motorumla keyifli bigün daha geçirdikten sonra 1ytlye aldığım mazotla birazcık lastik yaktık....üstümüz başımız mazot olmuş olsada işin zevki bi ayrıydı....benim için ilk lastik yakışım(dumanlı) olsada ben eğlendim...umarım sizde beğeniriniz... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
nedenmi yakılır...keyif için... lastik kokusunu içine çekmek için....bi işe yarıyomu hayır!! ama insanın belli başlı duygularını tatmin ediyor....sen neden motora biniyorsun..arabaya bin o daha güvenli...ama işte konu güvenlikten dolayı değil motorun zevki bi bşakadır herzman...onun üstünde rüzgara karşı gitmek,serbestliği sever bi motorcu....bi haz alırsın onun üzerindeyken....sen motorla hız yapmayı seversin,bi arkadaş drift yapmayı,bir diğeri dağda gezmey sever....yani kısaca söylemem gerekirse bu işler haz almak içndir...yaptığın iş seni mutlu ediyorsa fadalıdır...bi örnek oalrak iktisadi olarak düşünürsek sigara;sigarayı içen kişi için faydalıdır...çünkü o kişinin bi ihtiyacını karşılıyordur...umarım anlatabilmişimdir canım kardeşlerişm...saygılar sevgiler....bi daha çekip koymam siteye olur biter....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
HaYaBuSa demiş ki:
Çekiyorlar kardeşim,çekiyorlar.Akşam haberlere yetiştirin aman
ben bunu seviyorum işte...sevdiklerinin yanında muhabbetler arasında bi iş yapmak ve o yaptığı şeyden zevk almak....teşekkürler kardeşim yorumun için... _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
Ya Tek Teker Arif yakıyor herkes alkışlıyor,bu kardeşim yakıyor herkes tepki gösteriyor,para adamın,lastik adamın,zevk adamın..
Çok süper olmuş kardeşim,inşallah ilerde yakarak asfaltta 0 çizen bir video daha yapıp buraya atarsın _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
bide ateş e verseydın lastiği bak gör o zmn nasıl lastık kokusunu içine çekıorsun hoşuna gidiyorsa ne mutlu sna _________________ RR ym RR ym RR ym Seni Herhalde Sorarym Gündüz Gecelerde Sewgilim Nerde
benim hosuma gidiyor lastik yakilmasi.genelde yaris sonrasinda yakildigi icin ne bileyim güzel iste,kokusu,sesi, en sonunda gelen "PAAT" sesi. _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız