Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TUNING ramzey race TUNING :D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TUNING ramzey race TUNING :D

TUNING ramzey race TUNING :D
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.08.2007 - 10:43    Mesaj konusu: TUNING ramzey race TUNING :D Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[/img]

çok ugraştık ama bişeye benzettik arka teker büyütüldü buarada..motoriçi yapcak bişi bulamadım warsa yapan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Başa dön
akkaya105 Çevrimdışı akkaya105 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin güzel olmuş Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 06.08.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok süper olmuş

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akkaya105 güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 06.08.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw kardeş castrol stickırı çok manyak duruyorgüzel bi çalışma Bravo Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel durmuş sticker Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş cidden eline sağlık.. Bravo
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş allah kaza bela vermesin
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 06.08.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kaza bela vermesin.. emeğe saygı..
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 06.08.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem Castrol, hem Repsol sponsorluk stickerları aynı motorda!

Nasıl oluyor bu? Rakip şirketler aynı motora sponsor olmaz kiiii?
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Plaka öyle dik güzel olmamış, normal hali iyidir.

Hayırlı olsun. Bravo
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel yapışmış castrol yazısı fabrika çıkış orjinal gibi durmuş bravo bide bi şey sormak istiyorum ön amortisörlerin gidondaki somunlarını gevşetip kafayı yere mi indirdiniz acaba.....
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmus güzel Alkışlıyorum
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne güzel olmuş elinize sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.08.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun süper olmuş
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.08.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok saolun herkesın beyendigine sewindim Delirdim Delirdim .. ewet ön amörtisörü tutan vıdaları gevşetip aşagı indirdim ön inince arka azda olsa kalkıyor Bravo
Başa dön
akkaya105 Çevrimdışı akkaya105 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal