güzel bi akşamdı.bu organizasyonu düzenleyen ve özellikle bize (motosikleti olmayan MD cilere) önem veren şükrü abiye motosikleti olmayan sessiz çoğunluğun sesi olarak teşekkür ederim.Biricik Artçın Musti... _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
abi emegi geçen herkese teşekkür ederim..biz motosikleti olmayan mdciler olarak...inaşşalah bundan sonra bütün organizasyonlarinizda yer almak isterim..şükrü abiyle ilk kez tanişmamiza rağmen gösterdigi samimiyete değinmeden edemeyecem..sağolun... _________________ BoZKuRT MD
Evett arkadaşlar bu bizim organizasyomuzdu bence harika geçen bi geceydi herşey çok güzeldi yedik içtik eğlendik ben ve katılan bütün arkadaşlar yeni mekanımızı begendik burada devam etmeye karar verdik
aramıza yeni katılan arkadaşlar vardı onlara ve katılan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim beni dahada mutlu eden geçtigimiz günlerde kaza yapan asosman ve ali_42 arkadaşlarımızın aramızda bulunmaları idi onları sağlıklı görmek çok hoştu yeni mekanımızın sahiplerine çalışanlarınada çok teşekkür ederim bizlen yakından ilgilendikleri için hep birlikte dahada iyi günler bizi bekliyoo ALLAHın izniyle hayytt bee kim tutar bizi yolun açık Konya MD
Tarih: 04.08.2007 - 01:30 Mesaj konusu:
Bozkurt abilerim toplanmış yine Ortam harika görünüyo Allah neşenizi arttırsın
Halit abi ne demeli sana bilmem o ne hal? Sen onca sene o karizmayı besle, büyüt, yaşat sonra tek pozla yılların emeği heba olsun O çanta ne oluyo ayıptır sorması _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
çok güzel bir geceydi yine öykü cafeyi çok beğendik bundan sonraki toplantılar orada olacağa benziyor adak kesiliyor artık şart olmuştu konya mdnin kan akıtması lazımdı üst üste kazalar atlattık allahtan büyük kazalar değildi SİZLERİ SEVİYORUM KONYA MD _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 04.08.2007 - 02:08 Mesaj konusu:
capodelcapo, HaYaBuSa, öncelikle sizlere bu candan samimiyetinize ve alakanıza çok teşekkür ederim çalışmalarınızda kolaylıklar temenni ederim çok güzel bir akşamdı benim için kazadan sonra ilk defa evden dışarı çıktım ve bu bana çok iyi geldi sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır oradaki aramızda olan ve yeni aramıza katılan arkadaşlarlada tanışmış olduk bu vesileyle bu arada aramızda olmayan md üyesi olan ve kaza haberlerini toplantıda almış olduğumuz recep ve muammer arkadaşlarımıza da büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum şükürkü kendilerinde birşey yokmuş bu bizleri sevindirdi kurban şart oldu üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor kem gözler var arkadaşlar aman dikkat edelim herkese mutlu kazasız belasız günler iyiki varsınız _________________
muammer007 Arkadaşımız alanyada arabayla kaza yapmış biraz önce kendisiyle telefondada görüştüm çok şükürki kendilerinde bişey yok gelen mala gelsin önemli olan can buaradanda diyeyim geçmiş olsun sevgili kardeşim muammer ALLAH ım beterinde korusun
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
ali_42, Ben teşekkür ederim evet kazadan sonra evden yeni çıkmıştın iyi gelmesine sevindim birimiz hepimiz hepimiz birimiziz bundan hiç kimsenin şüpesi olmasın burada olmamızın sebebi zaten birlik ve beraberlik bunuda hep birlikte yapıyor ve yapmayada devam edecegiz inş
HaYaBuSa, Ellerine sağlık abim güzel kareler yakalamışsınız..
Güzel geçmişe benziyor..Mutluluğunuz daim olsun..
Konya MD capodelcapo, Son anda bi kaza haberi daha verdin ya tam fotolara bakarken eğlenmiş derken olmadı abi çok büyük geçmiş olsun umarım kötü bişeyleri yoktur..
Bence biran önce şu kan akıtma işini yapın artık.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Antalya'da MUAMMER007 abimizin arabayla yaptığı ufak bir kaza,gelen mala gelsin,Muammer abide Allah'a şükür hiç bişe yok _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Belki yanınızda degildim ama gönlüm sizinleydi.Eglencemiz daim olsun,yüzümüz hep gülsün
Muammer ve Recep kardeslerimin kaza yaptıklarınıda sabahı bulmak üzre olan 05:20 de duyuyorum topicten,geçmis olsun canlar.İyi olmanıza sevindim.Allahım beterinden saklasın. _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız