Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çaylak Motorcunun Kısa Bir Yol Hikayesi:İzmir-Assos-İstanbul

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çaylak Motorcunun Kısa Bir Yol Hikayesi:İzmir-Assos-İstanbul

Çaylak Motorcunun Kısa Bir Yol Hikayesi:İzmir-Assos-İstanbul
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Çaylak Motorcunun Kısa Bir Yol Hikayesi:İzmir-Assos-İstanbul Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllık izin geldi, sabit durmak zor, hele bir de motorunuz varsa. Çok uzun zamandır motorumla küçük çapta bir gezi yapmak istiyordum. Her ne kadar rotamın önce Olimpos olmasını düşünürken yolun uzaklığı ve tek motor oluşum bunu biraz daha deneyimli olduğum zamana erteleyip bildiğim ve sevdiğim bir yol olan İzmir -Çanakkale yoluyla her yıl en azından bir kez gittiğim Assos'a gitmeye karar vermeme sebep oldu, gayet de iyi oldu Gülümsüyorum. Gün doğarken yola çıkmayı planlarken hazırlıkları yetiştiremediğim için öğle sıcağında yola çıkabildim...kimin umurunda Gülümsüyorum Km yi sıfırladım ve verdim gazı Dil çıkarıyorum Ben acemi, motor acemi Assos'a ancak 5 saatte gidebildim. Orada 3 gün kalıp İstanbul'dan gelen arkadaşların ve Helicopterman Onur'un ısrarına dayanamayıp İstanbul'a geçmeye karar verdim. Yolda çok fazla durup fotoğraf çekemedim, bazı yerlerde ise yol şartlarından dolayı (yokuş,viraj,arnavut kaldırımı ve yolun darlığı hepsi bir aradaydı çoğu zaman Gülümsüyorum -bir taraf uçurum, bir taraf dağ diye ekliyeyim-) bazı muhteşem görüntüleri ancak beynime kaydedebildim. Toplam 900km lik 5 günlük yolculuğumda 3300km yi geçen motor ve tecrübemle hem zevk hem deneyimi yaşadım. Şimdi bana daha fazla sözü uzatmayıp fotoğraflara söz vermek düşer....

Aliağa

Altınoluk - herkes sıcaktan bunalmış, yol kenarına çekip atmış denize kendini haliyle yol kenarı boydan boya arabaydı, bir de şu yol çalışmalarını bitirebilseler Beğenmedim

Altınoluk- Küçükkuyu'dan sonra Assos yoluna saparak gayet virajlı ve manzaralı muhteşem bir yolu takip ederek köye ulaştım.

Sevgili Hıdır'ım bana mısın demedi yol boyunca Çoook seviyorum

Ve işte Assos fotoğrafları Çoook seviyorum

Evin üstündeki arabaya dikkat Gülümsüyorum

Kaldığım kampingden birkaç görüntü:

Sevgili dostum Osman Apu ve Uzun Ev'i

Assos'a gidip de köyü ve tapınağı gezmemek ve orada güne vedayı kaçırmak olmaz...

14. yy dan kalma ilk olarak kilise olarak inşaa edilmiş Hüdavendigar Camii

Biraz tapınak hakkında bilgi vereyim;
Assos'un en yüksek yeri olan akropoldeki Athena Tapınağı M.Ö. 6 yy. a aittir. İ.Ö. 540-525 yılları arasında inşa edilmiştir. Tapınak tek odadır ve zamanında içeri birtek tapınak görevlileri girebilirmiş. İçeride tanrıçanın heykeli ve ona sunulan hediyeler bulunurmuş. Onun için yapılan törenler ise açık havada yapılırmış. Tören alanı olarak tapınakların giriş kapısının bulunduğu doğu yönü seçilmekteymiş. Burada yer alan bir sunak üzerinde yanan ateş içine, tanrıçaya getirilen her türlü yiyecek kapları ile birlikte atılmaktaymış. Katillerin, sarhoşların ve doğuştan kusurlu olanların ise tapınak alanına girmeleri yasakmış.

Böyle bir manzarada mutlu ve huzurlu hissetmemek imkansız Çoook seviyorum

Assos'un eşsiz güzelliğini bırakıp tekrar yollara düştük...Ayvacık-Biga-Çan yolunu takip ederek Bandırma feribotuyla yolumuz İstanbul'a uzuyor...
Not: Aslında yol üzerinde çekilmiş birkaç güzel fotoğraf var ancak şu an bilgisayarımda değiller onları ayrıca ekleyeceğim.

Ve feribottayız...Dinlenmek için güzel bir fırsat Gülümsüyorum

Nihayet İstanbul'a ulaştım, sevgili dostum Onur karşıladı beni Gülümsüyorum

Akşam trafiğinin güzelliği de bir başka canım, orada kullandıysam artık her yerde motorumu kullanabilirim Dil çıkarıyorum
Yorgunluk atmak için önce Fenerbahçe'ye yat limanında güzel bir yere gittik...Ayrıca Taksim'e gidip burnumda tüten ıslak hamburgerleri de mideye indirdim, heyecandan fotoğraf çekmeyi unutmuşum Delirdim

Ertesi gün başlıyoruz gezmeye, ilk durak Memduh Usta'nın yeri, kendisi daha çok custom işi ile ilgileniyor, özellikle Harleylerde. Krom sevenler için de birkaç fotoğraf ekleyelim Gülümsüyorum Bilen bilir oğlu Şakir enduro ve motocross şampiyonu...Çok tatlı ve misafirperver insanlar. Bizleri akşam yemeğine davet ettiler, ağırladılar sağolsunlar. bu arada da Memduh abiden oldukça şey öğrendim, hikayelerini dinlemek ise ayrı bir güzeldi.

Ve en çok ilgimi çeken de ilk defa gördüğüm 56 yada 57 model olması lazım Harley'in SX 125 modeliydi

Canım Arzum gevezem hanımım'a ayrıca teşekkür ediyorum, o da beni yalnız bırakmayıp evinde ağırladı Çoook seviyorum

Akşam yemeğinden önce tabiiki İstanbul'u biraz gezme fırsatım oldu, yolları çok bilmediğim için rehberlik görevi Onur'a düştü Gülümsüyorum Önce Maslak, arkasından Bebek ve sonra da Hisar'a gittik. Birçok güzel boğaz manzarası çektim her ne kadar Vuyu,Gökçe kardeşim benden nefret edecek olsa da sonraki bölümde boğaz ve dönüş görüntülerini ekleyeceğim...şimdilik zamanımız doldu arkadaşlar, sonraki bölüm için bekleyiniz anacağıııımmm

Ama en azından bir boğaz fotosu ekleyip öyle ara vereyim Çok gülüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alpertoktas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok güzel bir gezi olmuş,paylasım icin teşekkürler
Başa dön
alpertoktas Çevrimdışı alpertoktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FZS06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cesaretiner hayran kalmamak elde değil Bravo Seni tebrik ederim Alkışlıyorum
Başa dön
FZS06 Çevrimdışı FZS06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezmissin kız başına helal olsun.. Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imrendiriyorsunuz
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten fotolar süper.hatta harika .bende buraları görmek istiyorum yafffff..

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail tebrik ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.08.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecesi bi ayrı gündüzü bi ayrı güzel. Dört bir yanı cennet ülkem benim.
badcocktail, Seni bir erkek olarak ayakta alkışlıyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ben motorla şahsen o kadar yolu yapmam. Helal olsun Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cesaret ve destek verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar Gülümsüyorum
Motorumu almadan önce de söylüyordum "Ben uzun yol sürücüsü olacağım" diye. İnanan da vardı inanmayan da. Ama bir motor sahibi olup yollara düşmedikten sonra şehir içinde yapılan kilometrelerin motoru ve sahibini doyuracağına inanmıyorum.

Birazdan kalan fotoğrafları da ekleyeceğim Göz kırpıyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dağları deldim tek başıma ,
Çölleri aştım,
Birtek ben ,
Erleri yendim kız başıma
Sende yıkılmam
Delirdim
badcocktail, çaylak motorcum,delikızım sen neymişsin be Nilüfer'im.Büyük cesaret tek başına uzun yol yapmak.Şimdi uzun yolun keyfini aldın ya seni İzmir'de tutana aşk olsun artık..Gez annem gez kim tutar seni bee .. Delirdim
Sayende Assosu'da görmüş ve gezmiş oldum ayrıca Çok gülüyorum
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eveeet geldik ikinci kısıma...Şimdi sıra geldi İstanbul ve İzmir'e dönüş fotoğraflarına...gerçi hala arkadaşımın makinasında olan birkaç fotoğraf eksik ama onları da sonra eklerim. Başlıyoruz Gülümsüyorum
Öncelikle köprü fotoğraflarından başlayalım...Gökçe, sen gözlerini kapa gülüm Dil çıkarıyorum

Fotoğrafa dikkatli bakın Gülümsüyorum

Daha dikkatli bakın Gülümsüyorum

Köprü evin (şato mu desem acaba) içinden geçiyor Delirdim Dil çıkarıyorum

Artık dönüş zamanı Ağlıyorum En azından Onur yine delilik yapıp - hımm aslında beni yalnız yola göndermeye içi elvermemiş de olabilir - benimle İzmir'e gelmeye karar verdi ve bütün yol boyunca Harley'ine 90km/h hızla işkence çektirerek ve kol yanıklarıyla dişini sıkarak bana yol boyunca yoldaşlık yaptı Alkışlıyorum Yahu aslında yolda bakına bakına gitmesi için şans tanıdım işte daha ne istiyor Dil çıkarıyorum Hem Hıdır'ım yüzümü kızartmayıp 120 km/h hıza kadar yükseldi Delirdim

Feribotta karşılaşıp yolda yine denk geldiğimiz bir arkadaş bize katılarak İzmir'e kadar motoruna işkence çektirmeye - pardon- eğlenmeye karar verdi Gülümsüyorum

İşte yolların kara şövalyeleri Gülümsüyorum

Ve İzmir kordonunda alınan yorgun ama soğuk bir nefes Gülümsüyorum

MUTLU SON - THE END - ENDE - FIN - DESEM DE İNANMAYIN ARKASI YİNE GELECEK ELBET Bravo

Not: Arzum annem bir tanem valla şarkı benim için yazılmış ne diyeyim şimdi Gülümsüyorum Ama sana şöyle ifade edeyim kendi dilimde;
"Enginlere sığmam taşarım!" Gülümsüyorum
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal kız sana, harbiden helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İşte motorculuk budur, ne gaz sıkmayla, ne viraja yatmayla olur, motorculuk motorla gezmekle olur, sen gerçek motorcusun bana göre.

İnan üzüldüm böyle bir geziyi kaçırdığıma, iş durumu malum, günlerce bırakamam ki Üzgünüm

Hıdır abimiz de seni hiç üzmemiş, daha nice gezilere inşallah, umarım kalabalık bir arkadaş grubu ile de gezeriz böyle
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Women rider diye işte buna derim ben. Hem deli, hem dolu, hem de uzun yol sürücüsü. Tek kelime: BRAVO Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum . Yol çekti canım şimdi bak, yıllık izin geliyoooorr, geri sayıma bir haftaaa Delirdim

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 04.08.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hıdırını yesinler senin.Bir nazar boncuğunu haketmiş Hıdırın ..Alsın ozaman davşi Dil çıkarıyorum

Taşınız efendim taşınız.Sığma zaten ,gez annem geeeeeez Delirdim Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal