Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kedisini arıyor :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kedisini arıyor :)

Motordelisi Kedisini arıyor :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Motordelisi Kedisini arıyor :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yogun baskılar sonucunda artık yıldım..
Sevgili eşim Arzu,sürekli olarak başımın etini yiyor ve diyorki:
"Bir kedim bile yok"
Ve bir İRAN kedisi istiyor..
İzmir de malesefki böyle gidip begenecegimiz petshop lar yok ve bu işin merkezi İstanbul-EMİNÖNÜ ndeki PETSHOP lar..
Ve bir kedi almak için İstanbul a gitmekde çok masraflı olacak..
Şimdi bu kediyi alacagız ve bunu MD nin kedisi ilan edecegiz..
Şirin kedimizin tüm büyüme aşamalarını forumlardan paylaşacagız..
Ve ismini birlikte koyacagız..
Yani MD nin bir kedisi olsun artık bende kurtulayım Göz kırpıyorum

Alacagımız kedi İRAN kedisi olacak ve dişi...
Çünkü ilerde MD kedisi yavrulasın,ve MD Kedi ailesi oluşsun istiyoruz..
Aranılan kedinin temsili resmi aşagıdaki gibidir..

Arzu hanım özellikle yüzü basık(ben düz duvara çarpmış gibi diyorum) İran Kedisi istiyorlar...

Şimdi İSTANBUL MD den yolu EMİNÖNÜ ne düşen olursa MD Kedisi için araştırma ve fiyat istiyorum..
Kedi ordan alınarak İZMİR e otobüs ile gönderilebiliyor..

Hadi bakalım "Bir kedimiz eksikti" Gülümsüyorum

Not: konuyu VIP e özellikle almıyorum ... Motosikletle alakası yok gibi gözüksede MD kedisi olacagından DUYURULAR da kalabilir..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan biraz asabi görünüyor bu arkadaş Çok gülüyorum

0 554 824 44 17

En son freewing tarafından 07.08.2007 - 22:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman Allah'ım Başkanım birde köpek alalım MD mizin köpeği olur Çok gülüyorum

Sende Bir köpek al başkanım ama dikkat arzu ablanın kedisini öğle yemeği yapmasın bizim zavallaı köpekcik Çok gülüyorum Gülümsüyorum

Ben Araştırmalara başlarım eminönü-Karaköy hem petshop hem elektronik cenneti olduğu icin oralarda tanıdığımız çok ayrıca babamdan dolayı (hayvan sevgisi cok üst seviyede) uzun lafın kısası anlaşıldı merkez tamam Gülümsüyorum

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi gazamız mubarek ola.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing'e katılıyorum bu kedi çok asabi bakıyor,yarın buluruz bunu alırız çocukları olur sonra bunlar bizi cırmalar.Vücudumda yeterince cırmık izi var zaten Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlısı olsun ama şu beyaz ve yavru olanları güzel Bravo o sert bakanlar bişeye benzemiyo Sinirlendim
xMystiquex
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım izmir çiğli carrefour daki arkadaş pet şhop ta bulabilirsiniz yoksa da getirtiyolar ben iran kedimi ordan almışım Bravo
Başa dön
xMystiquex Çevrimdışı xMystiquex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 07.08.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kedi olmak vardı bea İstemiyorum Dil çıkarıyorum
ismailyuksel64
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uşşak

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, ciftlik kuralım abi kedi ,köpek,at,inek vs. nasıl olur MD ciftligi

¸¸.•´¯`•.¸¸.>"yaklasma toz olursun geçme pisman olursun"
Başa dön
ismailyuksel64 Çevrimdışı ismailyuksel64 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
R3N
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağlıyo gibi iran kedileri sürekli yau , çok sinir Dil çıkarıyorum

siyam vs , yahutta bir ankara kedisi olmaz mı Çok gülüyorum
Başa dön
R3N Çevrimdışı R3N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora binmeyide öğretirsin sen ona başkan tam MD kedisi olur.. inşallah seleyi cırmalamaz benimki gibi Üzgünüm
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakancım bak burada acıkca yazıyorum, kedi koltuga oturursa ben

oturmam anlıyacagını tahmin ediyorum... veya ben seyyar koltuk

getirecegim size ,evet bu daha güvenli olur...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, bu kedi işini başıma açan sensin,sus onun için Çok gülüyorum
Söz vermişsin ben sana kedi alırım diye hatuna şimdi başımın etini yiyor..
Benim sorunum degil artık bu,tüm MD nin sorunu.. ehehehe Çok gülüyorum
iyi günde,kötü günde HEP BİRLİKTE.. Dil çıkarıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi bizim kedimizin nesi var taaa irandan kedi getiriyorsun van kedisi cok güzel bence
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 07.08.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
ßen sadece ßornovada 3 tane cok ßuyuk petshop ßiLiyorum iran kediLeri de gormustum orada...

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal