Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz

Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 06.08.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Kenan Sofuoğlu'nu Karşılamaya Gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çorlu Team Kenan'ın Şampiyonluğunu Kutlamasının ardından bugün Kenan'ı Karşılamaya gidiyoruz.
Saat 17:00 de ülkemize gelecek olan gururumuzu Çorluda Kalabalık bir heyet ile Hava alanında karşılamaya gidiyoruz
Saat 15:00'da toplanacak olan gurubumuz 16:30'da Atatürk Havalimanın'da olucaz.
Özellikle İstanbul M.D. deki arkadaşları bekliyorum. Milli Gururumuzu yanlız bırakmayalım.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
exap
Üye
Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam hondagokhan ben silivride katılacam TEM'den mi gidicez ...
Başa dön
exap Çevrimdışı exap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 06.08.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenanı bütün kalbimle kutluyor başarılarının devamını diliyorum(var ol kenan)!!! Alkışlıyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.08.2007 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, yolunuz açık olsun.. keşke fırsatım oolsada bende gelsem..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suat10r
Üye
Üye

Nereden: Dünya

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Kenan için çok iyi bir jest olur. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
suat10r Çevrimdışı suat10r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul md den hava alanına giden yok mu millet ?

saygılar
erdinç
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi neden ilgisiz millet hadi biz uzağız ayarlayın organizasyonu gidin karşılayın ya ilk türk şampiyona yakışır bi karşılama olsun.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,

geliş saati kesin olarak 16:30 mu ?

ben gidiyorum alışlamak için kendisini...
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hdeniz
Üye
Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret!kimse gitmeyecek mi?
Başa dön
hdeniz Çevrimdışı hdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
babyboy
Üye
Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canlandırayım şu topiği... Gülümsüyorum
P.tesi ya ondan kimse gelmiyor olabilir
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.08.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İSTANBUL VEYA YAKINLARINDA OLSAM MUTLAKA GELİRİM AMA İZMİRDEN İSTANBULA MOTORLA GÜNÜBİRLİK GİDİP GELMEK ÖLÜM!!!!
KENAN HAYAT TARZIMIZ OLAN MOTORSİKLETTE DÜNYA ÇAPINDA BİR BAŞARI YAKALADI AMA BUNUN MEDYADA FAZLA YER ALMAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ.
FUTBOLDA EN UFAK BİR BAŞARININ BİLE GÜNLERCE ABARTILDIĞI ÜLKEMDE DÜNTA ŞAMPİYONUNA GÖSTERİLEN BU
İLGİSİZLİK BENİ ÜZÜYOR Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim ÇOK YAZIK Öfkeliyim Öfkeliyim
UMARIM KENAN BAŞARILARIN DAİM OLUR VE HAKETTİĞİN YERE GELİRSİN
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.08.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polatF4, havaalanından havaalanına transfer olacaksın en fazla.. motorla gitmene gerek yok bence fırsatın varsa kesinlikle orda olman gerekir.. malesef ki ülkemizde futbol ve biraz basketbol hariç hiç bi spor dalınna ilgi duyulmaz.. geçen sene kapı komşum serbest dalışta dünya rekoru kırdı ama kimsenin bundan haberi olmadı.. Üzgünüm
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 06.08.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Kimse bu sitede motora spora sporcuya ilgi duyuyorum destekliyorum demesin. Öfkeliyim Öfkeliyim OK Aynı bakın Aynı saatlerde Fenerbahçe ile Beşiktaş kafileside gelecekmiş haberiniz olsun Mana ile KENAN'I da görürsünüz. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim İstemiyorum İstemiyorum
Bir aksilik olamssa KENAN SOFUOĞLU'NUN UÇAĞI SAAT 17:00 DA GELMİŞ OLCAK

themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 06.08.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Haklısın öyle destekliyorum demekle lafla olmaz icraat lazım ben büyük bir aksilik çıkmazsa orda olucam diğer arkadaşlarda ilgi gösterir umarım....

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki hangi gün gideceğiz türkiyenin gururunu karşılamaya Bravo
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal