Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125 E HANGİ RENK DAHA İYİ GİDER??? YARDIM

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125 E HANGİ RENK DAHA İYİ GİDER??? YARDIM

CBR 125 E HANGİ RENK DAHA İYİ GİDER??? YARDIM
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
adrenalin_karizma
Üye
Üye

Nereden: _07rh+_ANTaLYa_07rh+_

MesajTarih: 03.08.2007 - 21:14    Mesaj konusu: CBR 125 E HANGİ RENK DAHA İYİ GİDER??? YARDIM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonunda CBR 125 almaya karar werdim. Delirdim Hangi renk cbr a daha iyi gider.Bir de sizin yorumlarınızı alayım.Şimdiden herkeze teşekkürler... Bravo
Başa dön
adrenalin_karizma Çevrimdışı adrenalin_karizma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 03.08.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kırmızı ve siyah motoru büyük cc gibi gösteriyor açıkcası ama bence demode ve bi süre sonra sıkıcı durabiliyor.

bende repsol var,ön cam aldım siyah orjinal ve gas sticer ları felan yapıştırıncada tam bi motogp replica'sı gibi duruyor ve renkli bir kişiliğin varsa dahada mtlu olursun.

şimdiden hayırlı olsun gülegüle kullan Alkışlıyorum

Delirdim
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 03.08.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede repsol var kurye motoru havasından kurtarıyo Dil çıkarıyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle REPSOL diyorum Bravo Bravo
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hangi renk hosuna giderse onu al derim sonucta sen kullanacaksin
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 03.08.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıfır alıcaksan yeni renklerine yönelmeni öneririm. yeni kırmızısı ve siyahı Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adrenalin_karizma
Üye
Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stunter,zaten repsol bakıyorum ama hani bilmediğim bir şeyler varmı açısından açmıştım konuyu.Temiz başka renk bulrsamda kaçırmam yani.sağol yorumun için
Başa dön
adrenalin_karizma Çevrimdışı adrenalin_karizma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpertoktas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 model alıcaksan siyah beyaz Bravo
Başa dön
alpertoktas Çevrimdışı alpertoktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adrenalin_karizma
Üye
Üye

MesajTarih: 03.08.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 2.el almayı düşünüyorum.Sağolun yorumlarınız için.... Dans

ANTALYA'DAN CBR 125R ARIYORUM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

E-MAİL: x.x.xdj.baranx.x.x@hotmail.com
TEL:05434659274

ARKADAŞLAR MAİL ATARSANIZ DAHA İYİ OLUR.TELDE YAPILACAK İŞ YİNE MSN ADRESLERİMİZİ ALMAK YANİ
Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 04.08.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım bu ne böle bi motor alacaksın diye kaç tane topic..

Artık motoru alıncada ''CBR 125 i Kaçınc viteste sürmeliyim?YARDIM'' diye bi topic açmandan korkuyorum yani Dil çıkarıyorum

Sana söylicegim tek bişey var kesinlikle repsol alma..Neden dersen;
Çok fazla renk var o yüzden güzel durmuyo ve fazla dikkat çekmiyo hem herkesde repsol var herkesle ikiz gibi dolaşmak pek güzel degil..Diger renkler motoru daha orjinal gösteriyo Bravo

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 e en güzel kırmızı-siyah rengi gidiyo bence

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL derim ben Göz kırpıyorum

Mondial 125 AGK 2006(Kırmızı).......
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama bencede REPSOL derim.
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adrenalin_karizma
Üye
Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Artık motoru alıncada ''CBR 125 i Kaçınc viteste sürmeliyim?YARDIM'' diye bi topic açmandan korkuyorum yani

tolgakocak,yok artık o kadar da değil,şaka yapıyorsun farkındayım Çok gülüyorum Delirdim Bravo
Alıntı:

Sana söylicegim tek bişey var kesinlikle repsol alma..Neden dersen;
Çok fazla renk var o yüzden güzel durmuyo ve fazla dikkat çekmiyo hem herkesde repsol var herkesle ikiz gibi dolaşmak pek güzel degil..Diger renkler motoru daha orjinal gösteriyo

burası doğru aslında.cbr ların yarısından çoğu nerdyse repsol.benimki farklı olmalı
Başa dön
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 04.08.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum en iyi siyah gider bu motorda resimlere bak istersen
((((((((bu benim ikinci motorum)))))))

Shot at 2007-08-04

(((((bu resimde yarışlara giderken)))))

Shot at 2007-08-04

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal