Tarih: 03.08.2007 - 23:40 Mesaj konusu: kawasakiciler aman dikkatttt
slm arkadaşlar bi konuda dikkatinizi ve cüzdanınızı yormamanız için bi konuda uyarıcam sadece kawasaki kle,gpz,en500,en454,klr650,er5 kullanıcıları bunu dikkatli okuyun..geçenlerde motorumun blok kapaklarını parlatırrmak için söktürmüştüm polisaj yaptırıcaktım,son olaraka su pompasının kapağını söktük,daha sonra su pompasının pervanesini sökelim dedik...ve olan oldu..pervane,mile ters diş takılmış fabrikasyon biz sökelim derken iyice sıkmışız ve mili kırdık arı pervanede sonu z moto ya 80 ytl bayıldık çook ta uğraştırdı...eğer ki su devirdaim bölgenizde problem olurda pervaneyi sökmeyi gerektiricek durum olursa ordaki pervane mile ters diş olarak takılı kırmayın...ben 2 haftadır binemiyordum motoruma bugün problemi giderdik tüm kawacılara duyurulur..saygılarr
Tarih: 04.08.2007 - 09:14 Mesaj konusu:
şimdi söle biraz daha net anlatayım...eğer ki su devirdaim pervanesini sökmeniz gerekirse...pervane motora ters diş takılı yani sökeyim derken sıkıyorsunuz ve kırılıyor pervane aliminyum ...yani sökmek için normal vidalamam yönünde çevirin o zaman çıkıyor _________________ LİVE TO RİDE&RİDE TO DİE
Tarih: 07.08.2007 - 09:55 Mesaj konusu:
tecrübeyi 80 ytl ye satın almış oldun arkadaşım
bizle paylaştığın için teşekkür ederim _________________ senin etiket olduğun yerde fiyatı ben koyarım...
Tarih: 07.08.2007 - 10:17 Mesaj konusu:
arkadasım o pervaneyı kafana gore sokup takarsan kırılır fabrıka manuel kıtabı dıe bır kıotap yolluyo orda kac kg la sıkılacagı yazıyor ( bu her takılan sıkılıan vıda ıcın gecerlı) onun ıcın servıse gotureceksın yapacaklar kendın takarsan kırılır fazla kg la sıkınca oyle olur bence sen bıraz bılınclı davranıp o tıp mekanık olayları servıste yaptırırsan bunlar basına gelmez sonrada sıkayette bulunmazsın
kawas10 sana göre böle! ama söken arkadas bunu ögrendi artık bence cok iyi yapmış kendi ugrastıgına göre ufak tefek seyler ıcın servise para kacırmayı sewmeyenlerden k:bu işler bole soke taka öğrenirsin... _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 07.08.2007 - 10:35 Mesaj konusu:
arkadaşalar benden de size uyarı zx9r ların 98 99 modellerinde 3 vites 4 vites lerinde fazla yüklenmeyin bu motorlar 3 yada 4 vitesi dişlilerini yiyor 5 gün önce ben nasıl becerdim bilmiyorum 3 vites ile 4 vitesi ikisini birden yedim 15 gün motorsuz kaldım ve 850 ytl ye komple şanzıman taktık toplam mafrafı 1250 ytl 3 ve 4 unutun yüklenmeyin yazık olur sonra _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Tarih: 08.08.2007 - 16:30 Mesaj konusu:
kawas10 demiş ki:
arkadasım o pervaneyı kafana gore sokup takarsan kırılır fabrıka manuel kıtabı dıe bır kıotap yolluyo orda kac kg la sıkılacagı yazıyor ( bu her takılan sıkılıan vıda ıcın gecerlı) onun ıcın servıse gotureceksın yapacaklar kendın takarsan kırılır fazla kg la sıkınca oyle olur bence sen bıraz bılınclı davranıp o tıp mekanık olayları servıste yaptırırsan bunlar basına gelmez sonrada sıkayette bulunmazsın
ewt doğru söylüyosun bütün vidaların nekadarla sıkılacağı yazıyıo bu tork anahtarıyla sıkılıyo peki servise gidip sordğumuzda tork anahtarın varmı diye adam benim elim tork anahtarı derse ne yapmalıyız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız