Tarih: 04.08.2007 - 13:49 Mesaj konusu: İzmir MD 3 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma( Fotoğrafları II)
Bu haftaki Punta Cafe buluşmamız her zaman ki gibi muhteşem kalabalık ve o kadar da sohbet dolu ve keyifli geçti.
Ankara'dan ve İstanbul MD'den misafirlerimiz vardı.
Punta Cafe sonrası Go_kart sonrasında da İncilaltı Turkuaz'da canlı müzik keyfi yaptık
HalilRR ben ve belial'den intikam almak için nasıl kuşanmışta gelmiş
Hiç bir şey beni yıldıramaz HalilRR ben seni yine oynarken çeker burdada yayınlarım
Çığlık HalilRR'ın hain suikastı
İşte HalilRR'IN Gerçek yüzü
VEEEEEEEEEE GÜNÜN GO-KART 1.'si İbRRahim
HalilRR'ın korumaları her ne kadar fotoğraf makinama el koysalarda tüm fotoğrafçılık çabalarıma rağmen FLAŞ FLAŞ HalilRR'I oynarken görüntülemeyi başardım
Bende dedemi merak ediyordum,dedem İzmir'den çıktı
Halil abi o nasıl bir kuşanmadır öyle,arkanada 4-5 tane kılıç kalkan ekibi alsaydın tam süper olurdu,o maskeden bizdede var,herkes tanıyor öyle maskeleri,artık kimse korkmuyor,herkesin korkabileceği bi maska şekli var bende zxrhalit'in yüzünü maskeye bastıracam onu taktığın zaman kopan çığlıkları sadece dinle
Yine harika bir gece olmuş,yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler... _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
resiler cook güzeeell...cok güzel kareler yakalamışsın nur ellerine saglık... _________________ "......Take the chance to fall-but hope for the chance to Fly......."
Wayy way way wayyy izmirliler bu ne hız böylee süppersiniz yaaa ben bu takımı alkışlarım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
kaRRdelen, Yine süper kareler yakalamışsın eline sağlık ablacım..
Eğlenceniz daim olsun..
İzmir MD _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
MALUM FOTOGRAFLARDAN BİR HAYLİ EGLENDİĞİNİZ BELLİ, KISKANDIM SİZİ YAKIN BİR ZAMANDA GELİYORUZ!! _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
kaRRdelen, nurcum ellerine sağlık fotolar her zamanki gibi harika ama sen her zamankinden harikaydın dün anladın sen onu,tekrar teşekkür ederim..
bu muhteşem gecede emeği olan tüm dostlarıma ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
ilk defa toplantıya katılmama rağmen gerçekten herkes çok sıcak kanlıydı benimle ilgilenen tüm arkadaşlara ayrı bi teşekkürü borç bilirim _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız