Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık!

Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Teker teker ölmeye devammı dur demeli artık! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nacizade bir fikrim var!!!!!
Tv reklamı dedik bütçe ister dediler konvoy dedik gelen yok ee ne yapıcaz teker ölmeye devammı ( motor kazalarını %85 araclar tarafından faredilmemekten meydana geliyor mesela bir show yaparken öleni ben görmedim) Sinirlendim elimizden hiçmi bişe gelmez bence gelir ama tabi md ailesi destek olmalı tişört organizasyonu gibi Bravo sabah 8 akşam 10 ist trafigindeyim bence motor artçi yerine falam plastik tabela gibi ne bilim işte bilgilendirici bir afiş olsun mesela üstünde bu araçta bir can taşiyor lütfen motorları farkedin gibi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum şimdiden hepinize teşekkürler..(umarım topık kirliligi yapmamışımdır)

EDİT:MEZAR forumlarda büyük harf kullanmak yasak o yüzden dikkat edelım bu seferlık tektek düzelttim ama bu son silecm bir daha kimin mesajı olursa...
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul / Beşiktaş

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili aspuzlu,
Kesinlikle bu protestoya katılırım, TV reklamı gerçekten çok maliyetli. En son Kanal D'de reklamın saniyesi 12.000$'dı E bunun ajansı, oyuncuları ekipmanı derken 20-30 Motor parası gider. buna kimsenin gücü yetmez. Sponsor Deseniz oda çok zor.
t-Shirt hem ekonomik hemde çok görsel olur, fakat çoğu arkadaşımız Mont giydikleri için t-shirt gözükmez.
Bi ihtimal Bayrak veya Flama asabiliriz. Eğer herkes kendi bütçesine göre bir bağışta bulunursa Belli bir miktar para toparlayarak filama olayına girebiliriz. içimizde Tasarımcı arkadaş illaki vardır. o tasarımı yapar. gider matbayaa bastırırız.
Sonra herkese dağıtırız. Ama güzel bir slogan bulmak lazım.
Mesela benim aklımda her zaman kalan bir slogan var otomobiller için bu slogan ama çok akılda kalıcı ve güzel
"Gör - Görül - Hayatta KAL!"
Whitesun Çevrimdışı Whitesun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 07.08.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah cabaların bir sonuç verir bu işlerde birlik olmak lazım onuda
büyüklerimiz ayarlar herhalde Alkışlıyorum Alkışlıyorum

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizin gibi matbacı abilerimiz olduğu sürece sırtımız yere gelmez abicim.. Çok gülüyorum
Whitesun Çevrimdışı Whitesun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Whitesun demiş ki:

cok iyi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bır organıze olup sole 50 motor bı cıksak caddelere ellerımızde pankartlarla bır eylem yapsak butun tv kanalları butun gazeteler zaten gosterecek dıye dusunuyorum..en azından ses getırır ...reklam ucretıde odememıs oluruz..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bilgi_islem
Üye
Üye

Nereden: bahcesehir/istanbul

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T-Shirt veya Flama olayında yüksek adet ve hazır bi tasarım warsa Çok uygun fiyatlardan ben yapabilirim
Örn: 1 T-shirt = 3 YTL + Baskı maliyetine üretim yapabilirim
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklamin iyisi kötüsü olmaz bir sekildebiseyler yapmamiz lazim katiliyorum arkadaslara
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk önce ne yapmamız gerektiğine karar vermeliyiz. Protestomu yoksa Bayrak Filamamı ? konu dağılmadan buna karar vermeliyiz..
big_malibu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Manisa - İzmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Whitesun demiş ki:

bencede kısa öz ve anlamlı... fakat bunu trafikteki diğer insanların (bazılarına insan bile denmez ya) hemen anlayabileceğine çok ihtimal vermiyorum...
Başa dön
big_malibu Çevrimdışı big_malibu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi_islem demiş ki:
1 T-shirt = 3 YTL + Baskı maliyetine üretim yapabilirim
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum grafikerler lütfen iş basına hayatınızın en faydalı işini yapmak için büyük fırsat Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, sen nerelisin asbuzulu musun .

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrsahin demiş ki:
aspuzlu, sen nerelisin asbuzulu musun .
aspuzu malatyanın eski adı yani kayısı kentliyim Bravo Bravo
Başa dön
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, kesinlikle haklısın. adam gibi bir motorcu kalabalığı olsa eylem için, tv kanallarınada haber verildiği zaman, yerince iyi bir reklam yapılmış olur bencede...
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Whitesun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer Site Adminlei Bu Projenin ucundan tutarsa çok hızlı bir şekilde hayata geçirebiliriz. herkes 5-10 YTL bağışlasa 1000 lerce t-shirt, filama bastırabiliriz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal