Çok yogun baskılar sonucunda artık yıldım..
Sevgili eşim Arzu,sürekli olarak başımın etini yiyor ve diyorki:
"Bir kedim bile yok"
Ve bir İRAN kedisi istiyor..
İzmir de malesefki böyle gidip begenecegimiz petshop lar yok ve bu işin merkezi İstanbul-EMİNÖNÜ ndeki PETSHOP lar..
Ve bir kedi almak için İstanbul a gitmekde çok masraflı olacak..
Şimdi bu kediyi alacagız ve bunu MD nin kedisi ilan edecegiz..
Şirin kedimizin tüm büyüme aşamalarını forumlardan paylaşacagız..
Ve ismini birlikte koyacagız..
Yani MD nin bir kedisi olsun artık bende kurtulayım
Alacagımız kedi İRAN kedisi olacak ve dişi...
Çünkü ilerde MD kedisi yavrulasın,ve MD Kedi ailesi oluşsun istiyoruz..
Aranılan kedinin temsili resmi aşagıdaki gibidir..
Arzu hanım özellikle yüzü basık(ben düz duvara çarpmış gibi diyorum) İran Kedisi istiyorlar...
Şimdi İSTANBUL MD den yolu EMİNÖNÜ ne düşen olursa MD Kedisi için araştırma ve fiyat istiyorum..
Kedi ordan alınarak İZMİR e otobüs ile gönderilebiliyor..
Hadi bakalım "Bir kedimiz eksikti"
Not: konuyu VIP e özellikle almıyorum ... Motosikletle alakası yok gibi gözüksede MD kedisi olacagından DUYURULAR da kalabilir.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
_________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
En son freewing tarafından 07.08.2007 - 22:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Aman Allah'ım Başkanım birde köpek alalım MD mizin köpeği olur
Sende Bir köpek al başkanım ama dikkat arzu ablanın kedisini öğle yemeği yapmasın bizim zavallaı köpekcik
Ben Araştırmalara başlarım eminönü-Karaköy hem petshop hem elektronik cenneti olduğu icin oralarda tanıdığımız çok ayrıca babamdan dolayı (hayvan sevgisi cok üst seviyede) uzun lafın kısası anlaşıldı merkez tamam _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
freewing'e katılıyorum bu kedi çok asabi bakıyor,yarın buluruz bunu alırız çocukları olur sonra bunlar bizi cırmalar.Vücudumda yeterince cırmık izi var zaten _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 07.08.2007 - 23:09 Mesaj konusu:
MehmetTan, bu kedi işini başıma açan sensin,sus onun için
Söz vermişsin ben sana kedi alırım diye hatuna şimdi başımın etini yiyor..
Benim sorunum degil artık bu,tüm MD nin sorunu.. ehehehe
iyi günde,kötü günde HEP BİRLİKTE.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 07.08.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
HakanDincer,
ßen sadece ßornovada 3 tane cok ßuyuk petshop ßiLiyorum iran kediLeri de gormustum orada... _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız