Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasakiciler aman dikkatttt

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasakiciler aman dikkatttt

kawasakiciler aman dikkatttt
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 03.08.2007 - 23:40    Mesaj konusu: kawasakiciler aman dikkatttt Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bi konuda dikkatinizi ve cüzdanınızı yormamanız için bi konuda uyarıcam sadece kawasaki kle,gpz,en500,en454,klr650,er5 kullanıcıları bunu dikkatli okuyun..geçenlerde motorumun blok kapaklarını parlatırrmak için söktürmüştüm polisaj yaptırıcaktım,son olaraka su pompasının kapağını söktük,daha sonra su pompasının pervanesini sökelim dedik...ve olan oldu..pervane,mile ters diş takılmış fabrikasyon biz sökelim derken iyice sıkmışız ve mili kırdık arı pervanede sonu z moto ya 80 ytl bayıldık çook ta uğraştırdı...eğer ki su devirdaim bölgenizde problem olurda pervaneyi sökmeyi gerektiricek durum olursa ordaki pervane mile ters diş olarak takılı kırmayın...ben 2 haftadır binemiyordum motoruma bugün problemi giderdik tüm kawacılara duyurulur..saygılarr
Başa dön
vulcan666 Çevrimdışı vulcan666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrube icin tşk. Bravo
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu 2 senedir er-5 kullanıyorum. anladımsa arab oluyum.. Servis yapıyor biz biniyoruz...
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 04.08.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi söle biraz daha net anlatayım...eğer ki su devirdaim pervanesini sökmeniz gerekirse...pervane motora ters diş takılı yani sökeyim derken sıkıyorsunuz ve kırılıyor pervane aliminyum ...yani sökmek için normal vidalamam yönünde çevirin o zaman çıkıyor
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol bendede klr 650 var inş gerekmez ama aklımızda bulunsun OK
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrübeyi 80 ytl ye satın almış oldun arkadaşım Alkışlıyorum
bizle paylaştığın için teşekkür ederim Bravo
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PAYLAŞIM İÇİN COOOK TŞK Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım o pervaneyı kafana gore sokup takarsan kırılır fabrıka manuel kıtabı dıe bır kıotap yolluyo orda kac kg la sıkılacagı yazıyor ( bu her takılan sıkılıan vıda ıcın gecerlı) onun ıcın servıse gotureceksın yapacaklar kendın takarsan kırılır fazla kg la sıkınca oyle olur bence sen bıraz bılınclı davranıp o tıp mekanık olayları servıste yaptırırsan bunlar basına gelmez sonrada sıkayette bulunmazsın
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10 sana göre böle! Göz kırpıyorum ama söken arkadas bunu ögrendi artık bence cok iyi yapmış kendi ugrastıgına göre ufak tefek seyler ıcın servise para kacırmayı sewmeyenlerden Dil çıkarıyorumk:bu işler bole soke taka öğrenirsin...
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşalar benden de size uyarı zx9r ların 98 99 modellerinde 3 vites 4 vites lerinde fazla yüklenmeyin bu motorlar 3 yada 4 vitesi dişlilerini yiyor 5 gün önce ben nasıl becerdim bilmiyorum 3 vites ile 4 vitesi ikisini birden yedim 15 gün motorsuz kaldım ve 850 ytl ye komple şanzıman taktık toplam mafrafı 1250 ytl 3 ve 4 unutun yüklenmeyin yazık olur sonra Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bmwgs
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeNim DİkKAte ALmaMa GereK Yok ÇüNKü zx6 Bravo
Başa dön
bmwgs Çevrimdışı bmwgs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki ler narin aletler. Sıkıntıyı sevmezler. Bazı şeylerde fazla zorlamaya gelmezler.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,
Alıntı:

kawasaki ler narin aletler

hadi nen ordan narin aletmiş akşam bi sıkalım istersen hondanla narini gösteriyim sana yavrum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

kardeşim böyle böyle ögrencez işte neyseki 80 ytl miş Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.08.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10 demiş ki:
arkadasım o pervaneyı kafana gore sokup takarsan kırılır fabrıka manuel kıtabı dıe bır kıotap yolluyo orda kac kg la sıkılacagı yazıyor ( bu her takılan sıkılıan vıda ıcın gecerlı) onun ıcın servıse gotureceksın yapacaklar kendın takarsan kırılır fazla kg la sıkınca oyle olur bence sen bıraz bılınclı davranıp o tıp mekanık olayları servıste yaptırırsan bunlar basına gelmez sonrada sıkayette bulunmazsın

ewt doğru söylüyosun bütün vidaların nekadarla sıkılacağı yazıyıo bu tork anahtarıyla sıkılıyo peki servise gidip sordğumuzda tork anahtarın varmı diye adam benim elim tork anahtarı derse ne yapmalıyız
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal