ÇorluTeam Kenan'ın Şampiyonluğunu Kutlamasının ardından bugün Kenan'ı Karşılamaya gidiyoruz.
Saat 17:00 de ülkemize gelecek olan gururumuzu Çorluda Kalabalık bir heyet ile Hava alanında karşılamaya gidiyoruz
Saat 15:00'da toplanacak olan gurubumuz 16:30'da Atatürk Havalimanın'da olucaz.
Özellikle İstanbul M.D. deki arkadaşları bekliyorum. Milli Gururumuzu yanlız bırakmayalım.
_________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Tarih: 06.08.2007 - 08:47 Mesaj konusu:
hondagokhan, yolunuz açık olsun.. keşke fırsatım oolsada bende gelsem.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
İSTANBUL VEYA YAKINLARINDA OLSAM MUTLAKA GELİRİM AMA İZMİRDEN İSTANBULA MOTORLA GÜNÜBİRLİK GİDİP GELMEK ÖLÜM!!!!
KENAN HAYAT TARZIMIZ OLAN MOTORSİKLETTE DÜNYA ÇAPINDA BİR BAŞARI YAKALADI AMA BUNUN MEDYADA FAZLA YER ALMAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ.
FUTBOLDA EN UFAK BİR BAŞARININ BİLE GÜNLERCE ABARTILDIĞI ÜLKEMDE DÜNTA ŞAMPİYONUNA GÖSTERİLEN BU
İLGİSİZLİK BENİ ÜZÜYOR ÇOK YAZIK
UMARIM KENAN BAŞARILARIN DAİM OLUR VE HAKETTİĞİN YERE GELİRSİN _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Tarih: 06.08.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
polatF4, havaalanından havaalanına transfer olacaksın en fazla.. motorla gitmene gerek yok bence fırsatın varsa kesinlikle orda olman gerekir.. malesef ki ülkemizde futbol ve biraz basketbol hariç hiç bi spor dalınna ilgi duyulmaz.. geçen sene kapı komşum serbest dalışta dünya rekoru kırdı ama kimsenin bundan haberi olmadı.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Arkadaşlar Kimse bu sitede motora spora sporcuya ilgi duyuyorum destekliyorum demesin. Aynı bakın Aynı saatlerde Fenerbahçe ile Beşiktaş kafileside gelecekmiş haberiniz olsun Mana ile KENAN'I da görürsünüz.
Bir aksilik olamssa KENAN SOFUOĞLU'NUN UÇAĞI SAAT 17:00 DA GELMİŞ OLCAK
_________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 06.08.2007 - 12:21 Mesaj konusu:
hondagokhan, Haklısın öyle destekliyorum demekle lafla olmaz icraat lazım ben büyük bir aksilik çıkmazsa orda olucam diğer arkadaşlarda ilgi gösterir umarım.... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız