Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir-Bodrum arası radarlar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir-Bodrum arası radarlar?

İzmir-Bodrum arası radarlar?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:18    Mesaj konusu: İzmir-Bodrum arası radarlar? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar İzmirden bodruma giderken, kaç noktada ve nerelerde radar vardır bilen varmı? Zaten hız yaptığım yok son kazadan sonra töbeliyim de, yine de hani 70 lik yerde 90la falan yakalanıp durduk yere bir sürü ceza yemeyelim diye?

Bir de yolda olur da arıza falan yapacak olursak, güzergah üzerinde tamirci varmıdır bizden?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yani GSXR ile 90'dan fazla yapmayacaksın :Gülümsüyorum) Vallaha bu konuda bilgisi olan var mı bilmem ama en temizi radar işareti gördüğün yerde yavaşlamak...
Başa dön
banker Çevrimdışı banker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim, 2 gün önce didim'den döndük.

Aydın,Sökeyi geçtikten sonra Söke ovası yaklaşık 10 km düzlük(dikkat yan taraflar aşırı mıcırlı) bu yolda kesin bir tane radar oluyor.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

AYRICA ARTIK BİLDİĞİMİZ GİBİ RADAR UYARISI OLMAK ZORUNDA FAKAT YAZI BOYUTU YÜZÜNDEN NEREDEYSE GÖRMEK İMKANSIZ.
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Banker fena bi kaza yapmıştım arkadaşın motoruyla o yüzden hala atamadım üstümden gerginliğini hem de töbe ettim, otoban hariç maksimum 120 artık o da maksimum:)
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten gsxr 50 den fazla yapmaz meraketme Dil çıkarıyorum
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sataşma var Dil çıkarıyorum
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2pac e ilaveten, Milas'dan Bodruma döndüğün andan itibaren 90'ı gecme. O yol üzerinde çok oluyor. Özellikle Bodrum girişine 20-30 km kala(Geniş virajlı yollarda) aynı anda aynı yolda farklı noktalarda 2 radar bile olabiliyor. Ondan dolayı dikkatli ol. Ayrıca bodruma girişte Torba kavşağında da dikkatli ol.
Hayırlı yolculuklar Gülümsüyorum
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 07.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Radarlar her yerde...

Hatta içimizde....

İyi fikir
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 07.08.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otoban çıkışında var.birde ortaklar tarafında düzlükte dikkatli ol.
en iyisi sen plakanı çıkar devam et. Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 07.08.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros,yuh sana plakanı cıkar devam et ha vay be sen ısı cozmusun kardesssss he he he he he evt radar plakanı cıkarın ca hıc bı yerde yok he he he Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanında gps cihazın yada cep bilgisayarı varsa www.cebimdekipc.com adresinde türkiye genelindeki radarları gösteren bi tomtom eklentisi vardı sanırım
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim sen heryerde dikkatli ol.
ben 1 hafta içinde 2 tane 222 yedim..
acısı dinmiyor..plaka iyi bir çözüm..
yıldız sen çıkarsan da tanırlar oğlum..heryere yıldız27 yazmışsın zaten...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
makam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam söke yolu yerine aydın çine üzeri gidilirse radar hiç yok. söke yolu kenarlar mıcırlı ne sert rüzgar var.bu araya illaki radar koyuyorlar... milas selimiye tarfında var.milastan sonra yok milas bodrum arası bir radar birde jandarma noktası var..fakat uzun yoldan ziyade bodrum trafiği şehir içine biraz ağırlık vermeye başladı bilginiz olsun.
Başa dön
makam Çevrimdışı makam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.08.2007 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Size kaç paralık benzin yeriz sakin bir sürüşle o mesafede?
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Torba kavşağında da dikkatli ol.

aman gözünü seveyim
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal