Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...

Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar bu haftada geçen hafta olduğu gibi toplantımızı açık havada yapıyoruz.
Ahlatlıbel Spor Tesislerinde buluşuyoruz.
Biz akşam saat 19:30 dan sonra ordayız. Gelecek arkadaşlar direk oraya gelebilirler.

Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.

Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: Ahlatlıbel Spor Tesisleri
NOT: Motosikletlerden park ücreti alınmamaktadır. Nizamiyeden içeri girin sağ tarafa doğru ilerleyin en sondaki otoparka çekin.

Çankayadan gelecekler direk turan güneş bulvarından hiç konya yoluna inmeden devam edip Ahlatlıbele ulaşabilirler.
Konya yolundan gelecekler ise tam tepeye yaklaşınca sağa yanaşsınlar ki incek ayrımı için cepe girebilesiniz.
İncek veya Ümitköy tarafından gelecekler ise ters istikametten mekana ulaşabilirler.

En son TayDen tarafından 08.08.2007 - 22:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat 18 den sonra erken gelenler toplanmaya başlayacaktır kanımca,
zira ben işten sonra direk oraya geçeceğim Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne işimiz var orada,daha geçen gün gitti oraya,
Ben Elpaso'ya gidelim derim,içelim açılalım kurtlarımızı dökelim göbek atalım dans oynayalım Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende gelmek ıstıyorum ama su an motorum yok bıde kımseyı tanımıyorum gecen hafta ahlatlıbele gelecekdım kımseyı tanımadım ıcın gelemedım

arabayla gelsem nası olur

bende cartıng yapmak ıstıyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackbery, geçen hafta gelmedin, inan bekledik seni hatta hakkında konuştuk bile.
kulakların çınlamıştır belki. bu hafta kesinlikle bekliyoruz. arabayla gelmen çok iyi olur.
kaskları falan koyuyoruz arabaya çok iyi oluyor Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Şimdiden iyi saohbetler muhabbettiniz güzel olsun bol bol resim bekliyoruz saygılar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, orası dahah iyi inan bana. hem serin oluyo hemde herşey var.
hesaptada karışıklık olmuyo, çayır çimene yayılıp statik elektriğimizi toprağa veriyoruz Çok gülüyorum

En son canerdemir79 tarafından 07.08.2007 - 09:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bıktım abi çayır çimenden Beğenmedim Her hafta aynısını yapıyoz,Ne zamandır Elpaso'ya gitmiyoruz,hesaplarda bi sorun çıkmaz herkes içtiğini ödesin,benim hesabıda sen ödersin ortada sorun felan kalmaz,çayır çimene gidiyozda ne oluyor sanki Taylan abi açık havadır bişe olmaz diye yellenip duruyor Sinirlendim Beğenmedim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam abı kesın gelıyorum o zaman benım araba kırmızı pejo 307
abı benı gorunce bı el sallarsın artık
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa demiş ki:
çayır çimene gidiyozda ne oluyor sanki Taylan abi açık havadır bişe olmaz diye yellenip duruyor Sinirlendim Beğenmedim

Ulen beni kendinlemi karıştırdın bi Konyaya geldik bizi uğurlarken bile yellendin, üstümüze sinmiş valla elbiseleri kuru temizlemeye verdim hala çıkmadı.
Kokunu Anklaraya kadar taşıdık üstümüzde. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 40 saniye:

blackbery, Yakamızada kırmızı gül takarız tanıman kolay olur. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackbery, bi grup motorcunun kalabalık bi otoparkta kırmızı bi pejoyu farketmesi biraz zor sen arabanı parket otoparkta girişinden sağ tarafa doru gel motorları görünce turuncu cbr 600 rr ın başına gel orasını burasını kurcala . seni farkedip gelen kişiye abi bu race mi kaç basıyo de çoşkuya katıl
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hemende hazırsınız giydirmeye
ben bıraz once korna calırım datdat dıye yazmıyı unutmusun

baboli kırmızı gül takma güle alerjım var papatya tak olurmu
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

turuncu cbr 600 rr ın başına gel orasını burasını kurcala . seni farkedip gelen kişiye abi bu race mi kaç basıyo de çoşkuya katıl

hay Allah iyiliğni versin Erhan Çok gülüyorum İnşallah bende aranızda olucam, sizlerle tanışacağım için çok heyecanlıyım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuncerhan demiş ki:
blackbery, bi grup motorcunun kalabalık bi otoparkta kırmızı bi pejoyu farketmesi biraz zor sen arabanı parket otoparkta girişinden sağ tarafa doru gel motorları görünce turuncu cbr 600 rr ın başına gel orasını burasını kurcala . seni farkedip gelen kişiye abi bu race mi kaç basıyo de çoşkuya katıl

uzerine bi de "neden bu kadar kucuk dayimin kizinda ducatiğ 1098 s vardi daha iriydi" de Çok gülüyorum
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.08.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rayjay, ciiddi diyorum üstüme yapıştı, benzincilerde aynısını diyor, " Abi neden bu kadar ufak" "Ufacık şeye bu kadar para verilirmi" vb diyologlarla karşı karşıya kalıyorum. En büyük korkum biri bigün çıkacak "Akülümü abi bu diyecek" Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal