Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...

2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:25    Mesaj konusu: 2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 yılının ilk geleneksel İstanbul Çarşamba toplantısını Bağdat Caddesindeki şık mekan Alchera'da yapıyoruz arkadaşlar. Mekan, bağdat caddesinden kızıltoprağa çıkmak üzereyken hemen sağda, Shell'in tam karşısında.

Mekanlar ilgili detaylar aşağıda...

Herkesi bekliyoruuuuuuuz Dil çıkarıyorum

ALCHERA
Bağdat Cad. No 173
Selamiçeşme İstanbul
Tel : 0 216 414 62 20

Selamiçeşme'de Düş Bahçesi
Yarım yüzyıl önce Bağdat Caddesi, Selamiçeşme’de inşa edilen iki katlı, bahçe içinde bir ev, uzun restorasyon çalışmaları ile yepyeni, genç ve büyülü bir çehreye büründü: Alchera...

Alchera Aborjin mitolojisinde "düş zamanı " demek. Alchera da böyle bir yer: Düşünüzde kalanları yapmak, yapmayı düşlediklerinizi gerçekleştirmek üzere açılmış. Canlı müzik performanslarından sinema keyfine, şık bir akşam yemeğinden haftasonunu pikniğine uçsuz bucaksız bir zevk yelpazesi!..
İki katlı bu şirin evde, bir sokak kafesi, bir butik restoran, bir bar, bir kütüphane, bir oyun odası, bir sinema salonu ve bir performans sahnesi var.

Menüsünde Çin’den İtalya’ya, Fransa’dan Karayipler’e dünya mutfaklarından seçilmiş yemeklerin yanısıra vejetaryenler, kahve meraklıları ve tatlı düşkünlerine özel lezzetler var. Alchera’nın her köşesine, her odasına servis yapılıyor. Kütüphaneden bir kitap alıp çimenlere uzanıp piknik yapmak isteyenler; oyun odasına kapanmayı tercih edenler; yastıklara gömülüp film izlemenin güzel olacağını düşünenler de menünün sunduğu tatlardan mahrum kalmıyor.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel mekan ; zevk sahibi bi adam bu bizim Hakkan Abey Çok gülüyorum

Orda olcaMmM . . . Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakancım benim gibi gariban arkadaşlar nasıl gelcez param yetecek mi oraya?

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, gerçekten yer ile ilgili olarak oldukça güzel bir tarif ve açıklama yapmışsın . Ancak DOUBLE_R_750, nin şaka yollu takıldığı gibi fiyatlar konusunda bilgin varsa merak eden arkadaşlar için iyi olur. Umarım kalabalık katılımın olduğu bir toplantı olur.

motorize
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni mekan önerileri gelsin lütfen ...

Belki daha bütçeye uygun , keyfe yatkın bir yerlerde çıkarabilirsiniz

Hadi MD'ler uyumayın :!:

Not:Toraman kardeşim Efes'olmassa olmaZ Çok gülüyorum

Alchera'dan kısa görüntüler. . .

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

En son SradCaN tarafından 04.01.2005 - 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkanım ben ve eşim kısmet olursa ordayız(sırf senin gül yüzünü görebilmek için) Gülümsüyorum
özledik seni yahu kardiş Çok gülüyorum
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yeri biliyorum hatta oranin sahipleri arkadaşlarımız.Onların okul projelerine yardim etmiştim.Yer güzel ama sanki bana katilim az olur gibi geldi bana o mekana.
İlla o rası olucaksa gelicez tabi arkadaşlardan borc harc alıp gelicez görücez sizi.Gelmemek,Görmemek,Görünmemek olmaz.
TUTTI avatardaki yiğen sizin cocukmu.Ne kardeşim o yerim anun ayaklarını ben ALLAHBAĞISLASIN kardeşim.Analı babalı büyütsün.

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 04.01.2005 - 12:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya pardon park sorununu orda çözebiliyormuyuz ,sevgili moderatörüm yoksa bakçazmı yine başımızın çaresine ;-)
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaw şaka yaptıgını söyle DOUBLE_R Çok gülüyorum Seni tanımayanlarda ciddi sanacak Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.01.2005 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:

Seninki zaten yeter kardeşim Çok gülüyorum

Ama şöyle söyleyeyim Beers'a gelebilen herkes rahatlıkla oraya da gelir. Beers'tan pahalı değil yani. Beers't bira 5 YTL burada ise 6 YTL.

Sayıyı netleştirirsek ben telefon açıp rezervasyon yaptıracak ve indirim isteyeceğim MD için Dil çıkarıyorum
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Avrupa yakasinda Vogue'da organizasyon yaparsiniz bu gidisle Gülümsüyorum Takim elbise zorunlu mu ?
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2005 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yerler bizi aşar ,dolar gözümde yaşlar ,zengin olacağım bir gün ,yardım edin arkadaşlar..... Bravo
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.01.2005 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abartmayın o kadar da canım .Hakkanim moderatörüm jandarmam kızanım hondam 600ümün F'i yanliş anlamalar olmasın herkes heryere gelir ama ben kendi düsüncem beers mi ALCHERA mi dersen beers derim.Nedenini sorma borç harç toplayıp PAPERMOON dada boy göstermişliğimiz var ama daha salaş olması bence daha iyi.Ayri

HERYOL TAMGAZ oda ayri.Karar verin heryere geliriz.Borçta alıp gelsek

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.01.2005 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'sinin olduğu her yere gelirim. o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr 8) gidelim desinler uzaya bile çıkarız ewelallah Çok gülüyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 04.01.2005 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alchera şık md ailesine yakısacak bır mekandır Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal