az önce sabah haberlerinde izledim izmir çeşmede bir araçla bir motorsiklet kaza yapmış , üniversite talebesi motor sürücüsü ve artçısı maalesef rahmetli olmuş Allah rahmet eylesin ,ailelerine sabır versin , araç sürücüsü de ölmüş ve araç sürücünde 220 promil alkol varmış, bu konuda izmirdeki arkadaşların haberleri varmı ..
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin hafta başı kaza haberi ile başladık allah sonumuzu hayır etsin _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Tarih: 06.08.2007 - 08:30 Mesaj konusu:
haberi okudum şimdi.. çok yazık ya.. birisi 20 yaşında birisi 26 yaşında ve arkadan çarpan bi otomobil yüzünden yaşamlarını yitiriyolar.. bu gerçekten adalet değil.. daha kaç tanesi yazılacak buralara bilemiyorum ama bişeyler yapmak lazım... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.08.2007 - 09:03 Mesaj konusu:
Kaza İzmir de gerçekleşmiş. Otobanın devamı Çeşmeye gittiği için çeşme otobanı diye geçiyor haberde.
Arkadan vurmuş otomobil.Adam almış alkolu ve 2 si motordan toplamda 3 kişiyi öldürmüş. Ve biz burada sadece Allah rahmet eylesin diyebiliyoruz.
Umarım bunun cezasını en ağır şekilde öder
Vefat eden gencecik arkadaşlarımız içinde ALLAH RAHMET EYLESİN _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız