Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi...

İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 19:45    Mesaj konusu: İzmirin Delisinden İlk Lastik Yakma Deneyimi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.metacafe.com/watch/756029

http://www.youtube.com/watch?v=Ryl2VrRRHA8

motorumla keyifli bigün daha geçirdikten sonra 1ytlye aldığım mazotla birazcık lastik yaktık....üstümüz başımız mazot olmuş olsada işin zevki bi ayrıydı....benim için ilk lastik yakışım(dumanlı) olsada ben eğlendim...umarım sizde beğeniriniz...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 07.08.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden yakiLir anLamam ama emege saygi Bravo

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 07.08.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oldu şimdi?
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çekiyorlar kardeşim,çekiyorlar.Akşam haberlere yetiştirin aman Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 07.08.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derens
Alıntı:

Neden yakiLir anLamam ama emege saygi

Aynen..
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedenmi yakılır...keyif için... lastik kokusunu içine çekmek için....bi işe yarıyomu hayır!! ama insanın belli başlı duygularını tatmin ediyor....sen neden motora biniyorsun..arabaya bin o daha güvenli...ama işte konu güvenlikten dolayı değil motorun zevki bi bşakadır herzman...onun üstünde rüzgara karşı gitmek,serbestliği sever bi motorcu....bi haz alırsın onun üzerindeyken....sen motorla hız yapmayı seversin,bi arkadaş drift yapmayı,bir diğeri dağda gezmey sever....yani kısaca söylemem gerekirse bu işler haz almak içndir...yaptığın iş seni mutlu ediyorsa fadalıdır...bi örnek oalrak iktisadi olarak düşünürsek sigara;sigarayı içen kişi için faydalıdır...çünkü o kişinin bi ihtiyacını karşılıyordur...umarım anlatabilmişimdir canım kardeşlerişm...saygılar sevgiler....bi daha çekip koymam siteye olur biter....

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa demiş ki:
Çekiyorlar kardeşim,çekiyorlar.Akşam haberlere yetiştirin aman Delirdim

ben bunu seviyorum işte...sevdiklerinin yanında muhabbetler arasında bi iş yapmak ve o yaptığı şeyden zevk almak....teşekkürler kardeşim yorumun için...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler güzel yakmışsın Gülümsüyorum Delirdim
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya Tek Teker Arif yakıyor herkes alkışlıyor,bu kardeşim yakıyor herkes tepki gösteriyor,para adamın,lastik adamın,zevk adamın..
Çok süper olmuş kardeşim,inşallah ilerde yakarak asfaltta 0 çizen bir video daha yapıp buraya atarsın Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide ateş e verseydın lastiği bak gör o zmn nasıl lastık kokusunu içine çekıorsun Çok gülüyorum hoşuna gidiyorsa ne mutlu sna Alkışlıyorum Bravo

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim lastik yakmissin 100ytl vergi vereceksin yol vergisi saka saka keske mazotsuz kaldirima dayamadan yaksaydin daha güzel olurdu Alkışlıyorum
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 07.08.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimseye zarar vermeden yapılan bu hareketini Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aman tam iyi ögrenmeden yolda yapma kacırırsın motoru dikkatli ve

güvenli göterilerinin devamını diliyorum...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence mazot kullanma işe direk dal Dil çıkarıyorum nıce yakmalara...
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hosuma gidiyor lastik yakilmasi.genelde yaris sonrasinda yakildigi icin ne bileyim güzel iste,kokusu,sesi, en sonunda gelen "PAAT" sesi. Bravo
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.08.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
şovlarının devamını bekliyoruz Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 08.08.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parkeler ağlamış beeeaaaa
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal