Nacizade bir fikrim var!!!!!
Tv reklamı dedik bütçe ister dediler konvoy dedik gelen yok ee ne yapıcaz teker ölmeye devammı ( motor kazalarını %85 araclar tarafından faredilmemekten meydana geliyor mesela bir show yaparken öleni ben görmedim) elimizden hiçmi bişe gelmez bence gelir ama tabi md ailesi destek olmalı tişört organizasyonu gibi sabah 8 akşam 10 ist trafigindeyim bence motor artçi yerine falam plastik tabela gibi ne bilim işte bilgilendirici bir afiş olsun mesela üstünde bu araçta bir can taşiyor lütfen motorları farkedin gibi şimdiden hepinize teşekkürler..(umarım topık kirliligi yapmamışımdır)
EDİT:MEZAR forumlarda büyük harf kullanmak yasak o yüzden dikkat edelım bu seferlık tektek düzelttim ama bu son silecm bir daha kimin mesajı olursa... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jul 28, 2007 Mesajlar: 206 Nereden: İstanbul / Beşiktaş
Tarih: 07.08.2007 - 10:53 Mesaj konusu:
Sevgili aspuzlu,
Kesinlikle bu protestoya katılırım, TV reklamı gerçekten çok maliyetli. En son Kanal D'de reklamın saniyesi 12.000$'dı E bunun ajansı, oyuncuları ekipmanı derken 20-30 Motor parası gider. buna kimsenin gücü yetmez. Sponsor Deseniz oda çok zor.
t-Shirt hem ekonomik hemde çok görsel olur, fakat çoğu arkadaşımız Mont giydikleri için t-shirt gözükmez.
Bi ihtimal Bayrak veya Flama asabiliriz. Eğer herkes kendi bütçesine göre bir bağışta bulunursa Belli bir miktar para toparlayarak filama olayına girebiliriz. içimizde Tasarımcı arkadaş illaki vardır. o tasarımı yapar. gider matbayaa bastırırız.
Sonra herkese dağıtırız. Ama güzel bir slogan bulmak lazım.
Mesela benim aklımda her zaman kalan bir slogan var otomobiller için bu slogan ama çok akılda kalıcı ve güzel
"Gör - Görül - Hayatta KAL!" _________________ Yamaha FZ6 Fazer
M.Mete KALENDER
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 07.08.2007 - 11:06 Mesaj konusu:
ya bır organıze olup sole 50 motor bı cıksak caddelere ellerımızde pankartlarla bır eylem yapsak butun tv kanalları butun gazeteler zaten gosterecek dıye dusunuyorum..en azından ses getırır ...reklam ucretıde odememıs oluruz.. _________________
Kayıt: Aug 06, 2007 Mesajlar: 63 Nereden: bahcesehir/istanbul
Tarih: 07.08.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
T-Shirt veya Flama olayında yüksek adet ve hazır bi tasarım warsa Çok uygun fiyatlardan ben yapabilirim
Örn: 1 T-shirt = 3 YTL + Baskı maliyetine üretim yapabilirim _________________ Honda Cbf25007
Tarih: 07.08.2007 - 11:15 Mesaj konusu:
İlk önce ne yapmamız gerektiğine karar vermeliyiz. Protestomu yoksa Bayrak Filamamı ? konu dağılmadan buna karar vermeliyiz.. _________________ Yamaha FZ6 Fazer
M.Mete KALENDER
Tarih: 07.08.2007 - 11:16 Mesaj konusu:
Whitesun demiş ki:
"Gör - Görül - Hayatta KAL!"
bencede kısa öz ve anlamlı... fakat bunu trafikteki diğer insanların (bazılarına insan bile denmez ya) hemen anlayabileceğine çok ihtimal vermiyorum...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 07.08.2007 - 11:17 Mesaj konusu:
bilgi_islem demiş ki:
1 T-shirt = 3 YTL + Baskı maliyetine üretim yapabilirim
grafikerler lütfen iş basına hayatınızın en faydalı işini yapmak için büyük fırsat _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 07.08.2007 - 11:20 Mesaj konusu:
cbrsahin demiş ki:
aspuzlu, sen nerelisin asbuzulu musun .
aspuzu malatyanın eski adı yani kayısı kentliyim _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 266 Nereden: ismir çok şükür.....
Tarih: 07.08.2007 - 11:22 Mesaj konusu:
10UR1, kesinlikle haklısın. adam gibi bir motorcu kalabalığı olsa eylem için, tv kanallarınada haber verildiği zaman, yerince iyi bir reklam yapılmış olur bencede...
Tarih: 07.08.2007 - 11:22 Mesaj konusu:
Eğer Site Adminlei Bu Projenin ucundan tutarsa çok hızlı bir şekilde hayata geçirebiliriz. herkes 5-10 YTL bağışlasa 1000 lerce t-shirt, filama bastırabiliriz. _________________ Yamaha FZ6 Fazer
M.Mete KALENDER
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız