Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD-öYKü Cafe Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD-öYKü Cafe Fotoları

Konya MD-öYKü Cafe Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.08.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Konya MD-öYKü Cafe Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer geceleri aratmayacak şekilde geçen güzel bir buluşma oldu,

Aramıza yeni katılan ve ilk defa toplantımıza gelen arkadaşlarımız,abilerimiz oldu,

İlk defa bir baba oğlunu yanına alarak toplantımıza geldi Gülümsüyorum

Norveç'ten tatil için Konya'ya gelen zxrosman ve yeni motor alan Osman arkadaşımızlada tanışma imkanımız oldu..

Tatil için Konya dışına giden ve aramızda olmayan arkadaşlarımız da telefon açarak bizleri seslerinden mahrum etmediler Gülümsüyorum

Şükrü abi ve ben herkesten önce gelip son rütuşları yaptık Gülümsüyorum

HaYaBuSa-capodelcapo

VİP'in karizmatik moderatörü Cengiz Gülümsüyorum

BoZKuRT MD üYeLeRi CbRKaMiL-cbrmusti-ReDBuSa Gülümsüyorum

Zx12aLi

se091tr Şahin abimiz

zevkmotor biricik ustamız Mehmet ÇAL

O Bir eFSaNe zxrhalit

Eh be Halit Yukarda Efsane diyoruz şimdi o elindeki çantada ne oluyor Gülümsüyorum

Aramıza yeni katılan Osman arkadaşımız ve R6'sı

Norveç'ten tatil için Konya'ya gelen zxrosman

Ustamızla Halit'imiz acıkmışa benziyor Gülümsüyorum

cbrsahin

volkankurul ve biricik aşkı Tuba (''Ğ'' si Yoktur) Gülümsüyorum

Yatağından kalkıp gelen Ali_42 Ali abimiz...

Cengiz çocukmusun sen Gülümsüyorum

3'Gen Vücut Tuba (Arkada kimse Yoktur) Gülümsüyorum

Abi ne istiyorsun benden bi deri bi kemiğim zaten Üzgünüm

Gücün bizemi yetiyor git Ömer abime çat yada Mehmet Ustaya çat Gülümsüyorum

4 Senedir cebinde gezdirdiği kağıtları en sonunda yakmak sureti ile imha etti Gülümsüyorum

Herkesi tek tek öpmedende yapamaz Gülümsüyorum

Abi,bırak artık şu boğazımı yada öldür sende kurtul bende Gülümsüyorum

zevkmotor-SGOR

Adak için toplanan paralar,

asosman'da elinde baklavasıyla sonunda teşrif etti Gülümsüyorum

SGOR-zxrosman

Ustaya hediye ettiğim şeyler ilk önce zxrhalit'in kafasında sonrada benim belimde bitti

Paparazzi gibiyim,Ne ayak zxrhalit Gülümsüyorum

Zoomlamıyıda Öğrendim Gülümsüyorum

Şimdi Gelsin Tatlılar asosman kesene bereket Osman abi Gülümsüyorum

Toplantımıza ilk defa gelen Hasan abimiz,en sağdakide Oğlu ama adını sorma fırsatı bulamadım Üzgünüm

Ustama bak,nesini dinlerse Halit'in.Elinide koymuş çenesine.Bence dinliyor gibi yapıyor ama dinlemiyor Gülümsüyorum

Cengiz'in filmi kopardığı an Gülümsüyorum

Bozkurt'lar Gülümsüyorum

Volkan abi yapmasana,Şükrü abiyi titreteceksin Gülümsüyorum

Ali abi,bu masajı sana boşuna yapmıyorum,benim kamyona bir ayar geçeceksin değil mi Üzgünüm

Bu kezde ben filmi kopardım Gülümsüyorum

Gidelim Artık Saat 1 Oldu

Ne Unuttun Zx12aLi Gülümsüyorum

Hayırdır şükrü abi,Allah bereket versin mi diyosun Gülümsüyorum

Maskesiz Çıkmaz Abi Gülümsüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi akşamdı.bu organizasyonu düzenleyen ve özellikle bize (motosikleti olmayan MD cilere) önem veren şükrü abiye motosikleti olmayan sessiz çoğunluğun sesi olarak teşekkür ederim.Biricik Artçın Musti...

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit daim yine iş başında Çok gülüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ReDBuSa
Üye
Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi emegi geçen herkese teşekkür ederim..biz motosikleti olmayan mdciler olarak...inaşşalah bundan sonra bütün organizasyonlarinizda yer almak isterim..şükrü abiyle ilk kez tanişmamiza rağmen gösterdigi samimiyete değinmeden edemeyecem..sağolun...
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evett arkadaşlar bu bizim organizasyomuzdu bence harika geçen bi geceydi herşey çok güzeldi yedik içtik eğlendik ben ve katılan bütün arkadaşlar yeni mekanımızı begendik burada devam etmeye karar verdik
aramıza yeni katılan arkadaşlar vardı onlara ve katılan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim beni dahada mutlu eden geçtigimiz günlerde kaza yapan asosman ve ali_42 arkadaşlarımızın aramızda bulunmaları idi onları sağlıklı görmek çok hoştu yeni mekanımızın sahiplerine çalışanlarınada çok teşekkür ederim bizlen yakından ilgilendikleri için hep birlikte dahada iyi günler bizi bekliyoo ALLAHın izniyle hayytt bee kim tutar bizi yolun açık Konya MD Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bozkurt abilerim toplanmış yine Çok gülüyorum Ortam harika görünüyo Allah neşenizi arttırsın Bravo

Halit abi ne demeli sana bilmem o ne hal? Sen onca sene o karizmayı besle, büyüt, yaşat sonra tek pozla yılların emeği heba olsun İstemiyorum O çanta ne oluyo ayıptır sorması Dil çıkarıyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
ŞaFaK çifte düştü Çok gülüyorum
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrmusti, ReDBuSa, abim ne zaman motorsuz kaldınız siz.. Sinirlendim

ReDBuSa, Kamil,Zx12'ye ilk binen artçılardan olduğunu ne çabuk unuttun sen,hele Mustafa sana ne demeli,duygu sömürüsünü bırakın artık Sinirlendim

Gece çok güzel di ama tatilleri dolayısıyla aramıza katılamayan arkadaşlarımızda çoğunluktaydı

Biz bu gece 4 kardeş fire verdik... Üzgünüm

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir geceydi yine Delirdim öykü cafeyi çok beğendik bundan sonraki toplantılar orada olacağa benziyor Delirdim Delirdim adak kesiliyor artık şart olmuştu konya mdnin kan akıtması lazımdı Bravo üst üste kazalar atlattık allahtan büyük kazalar değildi Gülümsüyorum SİZLERİ SEVİYORUM KONYA MD Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrmusti, ReDBuSa, Teşekkür ederim kardeşlerim her zaman beklerim size ve sizin gibi arkadaşlara Konya MD nin kapısı her zaman açık Bravo
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.08.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, HaYaBuSa, öncelikle sizlere bu candan samimiyetinize ve alakanıza çok teşekkür ederim çalışmalarınızda kolaylıklar temenni ederim çok güzel bir akşamdı benim için kazadan sonra ilk defa evden dışarı çıktım ve bu bana çok iyi geldi sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır oradaki aramızda olan ve yeni aramıza katılan arkadaşlarlada tanışmış olduk bu vesileyle bu arada aramızda olmayan md üyesi olan ve kaza haberlerini toplantıda almış olduğumuz recep ve muammer arkadaşlarımıza da büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum şükürkü kendilerinde birşey yokmuş bu bizleri sevindirdi kurban şart oldu üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor kem gözler var arkadaşlar aman dikkat edelim herkese mutlu kazasız belasız günler iyiki varsınız Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muammer007 Arkadaşımız alanyada arabayla kaza yapmış biraz önce kendisiyle telefondada görüştüm çok şükürki kendilerinde bişey yok gelen mala gelsin önemli olan can buaradanda diyeyim geçmiş olsun sevgili kardeşim muammer ALLAH ım beterinde korusun

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

ali_42, Ben teşekkür ederim evet kazadan sonra evden yeni çıkmıştın iyi gelmesine sevindim birimiz hepimiz hepimiz birimiziz bundan hiç kimsenin şüpesi olmasın burada olmamızın sebebi zaten birlik ve beraberlik bunuda hep birlikte yapıyor ve yapmayada devam edecegiz inş
Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Ellerine sağlık abim güzel kareler yakalamışsınız..
Güzel geçmişe benziyor..Mutluluğunuz daim olsun..
Konya MD Alkışlıyorum
capodelcapo, Son anda bi kaza haberi daha verdin ya tam fotolara bakarken eğlenmiş derken olmadı abi Üzgünüm çok büyük geçmiş olsun umarım kötü bişeyleri yoktur..
Bence biran önce şu kan akıtma işini yapın artık..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2007 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, teşekkür ederim..

Antalya'da MUAMMER007 abimizin arabayla yaptığı ufak bir kaza,gelen mala gelsin,Muammer abide Allah'a şükür hiç bişe yok Bravo

Başa dön
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 04:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki yanınızda degildim ama gönlüm sizinleydi.Eglencemiz daim olsun,yüzümüz hep gülsün Çoook seviyorum Bravo
Muammer ve Recep kardeslerimin kaza yaptıklarınıda sabahı bulmak üzre olan 05:20 de duyuyorum topicten,geçmis olsun canlar.İyi olmanıza sevindim.Allahım beterinden saklasın. Çoook seviyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
se091tr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, mekan güzel ortam güzel insanlar güzel eee daha ne olsun tüm güzellikler sizin olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ali_42, sana büyük geçmiş olsun aramıza dönmem güzel allah kaza bela vermesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa,senide tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Kony@ md te@m
Başa dön
se091tr Çevrimdışı se091tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal