Tarih: 07.08.2007 - 13:18 Mesaj konusu: İzmir-Bodrum arası radarlar?
Arkadaşlar İzmirden bodruma giderken, kaç noktada ve nerelerde radar vardır bilen varmı? Zaten hız yaptığım yok son kazadan sonra töbeliyim de, yine de hani 70 lik yerde 90la falan yakalanıp durduk yere bir sürü ceza yemeyelim diye?
Bir de yolda olur da arıza falan yapacak olursak, güzergah üzerinde tamirci varmıdır bizden? _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Banker fena bi kaza yapmıştım arkadaşın motoruyla o yüzden hala atamadım üstümden gerginliğini hem de töbe ettim, otoban hariç maksimum 120 artık o da maksimum:) _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
2pac e ilaveten, Milas'dan Bodruma döndüğün andan itibaren 90'ı gecme. O yol üzerinde çok oluyor. Özellikle Bodrum girişine 20-30 km kala(Geniş virajlı yollarda) aynı anda aynı yolda farklı noktalarda 2 radar bile olabiliyor. Ondan dolayı dikkatli ol. Ayrıca bodruma girişte Torba kavşağında da dikkatli ol.
Hayırlı yolculuklar
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 07.08.2007 - 15:10 Mesaj konusu:
Radarlar her yerde...
Hatta içimizde....
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Tarih: 07.08.2007 - 18:29 Mesaj konusu:
hondabros,yuh sana plakanı cıkar devam et ha vay be sen ısı cozmusun kardesssss he he he he he evt radar plakanı cıkarın ca hıc bı yerde yok he he he _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Tarih: 07.08.2007 - 21:09 Mesaj konusu:
yanında gps cihazın yada cep bilgisayarı varsa www.cebimdekipc.com adresinde türkiye genelindeki radarları gösteren bi tomtom eklentisi vardı sanırım _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 07.08.2007 - 21:26 Mesaj konusu:
kardeşim sen heryerde dikkatli ol.
ben 1 hafta içinde 2 tane 222 yedim..
acısı dinmiyor..plaka iyi bir çözüm..
yıldız sen çıkarsan da tanırlar oğlum..heryere yıldız27 yazmışsın zaten... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
selam söke yolu yerine aydın çine üzeri gidilirse radar hiç yok. söke yolu kenarlar mıcırlı ne sert rüzgar var.bu araya illaki radar koyuyorlar... milas selimiye tarfında var.milastan sonra yok milas bodrum arası bir radar birde jandarma noktası var..fakat uzun yoldan ziyade bodrum trafiği şehir içine biraz ağırlık vermeye başladı bilginiz olsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız