Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 381 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 03.08.2007 - 21:23 Mesaj konusu:
valla kırmızı ve siyah motoru büyük cc gibi gösteriyor açıkcası ama bence demode ve bi süre sonra sıkıcı durabiliyor.
bende repsol var,ön cam aldım siyah orjinal ve gas sticer ları felan yapıştırıncada tam bi motogp replica'sı gibi duruyor ve renkli bir kişiliğin varsa dahada mtlu olursun.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 03.08.2007 - 22:49 Mesaj konusu:
sıfır alıcaksan yeni renklerine yönelmeni öneririm. yeni kırmızısı ve siyahı _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Aug 02, 2007 Mesajlar: 51 Nereden: _07rh+_ANTaLYa_07rh+_
Tarih: 03.08.2007 - 22:50 Mesaj konusu:
Stunter,zaten repsol bakıyorum ama hani bilmediğim bir şeyler varmı açısından açmıştım konuyu.Temiz başka renk bulrsamda kaçırmam yani.sağol yorumun için
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 04.08.2007 - 12:58 Mesaj konusu:
Arkadaşım bu ne böle bi motor alacaksın diye kaç tane topic..
Artık motoru alıncada ''CBR 125 i Kaçınc viteste sürmeliyim?YARDIM'' diye bi topic açmandan korkuyorum yani
Sana söylicegim tek bişey var kesinlikle repsol alma..Neden dersen;
Çok fazla renk var o yüzden güzel durmuyo ve fazla dikkat çekmiyo hem herkesde repsol var herkesle ikiz gibi dolaşmak pek güzel degil..Diger renkler motoru daha orjinal gösteriyo _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: Aug 02, 2007 Mesajlar: 51 Nereden: _07rh+_ANTaLYa_07rh+_
Tarih: 04.08.2007 - 13:41 Mesaj konusu:
Alıntı:
Artık motoru alıncada ''CBR 125 i Kaçınc viteste sürmeliyim?YARDIM'' diye bi topic açmandan korkuyorum yani
tolgakocak,yok artık o kadar da değil,şaka yapıyorsun farkındayım
Alıntı:
Sana söylicegim tek bişey var kesinlikle repsol alma..Neden dersen;
Çok fazla renk var o yüzden güzel durmuyo ve fazla dikkat çekmiyo hem herkesde repsol var herkesle ikiz gibi dolaşmak pek güzel degil..Diger renkler motoru daha orjinal gösteriyo
burası doğru aslında.cbr ların yarısından çoğu nerdyse repsol.benimki farklı olmalı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız