Tarih: 04.01.2005 - 12:25 Mesaj konusu: 2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...
2005 yılının ilk geleneksel İstanbul Çarşamba toplantısını Bağdat Caddesindeki şık mekan Alchera'da yapıyoruz arkadaşlar. Mekan, bağdat caddesinden kızıltoprağa çıkmak üzereyken hemen sağda, Shell'in tam karşısında.
Mekanlar ilgili detaylar aşağıda...
Herkesi bekliyoruuuuuuuz
ALCHERA
Bağdat Cad. No 173
Selamiçeşme İstanbul
Tel : 0 216 414 62 20
Selamiçeşme'de Düş Bahçesi
Yarım yüzyıl önce Bağdat Caddesi, Selamiçeşme’de inşa edilen iki katlı, bahçe içinde bir ev, uzun restorasyon çalışmaları ile yepyeni, genç ve büyülü bir çehreye büründü: Alchera...
Alchera Aborjin mitolojisinde "düş zamanı " demek. Alchera da böyle bir yer: Düşünüzde kalanları yapmak, yapmayı düşlediklerinizi gerçekleştirmek üzere açılmış. Canlı müzik performanslarından sinema keyfine, şık bir akşam yemeğinden haftasonunu pikniğine uçsuz bucaksız bir zevk yelpazesi!..
İki katlı bu şirin evde, bir sokak kafesi, bir butik restoran, bir bar, bir kütüphane, bir oyun odası, bir sinema salonu ve bir performans sahnesi var.
Menüsünde Çin’den İtalya’ya, Fransa’dan Karayipler’e dünya mutfaklarından seçilmiş yemeklerin yanısıra vejetaryenler, kahve meraklıları ve tatlı düşkünlerine özel lezzetler var. Alchera’nın her köşesine, her odasına servis yapılıyor. Kütüphaneden bir kitap alıp çimenlere uzanıp piknik yapmak isteyenler; oyun odasına kapanmayı tercih edenler; yastıklara gömülüp film izlemenin güzel olacağını düşünenler de menünün sunduğu tatlardan mahrum kalmıyor. _________________ SYM Joyride 200
Hakancım benim gibi gariban arkadaşlar nasıl gelcez param yetecek mi oraya? _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: May 21, 2004 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul / Merter
Tarih: 04.01.2005 - 12:40 Mesaj konusu:
hakkan, gerçekten yer ile ilgili olarak oldukça güzel bir tarif ve açıklama yapmışsın . Ancak DOUBLE_R_750, nin şaka yollu takıldığı gibi fiyatlar konusunda bilgin varsa merak eden arkadaşlar için iyi olur. Umarım kalabalık katılımın olduğu bir toplantı olur.
Tarih: 04.01.2005 - 12:47 Mesaj konusu:
hakkanım ben ve eşim kısmet olursa ordayız(sırf senin gül yüzünü görebilmek için)
özledik seni yahu kardiş _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
Ben yeri biliyorum hatta oranin sahipleri arkadaşlarımız.Onların okul projelerine yardim etmiştim.Yer güzel ama sanki bana katilim az olur gibi geldi bana o mekana.
İlla o rası olucaksa gelicez tabi arkadaşlardan borc harc alıp gelicez görücez sizi.Gelmemek,Görmemek,Görünmemek olmaz.
TUTTI avatardaki yiğen sizin cocukmu.Ne kardeşim o yerim anun ayaklarını ben ALLAHBAĞISLASIN kardeşim.Analı babalı büyütsün. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
En son DOUBLE_R_750 tarafından 04.01.2005 - 12:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 04.01.2005 - 12:49 Mesaj konusu:
ya pardon park sorununu orda çözebiliyormuyuz ,sevgili moderatörüm yoksa bakçazmı yine başımızın çaresine ;-) _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
abartmayın o kadar da canım .Hakkanim moderatörüm jandarmam kızanım hondam 600ümün F'i yanliş anlamalar olmasın herkes heryere gelir ama ben kendi düsüncem beers mi ALCHERA mi dersen beers derim.Nedenini sorma borç harç toplayıp PAPERMOON dada boy göstermişliğimiz var ama daha salaş olması bence daha iyi.Ayri
HERYOL TAMGAZ oda ayri.Karar verin heryere geliriz.Borçta alıp gelsek _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 04.01.2005 - 15:59 Mesaj konusu:
MD'sinin olduğu her yere gelirim. o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr 8) gidelim desinler uzaya bile çıkarız ewelallah _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız