Tarih: 06.08.2007 - 16:38 Mesaj konusu: bi hafta dayanabildi...
dudullu des sanayi sitesinde cbr 125 ile kaza yapan 2 kişiden biri benim cocukluk arkadasımdı ve motoru o kullanıyordu...
arkasındaki arkadas olay yerinde can verirken o ise bi hafta yogun bakımda hayat savası verdi...
fakat oda bu savasta yenik dustu ve cuma gunu hayata gozlerini yumdu...
acımız buyuk...
tum motor kullanan arkadaslar lutfen biraz daha dikkat edelim ve bu olaylar yasanmasın...
hiç bir aile evlat acısı yasamasın...
inanın cok zor...
koca bir evin tek dayanagı,ailesinin her seyi olan kardesim gitti ve bunu yasamayan bilemez...
Başın saolsun ibo_gs_88, . ınsanın sevdiği ınsaları kaybetmesi kadar kötü bişi olamaz _________________ RR ym RR ym RR ym Seni Herhalde Sorarym Gündüz Gecelerde Sewgilim Nerde
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 06.08.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
tum motor kullanan arkadaslar lutfen biraz daha dikkat edelim ve bu olaylar yasanmasın...
Hep derim ßunu.
Evin tek dayanagiydi demissin tahmin edeßiLiyorum ne kadar zor ve kotu oLaßiLecegini. ßasiniz sagoLsun arkadasim. AiLesine saßir diLiyorum. _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
allah herkezden razı olsun ama lutfen dikkat edelim ve bunları yasatmayalım kimseye...
18 yasında 2 gencin hayatı boyle acı bi şekilde sona ersin istemezdi kimse...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız