl aradan sonra tekrar motosiklet kullanmaya başladığımda aklıma gelen ilk soru
_9 yaşında olan oğlum motosiklete ne zaman binecek acaba sorusu idi
Annesinin karşı olmasına rağmen bu yöndeki bitmek bilmeyen istek ve arzum sonunda bugün meyvesini verdi
İşte MUTLULUKTAN UÇMAK BU OLSA GEREK
Oğlumu annesine götüreceğim
_Babacım motosikletle gidelimmi
_Yaa baba araba ile gidelim nolur (diyor ama bir yandanda garajda arabanın yanında duran DL650 mizden gözünü alamıyor )
_Babacım ne olcakki gideceğimiz yer şurası 2km. alt tarafı
Oğlum gözleri ile DL mize kilitlenmiş
_Peki baba motosikletle gidelim ama yavaş sür tamammı
İşte benim mutluluktan bittiğim an olamaz kulaklarıma inanamıyorum
Hemen kasklarımızı takıp DL mize atlıyoruz ve uzuuuuun sürecek olan 2km.lik yolculuğumuza çıkıyoruz
Yolculuk bittiğinde soruyorum
_Babacım nasıldı
Cevap beklediğim gibi
_BABA ÇOK GÜZELDİ
Benim gibi bu günleri bekleyen babalar sizlerinde en kısa zamanda MUTLULUKTAN UÇMANIZI diliyorum _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
En son ArapKadri tarafından 03.08.2007 - 15:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 03.08.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
bende aynı 8-9 yaşlarındaydım
ama ben sizin oğlunuz kadar sabırlı değildim
ben babama :'' direksiyona ben geçsem'' falan gibisinden konuştum
demekki bu genlerden geliyormuş _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Tarih: 03.08.2007 - 15:47 Mesaj konusu:
Allah Herkese Böle Bişi NAsip ETese Keşke Bende Şu Çocuk Tarafında Olucam AMa bEn... _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 03.08.2007 - 15:55 Mesaj konusu:
ArapKadri allah gerçektn herkese böle birşey nasip etsin. baba-oğul motorculuk =) _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 03.08.2007 - 16:47 Mesaj konusu:
hondabrosehmetcım fena koptum be abı sen once anne adayını sec be hanı armudun sapı var uzumun copu var derken cocugu motora bın dırmek ha he he he he he ArapKadri, , evt abı dogrusu bu duyguyu yasamak cok onemlı anlatılması zor kelımeler sarfetmıssın _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız