Tarih: 07.08.2007 - 08:44 Mesaj konusu: Ankara MD / 08.08.2007 / Ahlatlıbel Spor Tesislerindeyiz...
Evet Arkadaşlar bu haftada geçen hafta olduğu gibi toplantımızı açık havada yapıyoruz.
Ahlatlıbel Spor Tesislerinde buluşuyoruz.
Biz akşam saat 19:30 dan sonra ordayız. Gelecek arkadaşlar direk oraya gelebilirler.
Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.
Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: Ahlatlıbel Spor Tesisleri
NOT: Motosikletlerden park ücreti alınmamaktadır. Nizamiyeden içeri girin sağ tarafa doğru ilerleyin en sondaki otoparka çekin.
Çankayadan gelecekler direk turan güneş bulvarından hiç konya yoluna inmeden devam edip Ahlatlıbele ulaşabilirler.
Konya yolundan gelecekler ise tam tepeye yaklaşınca sağa yanaşsınlar ki incek ayrımı için cepe girebilesiniz.
İncek veya Ümitköy tarafından gelecekler ise ters istikametten mekana ulaşabilirler.
En son TayDen tarafından 08.08.2007 - 22:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ne işimiz var orada,daha geçen gün gitti oraya,
Ben Elpaso'ya gidelim derim,içelim açılalım kurtlarımızı dökelim göbek atalım dans oynayalım _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 07.08.2007 - 09:01 Mesaj konusu:
blackbery, geçen hafta gelmedin, inan bekledik seni hatta hakkında konuştuk bile.
kulakların çınlamıştır belki. bu hafta kesinlikle bekliyoruz. arabayla gelmen çok iyi olur.
kaskları falan koyuyoruz arabaya çok iyi oluyor
Ben bıktım abi çayır çimenden Her hafta aynısını yapıyoz,Ne zamandır Elpaso'ya gitmiyoruz,hesaplarda bi sorun çıkmaz herkes içtiğini ödesin,benim hesabıda sen ödersin ortada sorun felan kalmaz,çayır çimene gidiyozda ne oluyor sanki Taylan abi açık havadır bişe olmaz diye yellenip duruyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 07.08.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
HaYaBuSa demiş ki:
çayır çimene gidiyozda ne oluyor sanki Taylan abi açık havadır bişe olmaz diye yellenip duruyor
Ulen beni kendinlemi karıştırdın bi Konyaya geldik bizi uğurlarken bile yellendin, üstümüze sinmiş valla elbiseleri kuru temizlemeye verdim hala çıkmadı.
Kokunu Anklaraya kadar taşıdık üstümüzde.
Son Mesajdan 40 saniye:
blackbery, Yakamızada kırmızı gül takarız tanıman kolay olur.
Tarih: 07.08.2007 - 09:21 Mesaj konusu:
blackbery, bi grup motorcunun kalabalık bi otoparkta kırmızı bi pejoyu farketmesi biraz zor sen arabanı parket otoparkta girişinden sağ tarafa doru gel motorları görünce turuncu cbr 600 rr ın başına gel orasını burasını kurcala . seni farkedip gelen kişiye abi bu race mi kaç basıyo de çoşkuya katıl
blackbery, bi grup motorcunun kalabalık bi otoparkta kırmızı bi pejoyu farketmesi biraz zor sen arabanı parket otoparkta girişinden sağ tarafa doru gel motorları görünce turuncu cbr 600 rr ın başına gel orasını burasını kurcala . seni farkedip gelen kişiye abi bu race mi kaç basıyo de çoşkuya katıl
uzerine bi de "neden bu kadar kucuk dayimin kizinda ducatiğ 1098 s vardi daha iriydi" de _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 07.08.2007 - 09:55 Mesaj konusu:
rayjay, ciiddi diyorum üstüme yapıştı, benzincilerde aynısını diyor, " Abi neden bu kadar ufak" "Ufacık şeye bu kadar para verilirmi" vb diyologlarla karşı karşıya kalıyorum. En büyük korkum biri bigün çıkacak "Akülümü abi bu diyecek"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız